Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Uff to je vážne dost, ja mám na Aviu cca 320e a za bager asi 52e musel by som íst pozriet presne.
za bielorusa som platil ako za traktor 75 euro na rok... tento rok som poistku zrušil... ked to bez spz nemôže na cestu tak načo platiť poistku... za multikaru platím 110 euro za rok... ale to tiež asi tento rok naposledy... zrušim všetko a nebudem okrem zamestnania nič robiť... nemám chuť krmiť darmožračov.....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Já měl avču pojištěnou za 4500 a teď to zvedly na 5000 ku.vy a bagr pojištěnej nemám, je to zbytečný
zetor 5748, Belarus EO 2621
Dik chlapi
a budete niekto vybavovat SPZ na bielorusa?
Alebo dlhe trasy chodite na odtahovke?
a budete niekto vybavovat SPZ na bielorusa?
Alebo dlhe trasy chodite na odtahovke?
ja som sa o to pokušal.... 3x som posielal doklady na Kontrolu originality... 3x to zamietli... vôbec nieje snaha zo strany štatu riešiť problemy ktoré sú vdaka takýmto nezmyselným zákonom... necham si rusa na prace okolo domu a urobim k nemu štiepačku... pár krát do roka ho využijem a na koniec aj tak skončí v šrote....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
cont33 píše:ja som sa o to pokušal.... 3x som posielal doklady na Kontrolu originality... 3x to zamietli... vôbec nieje snaha zo strany štatu riešiť problemy ktoré sú vdaka takýmto nezmyselným zákonom... necham si rusa na prace okolo domu a urobim k nemu štiepačku... pár krát do roka ho využijem a na koniec aj tak skončí v šrote....
a co si tam posielal? co je vobec nutne mat na kontrolu originality? nam dosiel technicky opis LKT, vraj by to malo stacit na kontrolu, vystavenie dokladu na inspektorate, a neskor stk...
posielal som tam techniske osvedčenie pracovného stroja....
Dnes mi jeden chlapik hovoril že sa budu dat vybavit SPZ aj na malotraktori. SPZ bude mat oznacenie C a bude sa stim moct jazdit na cestach 3.triedy a po vybaveni nejakeho povolenia aj na dvojkach ale vraj v tom este nemaju jasno.... Minimalne multikaru by som na tie značky dal...
Tu je link kde o tom informuje Markopolo http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=165Johny1490 píše:Dnes mi jeden chlapik hovoril že sa budu dat vybavit SPZ aj na malotraktori. SPZ bude mat oznacenie C a bude sa stim moct jazdit na cestach 3.triedy a po vybaveni nejakeho povolenia aj na dvojkach ale vraj v tom este nemaju jasno.... Minimalne multikaru by som na tie značky dal...
ale chcú zato 33€/rok - teda tak som to aspoň pochopil ja
33 euro dat na rok je to najmenej ale možeš chodit bez buzerovania. Len neviem kde sa po tu SPZtku domahat, na DI ?
Ja som v piatok videl HONKU s touto značkou, zelena tabuľka s červenými písmenami- číslami mi udrela hneď do oka keď som kolo nej prechádzal
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
zelena z červenými je na kategoria S... Stavebne a lesné a polnohospodarske stroje ktoré doteraz nepodliehali evidencii na tie domarobené by to malo byť "C" ale to je ešte vo hviezdach... osobne tomu moc neverim že to prejde,,,, a ked aj ano tak určite to nebude za 33euro na rok... to je čistá utopia....
takze pre LKT by som mal ziadat o znacky typu S? sam som zvedavy ci vobec prejdem kontrolov originality..sak tam mam iba jeden hlupy obity stitok
Aha, takže ty si sa pokúšal s bielorusom o S-kove značky ?cont33 píše:zelena z červenými je na kategoria S... Stavebne a lesné a polnohospodarske stroje ktoré doteraz nepodliehali evidencii na tie domarobené by to malo byť "C" ale to je ešte vo hviezdach... osobne tomu moc neverim že to prejde,,,, a ked aj ano tak určite to nebude za 33euro na rok... to je čistá utopia....
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
ano ale nič som nevybavil...pedro643 píše:Aha, takže ty si sa pokúšal s bielorusom o S-kove značky ?cont33 píše:zelena z červenými je na kategoria S... Stavebne a lesné a polnohospodarske stroje ktoré doteraz nepodliehali evidencii na tie domarobené by to malo byť "C" ale to je ešte vo hviezdach... osobne tomu moc neverim že to prejde,,,, a ked aj ano tak určite to nebude za 33euro na rok... to je čistá utopia....