Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
- Hybrálečák
Re: Bielorus EO 2621
To Cont: poslal jsem ti SZ
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...
- Hybrálečák
Děkuji, za odpověď. Zítra zkusím prozkoumat odkud by mohly vést ty trubičky, (komu sakra mohly vadit) ted je vlastně manometr jen na okrasu pokud ho nezprovozním tak nejsem schopen nastavit tlaky.
a ten olej v motoru: co zkusit ho ohřát chodem pak vypustit, nalejt místo oleje naftu nechat chvilku brblat na malé otáčky aby se vypláchl a pak dát M6AD a novej filtr. Zkušenosti s tímto mám dělal jsem to u Patrola a dalších když jsem přejel olej...
A ještě ten kontakt na p. Charváta z Pelhřimova nemohu najít nemáte ho někdo??
a ty věci jak jsem popisoval souvisí i s množstvím hydr.oleje???
a ten olej v motoru: co zkusit ho ohřát chodem pak vypustit, nalejt místo oleje naftu nechat chvilku brblat na malé otáčky aby se vypláchl a pak dát M6AD a novej filtr. Zkušenosti s tímto mám dělal jsem to u Patrola a dalších když jsem přejel olej...
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...
Hybrálečák píše:Děkuji, za odpověď. Zítra zkusím prozkoumat odkud by mohly vést ty trubičky, (komu sakra mohly vadit) ted je vlastně manometr jen na okrasu pokud ho nezprovozním tak nejsem schopen nastavit tlaky.
p.Charvát,Pelhrimov-skvela spoluprace muzu jen doporucit:-)
http://www.firmy.cz/detail/296841-jiri- ... rimov.html
- Hybrálečák
Díky za info, musím se tam stavit Na štěstí to neni tak daleko
Fotky mého postižení taky pošlu.
posila i postou po cele cr.ale ty to mas prez kopec a jsi tam divam se mas i DT to z tebe musi mit sousedi radost asi tak jak ze mne jako kdyz rubu kladivem za chvilenku to zase zacne po zimni odstavce uz se tesím o vykendu jsem provadel zkusebni start a chytnul takrka na drc jen jsem mu malinko prifoukl horkej luftik do saniHybrálečák píše:Díky za info, musím se tam stavit Na štěstí to neni tak daleko
tiež som ho dnes už kontroloval a zajtra ho asi zobudím zo zimneho spánku....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
tu maš foto kde tie trubky sú pripojené...Hybrálečák píše:Díky za info, musím se tam stavit Na štěstí to neni tak daleko
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
...čo to máš cont za ,ryhovačku, to je tá 25tka? Ináč ja som priebežne rusa startoval cca každý druhý týžden lebo vždy bol dovod sa povozit a dnes rano sa ma manželka pýta že kde je tá zarážka na bránu že ju nemá o čo zavriet! no kde by bola? v jarku, však som s rusom vyhrnal sneh z dvora celú zimu.
tiež som maval po zime problemy zavrieť branu.... Tak som tam navrtal do betonu dieru....
Ano to je ta 25 z hona prispôsobená na rusa....
Ano to je ta 25 z hona prispôsobená na rusa....
Já som ho zobudzal aj počas zimi. Trocha ohna do sánia a už sme aj odhrnali, dal by som aj nejake foto ale mam velke fotky tak mi ich to tu nechce hodit .
Ten problém s fotkama mám tiež a startovanie cez zimu som riešil pomocou teplovzdušky ako si Johny poradil za minutku som nechal a chytil ako nič.
Ja som kupil aj štartovací sprej, ale asi nejakí slaby lebo nechcel v tych mrazoch ani nan chyit. Ale jak mu dam kusek ohna tak chytí hned. Keby sa mi chcelo natahovat predlžovak tak s teplozdušku by išiel ešte lepšie.
Zohnal som si aj takí velký žhavič z liazky a ten som chcel inplantovat do sania do toho deklika, len je na 24V a nerožhaví ho trebalo by ho premotat na slabší odporoví drát a to by bol potom bezproblemov štart.
Zohnal som si aj takí velký žhavič z liazky a ten som chcel inplantovat do sania do toho deklika, len je na 24V a nerožhaví ho trebalo by ho premotat na slabší odporoví drát a to by bol potom bezproblemov štart.
- Hybrálečák
cont33 píše:tu maš foto kde tie trubky sú pripojené...
Tak jsem na to včera hodil oko, a pozůstatky po trubičkách mám jen trochu jinde, ale asi na těch samých trubkách a ta 4. trubička vedla do bočního průtokáče na horním rozvaděči že jo?
Smůla je, že ten co ty trubičky blendoval byl čuně... žádný rozebíratelný spoj, ale flexa a autogen nevím jestli se to podaří znovu zprovoznit....
- Hybrálečák
Dotaz: šlo by použít toto nebo něco podobného, místo autogenu na pájení natvrdo mosazí a udrží mosaz ty tlaky???
Johny1490 píše:Ja som kupil aj štartovací sprej, ale asi nejakí slaby lebo nechcel v tych mrazoch ani nan chyit. Ale jak mu dam kusek ohna tak chytí hned. Keby sa mi chcelo natahovat predlžovak tak s teplozdušku by išiel ešte lepšie.
na ty startovaci spreje opatrne pouzivali sme to v csad na startovani liazek v mrazu vzdycky chytla ale ten rachot z motoru to byl hnus a kazdy 2az 3spreje tak fouklo tesneni pod hlavou takze nevim ja bych to na svuj stroj nepouzil