Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Hybrálečák

Re: Bielorus EO 2621

#3361 Nový příspěvek od Hybrálečák »

To Cont: poslal jsem ti SZ :help:
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...

Hybrálečák

#3362 Nový příspěvek od Hybrálečák »

Děkuji, za odpověď. 8) Zítra zkusím prozkoumat odkud by mohly vést ty trubičky, (komu sakra mohly vadit) ted je vlastně manometr jen na okrasu :shock: pokud ho nezprovozním tak nejsem schopen nastavit tlaky. :pistol:

a ten olej v motoru: co zkusit ho ohřát chodem pak vypustit, nalejt místo oleje naftu nechat chvilku brblat na malé otáčky aby se vypláchl a pak dát M6AD a novej filtr. Zkušenosti s tímto mám dělal jsem to u Patrola a dalších když jsem přejel olej... :cert:

A ještě ten kontakt na p. Charváta z Pelhřimova nemohu najít nemáte ho někdo?? :help:
a ty věci jak jsem popisoval souvisí i s množstvím hydr.oleje???
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...

jirkasbk

#3363 Nový příspěvek od jirkasbk »

Hybrálečák píše:Děkuji, za odpověď. 8) Zítra zkusím prozkoumat odkud by mohly vést ty trubičky, (komu sakra mohly vadit) ted je vlastně manometr jen na okrasu :shock: pokud ho nezprovozním tak nejsem schopen nastavit tlaky. :pistol:

a ten olej v motoru: co zkusit ho ohřát chodem pak vypustit, nalejt místo oleje naftu nechat chvilku brblat na malé otáčky aby se vypláchl a pak dát M6AD a novej filtr. Zkušenosti s tímto mám dělal jsem to u Patrola a dalších když jsem přejel olej... :cert:

A ještě ten kontakt na p. Charváta z Pelhřimova nemohu najít nemáte ho někdo?? :help:
a ty věci jak jsem popisoval souvisí i s množstvím hydr.oleje???

p.Charvát,Pelhrimov-skvela spoluprace muzu jen doporucit:-)
http://www.firmy.cz/detail/296841-jiri- ... rimov.html

Hybrálečák

#3364 Nový příspěvek od Hybrálečák »

Díky za info, musím se tam stavit :) Na štěstí to neni tak daleko :rally:
Fotky mého postižení taky pošlu.

jirkasbk

#3365 Nový příspěvek od jirkasbk »

Hybrálečák píše:Díky za info, musím se tam stavit :) Na štěstí to neni tak daleko :rally:
posila i postou po cele cr.ale ty to mas prez kopec a jsi tam :driver: divam se mas i DT to z tebe musi mit sousedi radost asi tak jak ze mne :) jako kdyz rubu kladivem :prace: za chvilenku to zase zacne po zimni odstavce uz se tesím o vykendu jsem provadel zkusebni start a chytnul takrka na drc jen jsem mu malinko prifoukl horkej luftik do sani :)

cont33

#3366 Nový příspěvek od cont33 »

tiež som ho dnes už kontroloval a zajtra ho asi zobudím zo zimneho spánku....
Přílohy
IMAG0021.jpg
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

cont33

#3367 Nový příspěvek od cont33 »

Hybrálečák píše:Díky za info, musím se tam stavit :) Na štěstí to neni tak daleko :rally:
tu maš foto kde tie trubky sú pripojené...
Přílohy
IMAG0019.jpg
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

ipo

#3368 Nový příspěvek od ipo »

...čo to máš cont za ,ryhovačku, :) to je tá 25tka? Ináč ja som priebežne rusa startoval cca každý druhý týžden lebo vždy bol dovod sa povozit :smich: a dnes rano sa ma manželka pýta že kde je tá zarážka na bránu že ju nemá o čo zavriet! :vysmech: no kde by bola? v jarku, však som s rusom vyhrnal sneh z dvora celú zimu.

cont33

#3369 Nový příspěvek od cont33 »

tiež som maval po zime problemy zavrieť branu.... Tak som tam navrtal do betonu dieru.... :D

Ano to je ta 25 z hona prispôsobená na rusa....

Johny1490

#3370 Nový příspěvek od Johny1490 »

Já som ho zobudzal aj počas zimi. Trocha ohna do sánia a už sme aj odhrnali, dal by som aj nejake foto ale mam velke fotky tak mi ich to tu nechce hodit :-/ .

ipo

#3371 Nový příspěvek od ipo »

Ten problém s fotkama mám tiež a startovanie cez zimu som riešil pomocou teplovzdušky ako si Johny poradil 8) za minutku som nechal a chytil ako nič.

Johny1490

#3372 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ja som kupil aj štartovací sprej, ale asi nejakí slaby lebo nechcel v tych mrazoch ani nan chyit. Ale jak mu dam kusek ohna tak chytí hned. Keby sa mi chcelo natahovat predlžovak tak s teplozdušku by išiel ešte lepšie.
Zohnal som si aj takí velký žhavič z liazky a ten som chcel inplantovat do sania do toho deklika, len je na 24V a nerožhaví ho trebalo by ho premotat na slabší odporoví drát a to by bol potom bezproblemov štart.

Hybrálečák

#3373 Nový příspěvek od Hybrálečák »

cont33 píše:tu maš foto kde tie trubky sú pripojené...

Tak jsem na to včera hodil oko, a pozůstatky po trubičkách mám jen trochu jinde, ale asi na těch samých trubkách a ta 4. trubička vedla do bočního průtokáče na horním rozvaděči že jo?
Smůla je, že ten co ty trubičky blendoval byl čuně... žádný rozebíratelný spoj, ale flexa a autogen :ohen: nevím jestli se to podaří znovu zprovoznit....

Hybrálečák

#3374 Nový příspěvek od Hybrálečák »

:OT: Dotaz: šlo by použít toto nebo něco podobného, místo autogenu na pájení natvrdo mosazí a udrží mosaz ty tlaky???

Obrázek

jirkasbk

#3375 Nový příspěvek od jirkasbk »

Johny1490 píše:Ja som kupil aj štartovací sprej, ale asi nejakí slaby lebo nechcel v tych mrazoch ani nan chyit. Ale jak mu dam kusek ohna tak chytí hned. Keby sa mi chcelo natahovat predlžovak tak s teplozdušku by išiel ešte lepšie.
Zohnal som si aj takí velký žhavič z liazky a ten som chcel inplantovat do sania do toho deklika, len je na 24V a nerožhaví ho trebalo by ho premotat na slabší odporoví drát a to by bol potom bezproblemov štart.

na ty startovaci spreje opatrne pouzivali sme to v csad na startovani liazek v mrazu vzdycky chytla ale ten rachot z motoru to byl hnus a kazdy 2az 3spreje tak fouklo tesneni pod hlavou takze nevim ja bych to na svuj stroj nepouzil

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“