Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
jirkasbk

Re: Bielorus EO 2621

#3376 Nový příspěvek od jirkasbk »

Hybrálečák píše::OT: Dotaz: šlo by použít toto nebo něco podobného, místo autogenu na pájení natvrdo mosazí a udrží mosaz ty tlaky???

Obrázek

jo mosaz to udrzi taky obcas jsem to pajel kdyz jsem mel jeste plyn a nez to technoplin prestal menit bez smlouvy.co to mas za zarizeni na te fotce tim by slo pajet?jak se to menuje dej nejaky info diky asi to je na propan butanovou malou butilku ze

cont33

#3377 Nový příspěvek od cont33 »

Hybrálečák píše:
cont33 píše:tu maš foto kde tie trubky sú pripojené...

Tak jsem na to včera hodil oko, a pozůstatky po trubičkách mám jen trochu jinde, ale asi na těch samých trubkách a ta 4. trubička vedla do bočního průtokáče na horním rozvaděči že jo?
Smůla je, že ten co ty trubičky blendoval byl čuně... žádný rozebíratelný spoj, ale flexa a autogen :ohen: nevím jestli se to podaří znovu zprovoznit....
daj si niekde v autodielni urobiť z medených trubiek z metraže trubky. Tam by mali mať pertlovačku a zalisujú ti tie trubky priamo do tých matiek čo maš na mašine a nemusiš nič spajkovať...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Hybrálečák

#3378 Nový příspěvek od Hybrálečák »

jirkasbk píše: ..... co to mas za zarizeni na te fotce tim by slo pajet?jak se to menuje dej nejaky info diky asi to je na propan butanovou malou butilku ze
Ano, používám to na žíhání CU podložek, na pájení CU rozvodů topení, na podpal grilu atd... Mám teda trošku jiný model s turbem (cca 1700°C) s cínem a stříbrem super, ale mosaz jsem nezkoušel... Věcička bratru, tuším kolem litru....
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...

Hybrálečák

#3379 Nový příspěvek od Hybrálečák »

to Cont:žádné matky na mašině nezůstaly, pouze rozvařené holedry... :prace:
Napadl mě jiný způsob, v kostce manometru zůstal jeden holendr, podle něj koupím další a umístím je do průtokáčů v obrázku od tebe a pak jak jsi poradil (CU trubky 8mm a udělat kužely a převlečné matky)
Protože, celou trubku tahat někam na vaření je opruz :-/ , ale 4 průtokáče do kapsy a na škole učni navrtaj, závity a zpátky do mašiny... Myslíte že by to šlo?????
Přílohy
prutokace bel.jpg
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...

ipo

#3380 Nový příspěvek od ipo »

vaau ešte mi povedzte že to medená rúrka udrží a idem hned zajtra nato 8) he he ja som sa bál ked mi prdla trubka k hlavnému čerpadlu že trištvrtka železná to neudrží ale zatial je to v poho a to som mohol dat aj medenú? Ked som tlakoval kúrenie raz som dal do rozvodu omylom 25atm a bal som sa že to roztrhne ale rus má o dost väčšie tlaky, nie?

Hybrálečák

#3381 Nový příspěvek od Hybrálečák »

Cont je mědené má a drží to... :wink: viz. fotka od Conta
Však na autech taky bývaly brzdové trubičky z mědi....(prům. 6mm)
Obrázek

Hybrálečák

#3382 Nový příspěvek od Hybrálečák »

Bělouš.jpg
Slíbená galerie mého POSTIŽENÍ :jazyk:
1. fotka je pouze ilustrační (můj vypadal mnohem hůř :vztek: )
Přílohy
IMG_0636.JPG
IMG_0633.JPG
IMG_0632.JPG
IMG_0631.JPG
IMG_0630.JPG
IMG_0629.JPG
IMG_0628.JPG
IMG_0627.JPG
IMG_0625.JPG

Hybrálečák

#3383 Nový příspěvek od Hybrálečák »

Co toto ovládá??? Nebo má ovládat...
Obrázek
K čemu je to druhé malé čerpadlo? přední čerpadlo je na patky a radlici, velké pak pro podkop a to třetí ????
Obrázek

Hybrálečák

#3384 Nový příspěvek od Hybrálečák »

Zatím jsem to jen omyl vapkou (nic moc, chce to horkovodní) a odstrojil (kabinu dolů a kapoty ), abych se dostal všude, mám to v plánu nechat celé opískovat a stříknout, předělat elektriku na startování i z venku atd... Vyměnil jsem pár hadic a teď šetřím na oleje + pár dalších úprav v hlavě mám, jen mít čas a peníze.

cont33

#3385 Nový příspěvek od cont33 »

Ta jedna sekcia na tom spodnom rozdelovači je neobsadená. Dala by sa použiť na kladivo, alebo dalšiu funkciu na ramene. To malé čerpadlo je tam pomocné ešte k tomu velkemu... Johny má ten typ čo maš ty on ti to lepšie vysvetlí....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

jirkasbk

#3386 Nový příspěvek od jirkasbk »

cont33 píše:Ta jedna sekcia na tom spodnom rozdelovači je neobsadená. Dala by sa použiť na kladivo, alebo dalšiu funkciu na ramene. To malé čerpadlo je tam pomocné ešte k tomu velkemu... Johny má ten typ čo maš ty on ti to lepšie vysvetlí....

ano ten cudlik na rozvadeci je na pomocny zarizeni ja na nej mam kladivo,udelal jsem takovou kolibku a ovladam to nohou

jirkasbk

#3387 Nový příspěvek od jirkasbk »

Hybrálečák píše:
Příloha Bělouš.jpg je dlouhodobě nedostupná.
Slíbená galerie mého POSTIŽENÍ :jazyk:
1. fotka je pouze ilustrační (můj vypadal mnohem hůř :vztek: )

to mame ten stejnej tip :) jenze ty uz mas hranatej vyloznik a ja jeste kuletej jako ze trubku.ta lopata co tam mas vyfocenou jde nasadit i naopak ze nabiras od sebe a pod sebou mas porad pekne cisto treba kdyz nakladas z hromady a tak
Přílohy
lopata.jpg

Hybrálečák

#3388 Nový příspěvek od Hybrálečák »

Zase pár fotek po shození kol a mytí č.3 ...
Přílohy
IMG_0637.JPG
IMG_0638.JPG
IMG_0640.JPG
IMG_0639.JPG

Hybrálečák

#3389 Nový příspěvek od Hybrálečák »

Pozůstatky po mnou mnoho diskutovaných trubičkách (po umytí to nevypadá až tak zle) ;-)
Přílohy
IMG_0641.JPG

Hybrálečák

#3390 Nový příspěvek od Hybrálečák »

Externí vývod asi pro drapák, tak jak to mám já. (na rameni je dodělané pevné uchycení pro pístnici, aby se nemohla vysunovat a valí se přes rychlospojky)
Přílohy
IMG_0642.JPG

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“