UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Pěkný fotky
Přidají se i ostatní?
Přidají se i ostatní?
Ahoj som tu nový, videl som že tu riešite vyvážačku KRPAN ak sa mi podarí vložiť fotku pridám vám sem niečo z praxe
Ahoj,
já jsem místní moderátor a dovolil jsem si upravit Ti příspěvky tak aby se rovnou zobrazovali fotky
já jsem místní moderátor a dovolil jsem si upravit Ti příspěvky tak aby se rovnou zobrazovali fotky
s využitím všetkých svojich 3 mozgových závitov som to už zvládol
-
kurna se to tu s tema fotkama rozjelo ja si budu muset koupit ten chytrej telefon
2Stanik nebudes tomu vvěřit vzal sem do kleští db 4m 18cm vytáh výložník bych ji uložil padla rána zavrel sem ulekem oči a dyz sem je otevřel mel sem dozadu super výhled
ale tu ruku sem potreboval stejně sundat rozlamal sem totiž navijak,tak to bylo aspon rychlý
2Stanik nebudes tomu vvěřit vzal sem do kleští db 4m 18cm vytáh výložník bych ji uložil padla rána zavrel sem ulekem oči a dyz sem je otevřel mel sem dozadu super výhled
ale tu ruku sem potreboval stejně sundat rozlamal sem totiž navijak,tak to bylo aspon rychlý
Seš šikovnejpeter9 píše:s využitím všetkých svojich 3 mozgových závitov som to už zvládol
-
Proč to má každou nápravu jinou? Jedna je hnaná? Vypadá dobře. Je tajná cena?peter9 píše:s využitím všetkých svojich 3 mozgových závitov som to už zvládol
Na prednom kolese je hydropohon black bruin bb5, presnu cenu ti povedia v interforste netrufam si to odhadnut