Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Po tieto dni dost nasypalo toho bieleho svinstva a bielorus je k nezaplateniu! Ked prídem z roboty naštartujem ho, vypijem kávu nech sa trochu zohreje a za hodinku si tak poodhrnam okolo domu že sa lopaty nemusím skoro ani chytit. Nie ako susedia naokolo už dávno som ho mal mat
A kde je nejaka dokumentáciaipo píše:Po tieto dni dost nasypalo toho bieleho svinstva a bielorus je k nezaplateniu! Ked prídem z roboty naštartujem ho, vypijem kávu nech sa trochu zohreje a za hodinku si tak poodhrnam okolo domu že sa lopaty nemusím skoro ani chytit. Nie ako susedia naokolo už dávno som ho mal mat
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Chlapi, na jeseň som kopal a stalo sa mi toto: Chcel som zhasnúť motor, dal som ručný plyn na minimum a tá sviňa ruská išla pod otáčky voľnobehu ale nechcela zhasnúť. Nikdy predtým to nerobilo. Vymenil som olej v motore. Treba meniť aj vo svtrekovacom čerpadle? Ak som potlačil za páčku na čerpadle tam a späť, ktorá aj tak bola na doraze tak zahsol. Ale posuv páčky nebol. Zhasínal som ho na rýchlosti, nechcelo sa mi behať okolo rusa. Treba vymeniť olej aj v čerpadle?
No mohlo sa stat niečo v regulatore, no skus vymenit olej a pripadne ho aj troška preplachny z cistu naftu. Inak ja som mal v čerpadle hrdzu a trocha hnusnej nafty, ložiska vysipané ale čerpadlo fungovalo hold rusky stroj no.
Čerpadlo má svoj olej? Nemám rusa doma, tak sa nemám kedy na to ani pozrieť. Takže odporúčaš vymeniť olej? ak tam vôbec je. Koľko ho tam ide? Je tam nejaká ryska alebo kontrolný šrób?DíkJohny1490 píše:No mohlo sa stat niečo v regulatore, no skus vymenit olej a pripadne ho aj troška preplachny z cistu naftu. Inak ja som mal v čerpadle hrdzu a trocha hnusnej nafty, ložiska vysipané ale čerpadlo fungovalo hold rusky stroj no.
...pedro... ked ja som taký tupý nato aby som vedel poslat sem foto trochu som to aj v téme pozeral ale je to tam ,zabalené, dost erotikou tak sa v tom bojím rýpat aby som nedopadol zle. Ale pár foto mám, snád nato prídem ako ich vložit. Lebo s digitálu mi stále píše že snímka je príliš velká a teraz mám tento problém aj s mobilom, holt ja mám radšej šroubovák, kladivo a klúč trinást/sedemnást
Zo spodu je vypuštací šrob. zboku je kontrolny, ide tam ja neviem cca pol litra. Inak ked je čerpadlo staršie tak prepušta naftu cez elementy takže tak aspon raz za rok je dobre olej vymenit. Pokial tam bude len nafta z olejom tak vypusti a daj tam ADčko. Ale jak tam je bordel tak to vyplachni ked tak aj len z naftu a potom daj olej. Ja som tam dal pri oprave krite loziska takže snimi by nemal byt problem a občas ked vymenim oilej tak by to malo byt v pohode.Čerpadlo má svoj olej? Nemám rusa doma, tak sa nemám kedy na to ani pozrieť. Takže odporúčaš vymeniť olej? ak tam vôbec je. Koľko ho tam ide? Je tam nejaká ryska alebo kontrolný šrób?Dík
Chalani neviete kolko typov hlavných čerpadiel bolo? Zohnal som jedno čerpadlo a je nanom napisane NŠ 71A , 121l /min , 16Mpa . Na mojom Sudruhovi mam tušim NŠ 100 ale litráž neviem , boli nejake rozdiely?
Na strane 133 http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... start=1980 je jedno čo som kúpil do rezervy ale asi ho nikdy nevyužijem, to čo mám v rusovi je OK. Sú tam aj parametre tak sa mrkni.
No tak ma o 20litrov viac podla všetkeho ako to čo som kupil, ale zasa ty maš iba jedno čerpadlo a ja mam hlavne plus jedno 40litrove takže dokopy 160 takže pohoda sedí to Vedel som že su dva typy len som si nevedel spomenut
To je normálne. Keď vypínam motor, tak najprv vždy pridám, až potom ihneď stiahnem ručný plyn dolu. A zdochne. V opačnom prípade je schopný plkotať aj s tromi otáčkami za hodinu...Peter768 píše:Chlapi, na jeseň som kopal a stalo sa mi toto: Chcel som zhasnúť motor, dal som ručný plyn na minimum a tá sviňa ruská išla pod otáčky voľnobehu ale nechcela zhasnúť. Nikdy predtým to nerobilo....
V3S S3 HR3001, Bielorus EO 2621, Gaz 69, PK26, Patrol GR, MT365, HDJ80...
http://www.4x4nazory.sk
http://www.4x4nazory.sk
Ja ho zhasinam normalne z volnobehu, pustim ručni dole a je ticho . Nuš mám to pochystané no
-
mate nekdo ten novy rychlobezny starter jak ste s nim spokojeni a mate telisko na predehrev vody
- Hybrálečák
Zdravím vás pánové, již dva měsíce jsem postižen stejně jako vy... ano, to postižení je EO 2621...
Vlákno mám poměrně načtené, všechna videa od conta shlédnuté stokrát a budu vás tu zaplavovat hloupými dotazy co a jak...
Vlákno mám poměrně načtené, všechna videa od conta shlédnuté stokrát a budu vás tu zaplavovat hloupými dotazy co a jak...
Soupiska vraků: Zetor 25, EO 2621, DT 54 a další stroje, co leží sousedům v žaludku...
nieje problem čo budeme vedieť poradime... nato to tu je!! vitaj v klube!!!
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.