Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Na otoči su dorazi aby ti rameno neutieklo až do blatníka. 4o si tam nemal zaistovaci čap?
Nemám tam nič-mozete mi niekto sfotit ako to ma vyzerat? Nech tam nieco namontujem ked uz to teraz musim robit tak nech je uz poriadne...
Bielorus EO 2621 V2, r.v. 1987
http://www.youtube.com/watch?v=-nNP3KPS-_s
http://www.youtube.com/watch?v=-nNP3KPS-_s
Tak jsem dnes zacal kopaci sezonu a ne teda moc dobre prasknul mi retez na otoci hernajz po nalozeni asi 2kubiku kamene tak mam na zitra zase o zabavu postarano...to mam teda radost.
Vidím že vám ,idú, tie retaze na odbyt tiež som ju už menil, tá robota nie je žiadna sláva.
- Hybrálečák
Řetězy otočí R.I.P.
No Vy tady umíte zvednout náladu zase po týdnu blázince v práci, mi doma teploty spadly pod 0C°, mrzne = žádná práce venku....
No Vy tady umíte zvednout náladu zase po týdnu blázince v práci, mi doma teploty spadly pod 0C°, mrzne = žádná práce venku....
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Retaz sme menili v jeseni bol prasknuty jeden clanok, tak pre istotu sa menilo, dnes sa podarilo dostat stroj zo zahrady kde odpocival 5dni, kedze niekto si nedal povedat ze je mokro a chcel silou mocou kopat ryhu na odvodnovaciu ruru, samozrejme premocene sa to zkydlo a nakoniec aj strojzapadol. Ale teraz mrzlo aj sneh nafukalo tak sa ho podarilo vybrat a hned aj zaveje odtlacal.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
je lepsi met jeden do rezervy kdyz nepraskne ulne tak si kopnout melkou ryhu na ni couvnout povolit trubku na pistnici a vytahnout kousek pajsrem dulezite je si oznacit stret kola a retezu delal jsem to po prve asi 40 min pak uz to jen ovdusnit ale me staci otocit na dorazy
Nema nekdo fotku RUSA s drapakem
na co potrebujes drapak?na nakladani?dej lopatu naopak fotka je o par temat vys ja drapak nemam ale otocil jsem a spokojenost pod sebou cisto a nalozim ina tatruMAO píše:Nema nekdo fotku RUSA s drapakem
Ahoj počuj, budem teraz odkopávat z brehu a tiež rozmyšlam že by som dal žufanu opačne aby som robil čisto. Je to moc roboty prehodit tie piesty? A ešte musim vyrobit tie železa čo mi budu držat lyžicu nemaš nejaky rozmer? Dikina co potrebujes drapak?na nakladani?dej lopatu naopak fotka je o par temat vys ja drapak nemam ale otocil jsem a spokojenost pod sebou cisto a nalozim ina tatru
nakladani protoze pokud to neni z diry tak to stoji za prdjirkasbk píše:na co potrebujes drapak?na nakladani?dej lopatu naopak fotka je o par temat vys ja drapak nemam ale otocil jsem a spokojenost pod sebou cisto a nalozim ina tatruMAO píše:Nema nekdo fotku RUSA s drapakem
nemel bys nejaky detailnejsi fotky zda se mi ze to tam mam trochu jinak
mam take jine rameno nez mas ty ,to hranaty ale to starsi
MAO píše:nakladani protoze pokud to neni z diry tak to stoji za prdjirkasbk píše:na co potrebujes drapak?na nakladani?dej lopatu naopak fotka je o par temat vys ja drapak nemam ale otocil jsem a spokojenost pod sebou cisto a nalozim ina tatruMAO píše:Nema nekdo fotku RUSA s drapakem
nemel bys nejaky detailnejsi fotky zda se mi ze to tam mam trochu jinak
mam take jine rameno nez mas ty ,to hranaty ale to starsi
no prave je nenakladam z diry ale beru z hromady a opravdu super jsemz toho nadsen aji jsem takle naopak kopal reazku na kanal a taky to slonebyla dlouha jen asi15m.dnes neco nafotim a vecer to sem dam to neni problem
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
...ako keby som mojho videl po litry vína! Ináč cont prosim ta robim takú cestu v lese a je to dost kopec. Tá ,tvoja, lyžica je sama o sebe dost tažká a ked ju naberiem štrkom neviem vyst hore, stále ma dvíha na zadné. Chodím teda s lyžicou na zemi a tahám ju ako keby za sebou a kerujem otočou. Možem niečo odtrhnut? Je podkop nato dimenzovaný alebo jedneho dna vyjdem na kopec len ako traktor na oranie?