UKT,LKT a parta z lesa VIII

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
mato81

Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII

#3361 Nový příspěvek od mato81 »

tusim okolo 60 000€ bez Dph,minus protihodnota tvojho

gbelec petr

#3362 Nový příspěvek od gbelec petr »

chlapi co vy na to? zná, má někdo něco podobného?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/8149130 ... 9-tuna.php
cena je zajímavá ale ..bez brzd a bez SPZ..
je to od tohoto výrobce-prodejce

http://www.malotraktorysilesia.cz/prisl ... ulickou-r/

callom

#3363 Nový příspěvek od callom »

gbelec petr píše:chlapi co vy na to? zná, má někdo něco podobného?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/8149130 ... 9-tuna.php
cena je zajímavá ale ..bez brzd a bez SPZ..
je to od tohoto výrobce-prodejce

http://www.malotraktorysilesia.cz/prisl ... ulickou-r/

To si delas ted srandu ne? :shock: :smich:

pepikorliklocal

#3364 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

Petře ta ruka mi příde identicka s kts.se ted je to 6,4 tu ruku mam na lkt,sic me uz parkrat nasrala ale uz se 10x zaplatila otazka je jestli to nekdo děla podle jejich plánů,neb to delaj i pro ne na lanwirtu to prodavaj pod svejma barvama i další firmy,ta cena je ale zarážejcí ,nicnemeně ted sem vzal palmsku a byl pro mě docela šok dyz sem zjistil že nemá vypouštěcí šroub oleje z otoče,jedna maznice na otoči je na muj vkus taky málo
za mě jednoznačně nejlepší mowi.se ted dyz vymakaly k paralelu i výložníky za mě nej, holt až se palms trocha zamortizuje pude do světa

gbelec petr

#3365 Nový příspěvek od gbelec petr »

To si delas ted srandu ne? :shock: :smich:[/quote]
já?, nevím jak to myslíš..?že to nemá SPZ, brzdy je jednoznačně chyba, zpracování? nosnost a kvalita materiálu je mi neznámá,nestál jsem u toho, ještě jsem to neviděl.

jo použití materiálu na té jako že 9 tuny je slabé, ale zase kolikrát vezeš těch 9 tun? něco je naložit ale zase něco jiného je vytáhout z kopce, dovézt, jo z kopce to bude problém - bez brzd..

vím cenovka vyvážečky v této nosnosti a s rukou tohoto dosahu je u jinších výrobců někde jinde..
a s tím i kvaalita, životnost atd.

ale zase na druhou stranu, vem to tak, že na dovoz paliva 5-8 m3 někde z OM, relativně po rovině to musí stačit. nebo např na svoz štepky?, probírky, to by mělo chvíli sloužit. je to o zacházení s danou věcí..

jo nebavím se o tom s tím někde každý den valit kubíky, (bomby BK, DB,SM v délce 4-5 metrů), to by asi nedalo ani jednu sezonu.. ale zase je na trhu něco levnějšího než jiní výrobci..
já mám doma 7045 a 6340, relativně hmotnostně a výkonově stejné traktory, tak jen o tom uvažuji..
radši přidat těch 10000 kč a vzít tu 9 tunu ať je to trochu předimenzované..
P.S. rád si přečtu vaše příspěvky.. a si myslím, že nebudu jediný..dík 8)

to Pepik.. je to možné že je to německý výrobce mají tam i znak orlice..nevím jejich domovské stránky jsem nenašel- nevím kdo je výrobce-zemi?

Franta.cz

#3366 Nový příspěvek od Franta.cz »

Vyvážečka bez brzd je zadarmo drahá.Při nakládání se bude hýbat a minimálně utrhneš nohy.

Tohle mě jednoznačně dostalo
gbelec petr píše:to Pepik.. je to možné že je to německý výrobce mají tam i znak orlice..nevím jejich domovské stránky jsem nenašel- nevím kdo je výrobce-zemi?
Tady je původ tý orlice ostudo
Obrázek

