UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
- Holder
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Dnes jsem jel kolem vaší techniky s TM8 a mluvil jsem s hajným.
Já jsem tam včera dvakrát nakládal, deska už ne. Ale asi bych tam měl jezdit pro zbytek taky.
Že by jsi byl bílý kůň?
To jsem nějak nepobral?vitex píše:Že by jsi byl bílý kůň?
Když jsi překvapený,že je firma Tvoje a nevíš o tom,tak jsem si domyslel bílého koně.
Jo táák.
No kdyby byla moje to bych si žil jinak
No kdyby byla moje to bych si žil jinak
- Holder
Kam si vezl ty velké Douglasky?
Borovice,douglasky a nějakej ten smrk sem vezl do Třebčic na pilu, buky do Hyršova.
- Holder
Na olše jsme zapoměli, kam půjdou?
Taky Hyršov, teda pokud nebude změna.
- Holder
A pak do Německa.
To nevím. Ale předpokládám že se do tam rozštípe na palivoví a pak se to za těžkej kapitál pustí lidem.
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Trochu se tu chci pozeptat....
Mám mám na příští rok dělat spolupráci na nějakém dřevu.
Většinou nakládka a rozvoz po pár kubikach...
Tak trochu řeším i traktor do těžby a na přibližování.
Nebude toho moc a ani se s tím nehodlám živit... Jen to budu mít kousek a je to spíš o spolupráci s člověkem co o tom ví dostatek ale traktor si pořizovat nechce atd.... To není až tak úplně důležité.
Můžu mít traktor Zetor 7745 ale jeho úskalí je že byl jako vybirac siláže.... Takže údajně nějak okleštěný.
Byl jsem se na něho podívat a je to teda dost hrozný, nastartovat se ho nepodařilo ale je řekl bych kompletní a je na něm i náznak zpevnění(podvázání) a konzole na čelní nakladač. O ten čelní nakladač ani moc nestojím i odZ asi nějakej rampovac bude asi dobrej.
Vzadu to nemá nic. Ani ramena ani závěs .... To bych asi musel dodělat .
Ale jde.mi o to jestli je to vůbec plnohodnotný traktor se všema redukce má atd.jeste jsem to moc nehledal ale údajně tyto traktory byli dost okleštěné.
Jinak myslím že je to systém podobný horalu je to dost roztažený.
S opravou bych asi neměl problém. Do lesa nemá smysl to moc fesakovat.
Pak mi nabízí ještě tuším že je to 69 s těžkým předkem ...tak ta je na tom o dost hůře ale vrčí.
Oba traktory budu mít cca do měsíce.
Má smysl se pouštět do stavby ukt nebo to raději prodat a koupit něco staršího hotového.
Ta 77 se mi líbí a i je o dost modernější.
O 69 jsem tu zase někde četl že je do lesa lepší...
Tak nevím.
Mám mám na příští rok dělat spolupráci na nějakém dřevu.
Většinou nakládka a rozvoz po pár kubikach...
Tak trochu řeším i traktor do těžby a na přibližování.
Nebude toho moc a ani se s tím nehodlám živit... Jen to budu mít kousek a je to spíš o spolupráci s člověkem co o tom ví dostatek ale traktor si pořizovat nechce atd.... To není až tak úplně důležité.
Můžu mít traktor Zetor 7745 ale jeho úskalí je že byl jako vybirac siláže.... Takže údajně nějak okleštěný.
Byl jsem se na něho podívat a je to teda dost hrozný, nastartovat se ho nepodařilo ale je řekl bych kompletní a je na něm i náznak zpevnění(podvázání) a konzole na čelní nakladač. O ten čelní nakladač ani moc nestojím i odZ asi nějakej rampovac bude asi dobrej.
Vzadu to nemá nic. Ani ramena ani závěs .... To bych asi musel dodělat .
Ale jde.mi o to jestli je to vůbec plnohodnotný traktor se všema redukce má atd.jeste jsem to moc nehledal ale údajně tyto traktory byli dost okleštěné.
Jinak myslím že je to systém podobný horalu je to dost roztažený.
S opravou bych asi neměl problém. Do lesa nemá smysl to moc fesakovat.
Pak mi nabízí ještě tuším že je to 69 s těžkým předkem ...tak ta je na tom o dost hůře ale vrčí.
Oba traktory budu mít cca do měsíce.
Má smysl se pouštět do stavby ukt nebo to raději prodat a koupit něco staršího hotového.
Ta 77 se mi líbí a i je o dost modernější.
O 69 jsem tu zase někde četl že je do lesa lepší...
Tak nevím.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
mam leta bejvalej silazak a vse chodi jak ma jen sem dodal viko hydrauliky a ramena jinak jde prihlasyt na papiry
Čo som počul, tak tie vyberače boli inak sprevodované.
Každopádne by som bral niečo s ťažkou nápravou a radšej niečo novšie, teda 72, 77, 77T a podobne. Taktiež asi radšej stavba UKT, pretože keď kúpiš hotové UKT, je veľká pravdepodobnosť, že ten traktor už naťahal tisícky kubíkov a je vybehaný jak stará vrana. Tie traktory neboli na to stavané. Pozor však na zápis nádstavby do TP.
Keď ten traktor rozšíriš na full, tak máš šírku HS, ale zas to pre polosy, zadný most atď nie je to pravé orechové.
Každopádne by som bral niečo s ťažkou nápravou a radšej niečo novšie, teda 72, 77, 77T a podobne. Taktiež asi radšej stavba UKT, pretože keď kúpiš hotové UKT, je veľká pravdepodobnosť, že ten traktor už naťahal tisícky kubíkov a je vybehaný jak stará vrana. Tie traktory neboli na to stavané. Pozor však na zápis nádstavby do TP.
Keď ten traktor rozšíriš na full, tak máš šírku HS, ale zas to pre polosy, zadný most atď nie je to pravé orechové.