UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Mám otázku ohledně ceny. Jedná se o nahodilku s hmotou do 0,5 m3 převážně listnáče BR, DB, HB, BK, vše do paliva.
Těžba: 120-140,- Kč /m3
UKT: 140-170,-Kč / m3
Mírné svahy, do cca 1km.
Nevím, mi to přijde málo, aby to vyšlo rozumně, to bych musel pokácet a vytahat denně 20 m3 což se mi zdá nereálné, tož co myslíte?
LESU ZDAR!
Těžba: 120-140,- Kč /m3
UKT: 140-170,-Kč / m3
Mírné svahy, do cca 1km.
Nevím, mi to přijde málo, aby to vyšlo rozumně, to bych musel pokácet a vytahat denně 20 m3 což se mi zdá nereálné, tož co myslíte?
LESU ZDAR!
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
To je málo, u nás v nahodilce za vše listnáč i jehličnatý hmota 1+.Těžba+přiblížení+manipulace=430 kč. Přibližovací vzdálenost do 300 metrú. Ve dvou děláme 20 až 30 m3.
-
Snipre za to nemá cenu vstávat,to ti hodí víc dyz pudes vybalovat zboží do Lidlu
Buráku co že je to za firmu,platej vcas,ze bych tam uspořádal autobusovej zájezd vo vejkendu slupli by sme 2-3tisice a jeli zas dom
Buráku co že je to za firmu,platej vcas,ze bych tam uspořádal autobusovej zájezd vo vejkendu slupli by sme 2-3tisice a jeli zas dom
Takto dnes platí UNILES a.s., ale dělám i pro obce a Národní park. Splatnost 21 dní ale do 10 dní jsou peníze na učtu. Za 27 let v lese se mi nestalo že by někdo nezaplatil.
-
no tak to je slušný to děláme do sortimetů 80plus za 320 ale roviny,běžně vozim na kylák,na strán je příplatek asem za to rád ,ale ta Sniprova sazba je hrob
Zdravím pánové, chci se vás zeptat. Mám 81 standarta a zvažuji předělat motor na turbo, ale mám obavu aby mně traktor nesežral. O kolik stoupne spotřeba? Děkuju za vaše názory
Mám 81 Crystala předělanýho na turbo, spotřeba se nezvedne. Ale je dost věcí co budeš potřebovat, jestli nic nemáš tak počítej tak asi 30000,-kč.
-
můžu potvrdit ale výsledek stojí za to
No prakticky z toho uděláš 10045. Nevím jestli bych se do toho pouštěl,snad by vyšlo lepší dát tam motor s turbem , tenhle střelit a rozdíl by byl skoro jako předělávka,ale s tím že tohle je origo(mazání,chlazení, spojka ...)
Na druhou stranu jich jezdí spousta s naroubovaným turbem a taky se to pár let točí.
Na druhou stranu jich jezdí spousta s naroubovaným turbem a taky se to pár let točí.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
děkuju za názory, asi do toho půjdu. motor má najeto 1600 h po go, jede dobře spotřeba je luxusní ale v kopcích je líný
-
chlapi mate niekto skúsenosti s pneu Alliance Farm Pro su to radialky je to pouzitelne aj v lese na príležitostnu tažbu? Dík.
u nás to máme na traktoru a jedna už je nařízlá a to jezdí jen v poli/dopravě
malej traktorista v malým traktoru
Chlapi, chci dát na 77čku prsa s vývodem na hydraulické čerpadlo, nikde je nemůžu sehnat, poraďte?
Díky P.
Díky P.
Pokud myslíš starší, tak nevím, ale nový měl ATP Motor, chtějí za to ale raketu, myslím 20 tisíc.
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.