UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
- Juraj Suhaj
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
ano bol som to ja, bola to 81 itl. doobeda zišla z linky a o 13.30 som bol na skušobnej jazde v Brez.
Ahoj.Kde koupím 11valcovany lana co se málo řasi a málo štěpí.Bral jsem to u nás přes Agro a teď berou nějaký heges co nevydrží.
-
ty co sem bral z iterforstu byli zdycky ok,letos sem vzal z nakejch vazascích prostredku bo co a premejslel sem jestli je vubec valcovany spis bylo jen přivalcovaný,tak sem je ted vzal zas vocad vzal sem na lkt 13ku tak se uvidí
Odporúčam rakúske valcované, tie vydržia. Väčšinou bývajú balené takou priesvitnou fóliou.
Franto a pravou stranu řetězu brousíš jak? Někdo otáčí pilu vzhůru nohama já jsem se naučil na ni zakleknout a brousím obě strany řetězu stejně, jen si přehodím pilník z levé ruky do pravé A jednou za čas to srovnám větším pilníkem ve svěráku, ale taky co toho já nakácím, že?Franta.cz píše:Vodítko nepoužívám stačí mě toto.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
a do kedy sa stihla pojebať?Juraj Suhaj píše:ano bol som to ja, bola to 81 itl. doobeda zišla z linky a o 13.30 som bol na skušobnej jazde...
Sorry, ale musel jsem, když jsi mi tak krásně nahrál
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Natočím se trochu jinak.
K tomu broušení .Jo z jedný strany je to v pohodě,ale ta druhá je tak nějak divná, jako přez ruku,to se pak člověk snaží furt nějak vobcházet a votáčet a pořát je to na levačku.
Na traktoru jsem měl malej 80ku svěráček,byl bez čelistí a svařovanej, vždycky jsem ho chytl na bednu s nářadím co mám ve předu místo závaží,mám tam ve víku dvě díry a křídlovky matky byli zárukou rychlosti přidělání .No jednou jsem ho tam nechal a to jsem parkoval né v lese ,ale v areálu Jzd a byl pryč,někdo ho potřeboval víc než já. Od těch dob brousím na pařezu či na tý bedně,na tý to klouže a uhýbá a vzpomínám na ten malej křivě svařenej klumprt jak mi hezky sloužil.
Na traktoru jsem měl malej 80ku svěráček,byl bez čelistí a svařovanej, vždycky jsem ho chytl na bednu s nářadím co mám ve předu místo závaží,mám tam ve víku dvě díry a křídlovky matky byli zárukou rychlosti přidělání .No jednou jsem ho tam nechal a to jsem parkoval né v lese ,ale v areálu Jzd a byl pryč,někdo ho potřeboval víc než já. Od těch dob brousím na pařezu či na tý bedně,na tý to klouže a uhýbá a vzpomínám na ten malej křivě svařenej klumprt jak mi hezky sloužil.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
- Juraj Suhaj
-
Juraj testovací pilot u lkt tomu řikam povolání snů každeho vodiče lkt
Ako robota fajn, ale firma nič moc, kopec chlapov z dediny, čo tam robili dlhé roky, v poslednom čase poodchádzali.
-
no to už je holt takovy československy folklor,než by se starejm mazakum přidalo po tisicovce ,...,ale všeho dočasu mlady to dobře vidí a jednou se tu fabriky budou zavírat protože nebudou mít kdo by to chtel dělat a hlavně uměl
Juraj Suhaj píše:pre Snipera, pozdravujem
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Zdar, máte tady někdo zetora UŘ1 s agama podvazanim? Potřeboval bych foto předního krize kardanky, konkrétně mezeru mezi křížem a podvazanim. Kříž se totiž seká o nástavbu, když má náprava vykyv.