Tady je něco k původu tý vyvážečky

Zdravím všechny,

Necelý rok jsem majitelem traktoru Dong Feng 40 HP. Dlouho jsem se rozhodoval, zda to risknout a čňana koupit a pátral jsem jako vy. Nakonec potřeba a cena rozhodla. Koupený je od p.Markytána, alias malotraktory Silesia, či fa. Cronimo. Číňana bych doporučil pouze tomu, kdo hledá variantu nový traktor za zajímavou cenu a hlavně tomu, kdo traktorům rozumí, opravování je jeho koníčkem. V mém případě mám švagra automechanika, proto jsem do toho pořízení šel. Za tu dobu (necelý rok) to začlo prkotinama - rozsypané víčko od nádrže, nefunkční ukazatel množství paliva, upadlé kolo, prasknutí zadního ramena až po momentálně nefunkční servo. To řeším ještě teď, jak to opravit. Upozorňuji, že záruka u thoto prodejce neexistuje!!! Neboť, jak jsem se někde dočetl, má chování řeznického psa a to je výstižné. Jinak jsem s traktorem spokojený, mám na něm čelní nakladač a ten pracuje dobře, jen by mohl rychleji. Závěrem, nelituji, že jsem si traktor Dong Feng koupil, hodně mi pomůže. Lituji, že jsem narazil na Markytána, neboť záruky a servisu se od něj nedočkáte. Nato jsem považoval za nutné upozornit.

pepikorliklocal

#3367 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

v tyhle bledemodry barve to prodavala taky naka nemecka firma gassner bejt to ze stejny fabriky jak ta kts za ty prachy bych do toho šel,bez brzd sem vyvážel 10 let ,je jasny ze ten vozejk bude potrebovat vyzpevnit jeden vejkend by to spravil tu 9tunu bych typnul tak na 3-4 kuba v terenu
horší ale by bylo jestli to čínjan voměřil a vyrobil z reciklovanejch plechovek vod psího žrádla potom pánbu stebou :pistol:

mirek 9540

#3368 Nový příspěvek od mirek 9540 »

Ahoj chlapi, potřebuju koupit otočné oko na vyvážečku abych ji mohl zapnout do agroháku, třeba i s nějakou deskou na navaření a pod. nemáte nějaký typ nebo i zkušenosti co vydrží? Dík za rady

gbelec petr

#3369 Nový příspěvek od gbelec petr »

franto, orlice- dnes jsem na to koukl na rychlo před obědem a přečetl jsme si ten příspěvek od někoho že to snad je z německa, žena na mě že neseď pořád u toho PC - oběd je na stole..
jinak s těma brzdama je mi to jasné..a kvalita je mi také jasná..

Milan pavlus

#3370 Nový příspěvek od Milan pavlus »

Mirek kupis to v predajny na traktory kupis to len z otocom bez plotne plotnu som si dal spravit

pitrs

#3371 Nový příspěvek od pitrs »

čau chlapi potřebuju poradit chtěl bych dát na předek traktoru do čelní hydrauliky tříbodovej naviják ale poháněnej hydromotorem stačí tak 3t-nikde jsem nic takovýho nenašel jen pohon kardanem.mam to na zetor 8540 s vyvážečkou.jo a radši tovární výroba.tak když budete mít nějaký nápady budu rád.
.zetor fortera 11441+palms 10d 2wd,vimek 610

Širon

#3372 Nový příspěvek od Širon »

Něco takovího jsem řešil taky a nic plechýho jsem nenašel. Dopadlo to tak že mám malej naviják na ruce na 1,7t, je super na přitažení výřezů a podobně. No a dopředu mám k podvázání koupenou nízkou rampovačku s úložným prostorem a tam bude naviják HV8 či HV10.
To na celý stromy z oplocenek a potoka,no a už by měl stačit i na samovyproštění.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....

Franta.cz

#3373 Nový příspěvek od Franta.cz »

To je tím,že se blbě díváte :)

Funguje luxusně 8)

Obrázek

pitrs

#3374 Nový příspěvek od pitrs »

Franta.cz píše:To je tím,že se blbě díváte :)

Funguje luxusně 8)

Obrázek
tak to je přesně ono-ještě fando prosim porad kde koupit neb na netu jsem nenašel.jo a jde k tomu i dálkáč?a přibližně cena?dík
.zetor fortera 11441+palms 10d 2wd,vimek 610

Franta.cz

#3375 Nový příspěvek od Franta.cz »

Tohle je 4,5 tuna.Původně byl na mechaniku.Teď je ovládání předělané na elektropneumatické s dálkou, mimochodem fotky jsem sem dával.Při vyprošťování mě maviják navíjí zároveň s uzávěrkou zadního diferenciálu.Mám ho namontovanej minimálně čtyři roky pokud si dobře pamatuju stál okolo 60 000 kč.
Dneska se dělá 3,5 tuna
parametry zde
http://pdf.agriexpo.online/pdf/farmi-fo ... 12338.html

Poptat můžeš u p Kadlece +420 602 486 818. Agriimport Plzeň klidně se odvolej na mě (Horák)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“