Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Johny1490

Re: Bielorus EO 2621

#3751 Nový příspěvek od Johny1490 »

Pozri aj tu je spojka na predaj za normalnu cenu. http://stroje.bazos.cz/inzerat/29194173 ... nystry.php

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3752 Nový příspěvek od Atlan »

Zvarat liatinu nasiaknutu olejom asi nebude mat uspech, navyse pristup k tomu je strasny + predohrev.... navyse sa nebude dat disahnut rovna plocha tak ze pri dotiahnuti to prasskne.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

miloss

#3753 Nový příspěvek od miloss »

Atlan píše:Zvarat liatinu nasiaknutu olejom asi nebude mat uspech, navyse pristup k tomu je strasny + predohrev.... navyse sa nebude dat disahnut rovna plocha tak ze pri dotiahnuti to prasskne.
Hej liatinu zvarit / hl. ruskú / je dost obtiažne,a pokial to nenahreješ niekde v peci tak ti to isto praskne...
Sused mal z boku prasknutý blok na 25-tke,tiež to zvárali 2-krát plynom,ale znova im to prasklo a ešte viac.Vyrobil som plech presne na mieru /záplatu/, dookola zvrtal diery,marezal závity na 8-čku šroby.prilepil a zatiahol.,Traktor od tedy tretí rok beží v pohode...

Johny1490

#3754 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ja mam práve na Bielorusovi zvarani blok medzi čerpadlom a štarterom (zostava tam asi voda) A je to zavarene dost na široko cca 3cm široky zvar a dlžka nejakych 10 15 čisel a drži to uplne v pohode. Ale samozrejme netvrdim ze to je jednoduche zavarit :tyty:

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3755 Nový příspěvek od Atlan »

Hej lenze na tom nedrzi motor :) dam tu nejake fotky potom.... Aj dovod preco to asi prasklo.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

ipo

#3756 Nový příspěvek od ipo »

Búram starý dom, skaly ako svina po štyroch dnoch som si všimol že mám už opät prasknuté držiaky na pätky. Viem že je to únava materialu ale čo s tým? Zvárat stále dookola? Vystužit? Alebo je problém medzi volantom a sedačkou? :smich: :smich: ...dnes prišli vrtat studnu a plošina IVECO sadla na brucho a... bielorus to zvládol s prehladom, 8) boli to nejaký češi a aj ,vedúci, krútil hlavou že to rusák vytiahol.

cont33

#3757 Nový příspěvek od cont33 »

nedvihaj rusa na pätkách a na radlici na doraz... viem že to niekedy inak nejde ale snaž sa ho dvihať len tolko kolko je nevyhnutne nutné..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3758 Nový příspěvek od Atlan »

ipo píše:Búram starý dom, skaly ako svina po štyroch dnoch som si všimol že mám už opät prasknuté držiaky na pätky. Viem že je to únava materialu ale čo s tým? Zvárat stále dookola? Vystužit? Alebo je problém medzi volantom a sedačkou? :smich: :smich: ...dnes prišli vrtat studnu a plošina IVECO sadla na brucho a... bielorus to zvládol s prehladom, 8) boli to nejaký češi a aj ,vedúci, krútil hlavou že to rusák vytiahol.
Patky som zavaril zlomilo sa to inde :D :D :D Tak novy bielorus je doma :D heh mame teraz dva, dnes skaldanie motora na prevodovku 2KRAT !!!! otec zabudol dotiahnut skrutky na zotrvaku :vztek: :tyty:

Johny1490

#3759 Nový příspěvek od Johny1490 »

No ukaž foto čo si dovliekol :D

Killer Koly

#3760 Nový příspěvek od Killer Koly »

chtel bych se zeptat, kde najdu manometr na serizovani tlakju? nikde jsem nic takoveho nenasel. a pokud to tam neni, da se to nekde sehnat a jak se to da zapojit? dik
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

cont33

#3761 Nový příspěvek od cont33 »

ak maš už ten novší z hranatou kabinou tak ten ho už nemá... musiš tam dať pre nastavenie nejaký externý...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Killer Koly

#3762 Nový příspěvek od Killer Koly »

jirkasbk

#3763 Nový příspěvek od jirkasbk »

ipo píše:Búram starý dom, skaly ako svina po štyroch dnoch som si všimol že mám už opät prasknuté držiaky na pätky. Viem že je to únava materialu ale čo s tým? Zvárat stále dookola? Vystužit? Alebo je problém medzi volantom a sedačkou? :smich: :smich: ...dnes prišli vrtat studnu a plošina IVECO sadla na brucho a... bielorus to zvládol s prehladom, 8) boli to nejaký češi a aj ,vedúci, krútil hlavou že to rusák vytiahol.
rusak to je masina jednou sem vytahnul zapadlej mercedes s mixem plnej betonu uvazal jsem za lano nasponoval a jak jsem mnel nohy od blata tam mi sjela ze spojky smeknul jsem tim jak svina lano prasklo a nercedes byl venku:-)uplne nahodou ale povedlo se :D

Killer Koly

#3764 Nový příspěvek od Killer Koly »

jeste bych mel dotaz ohledne odvzdusneni hydrauliky: potrebuju vymenit jednu hadici co jde ke lzici, existuje na to nejaky specialni postup? ja potom odvzdusnim hydraulickou soustavu?

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3765 Nový příspěvek od Atlan »

To sa odzvdusni samo, ked stym budes robit.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“