Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
zetorček

Re: Bielorus EO 2621

#3301 Nový příspěvek od zetorček »

Chcel by som sa vás spýtať možno to bude blba otázka ale či by sa dalo z bielorusa bagru urobiť klasicky traktor . Respektive či by sa za to dalo zapať naradie pohanane aj kardanom . Viem že sa da vývod dorobiť ale to je neuveritelne drahe . A čo k tomu budem potrebovať (ramena.....) . Vyrabaly sa aj bieloruse traktory pre polnohospodarske učely (bez podkopu) alebo to su len prerabky ? Vopred ďakujem .

cont33

#3302 Nový příspěvek od cont33 »

vyrabali sa aj traktory len na SK sa skoro nevozili až tie novšie typy... Kardanová hriadel sa dá zohnať v polsku alebo madarsku...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

zetorček

#3303 Nový příspěvek od zetorček »

A približne čo všetko bude potrebné k prerábke po pripade či sa to oplatý alebo je lepšie si kupiť nejakeho majora . Cena bielorusa je 1500€

cont33

#3304 Nový příspěvek od cont33 »

zetorček píše:A približne čo všetko bude potrebné k prerábke po pripade či sa to oplatý alebo je lepšie si kupiť nejakeho majora . Cena bielorusa je 1500€
to je ťažko takto povedať... rus bude bez špz... major sa da postaviť na špz...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

zetorček

#3305 Nový příspěvek od zetorček »

Hey , ale keď ma prerabka stať 1500€-2000€ tak sa to neoplati , ale keď nejakych 500-700€ tak to by sa ešte dalo . A ešte otazne je či by sa to dalo použivať aj ako traktor a aj ako bager . Samozrejmne nie sučastne .

cont33

#3306 Nový příspěvek od cont33 »

zetorček píše:Hey , ale keď ma prerabka stať 1500€-2000€ tak sa to neoplati , ale keď nejakych 500-700€ tak to by sa ešte dalo . A ešte otazne je či by sa to dalo použivať aj ako traktor a aj ako bager . Samozrejmne nie sučastne .
no neviem či by sa ti chcelo to prehadzovať kôli chvile kopania....

zetorček

#3307 Nový příspěvek od zetorček »

Nemyslim chvilu , ale chcel by som to (až sa to oplati prerabať) využivať sezonne ako traktor myslim hlavne na jesen na orbu a na jar na rozrabanie a na nič ine žiadne kosenie čiže medzi tym obdobim by tam mohol byť podkop a kedže byvam v okrajovej časti kde neustále sa stavaju RD mohla by padnuť aj nejaka zakazka . Ale som si vedomy vek a rychlosť stroja a že neni konkurencie schopny s novymi JCB-čkami ale sem tam by sa niečo našlo . A ešte druha vec že by som sa to musel ako tak naučiť ovládať .

Johny1490

#3308 Nový příspěvek od Johny1490 »

Tak si kup najskvor kopací, a potom si zarob na nejaki vrak bielorusa ktori prerobiš na trraktor a budeš mat dva. Neviem si predstavit nahadzovat dva krat do roka podkop....

cont33

#3309 Nový příspěvek od cont33 »

zetorček píše:Nemyslim chvilu , ale chcel by som to (až sa to oplati prerabať) využivať sezonne ako traktor myslim hlavne na jesen na orbu a na jar na rozrabanie a na nič ine žiadne kosenie čiže medzi tym obdobim by tam mohol byť podkop a kedže byvam v okrajovej časti kde neustále sa stavaju RD mohla by padnuť aj nejaka zakazka . Ale som si vedomy vek a rychlosť stroja a že neni konkurencie schopny s novymi JCB-čkami ale sem tam by sa niečo našlo . A ešte druha vec že by som sa to musel ako tak naučiť ovládať .
ja nemám čas chodiť kopať... ťa zoberiem za strojníka.... :)

zetorček

#3310 Nový příspěvek od zetorček »

Johny ja o tom len uvažujem , chcel som si kupiť traktor len neviem čo je lepšie či nejaka 6911 alebo traktorbager . Toho pozemku zas až tak vela neni mam 1,5 ha a teraz mi to robi sused , Ale su tam aj take zahradky cca 1000m2 a tam zobere 20€ čo mi prijde celkom dosť . A zas ta výstavba je tiež dosť lakava na zárobok . Neviem kolko približne sa da zarobiť za den s tym bielorusom , a nechcem to robiť ako zárobkovu činnosť že by som si to zapisal do živnosti ale ako zabavu , samozrejme podla toho čo sa kope a ratam aj s poruchovosťou ale to je na každom stroji .A samozrejme že ako bager bielorus neni najlepši niektory mi budu oponovať ked na kopanie tak prečo nie napr. DH-112 da sa tam dať aj kladivo ale ...........
cont - to máš tolko roboty ? A čože sa v Trenčíne stavia take velke ? či chodiš vylučne len pre sukromnikov ? (chapem že na stavbu sa ide cez tender a su tam ine stroje a tym ťa nechcem uraziť a ani neviem aky mas strojovy park možno mas nejaky novy bager ale je to tak . )

cont33

#3311 Nový příspěvek od cont33 »

pisal som ti preto že ked chceš kopať tak môžeš z mojim... ten väčšinou stojí.... bagrov je tu ako nasraných.... ked kupiš bager za 1500 tak ho budeš rok dávať dokopy aby sa z tým dalo niekde vôbec isť... to je v dnešnej dobe blbý nápad.... ja ho už držím doma len kôli tomu aby som si sam urobil čo potrebujem a maximalne susedovi... toto sa občas pritrafilo a zaklady pod bytovku boli za dva dni vykopané.... to si chlapci z novými bagrami šanujú takú robotu minimálne na týžden....

http://www.youtube.com/watch?v=G6JwX_xS ... g&index=13

zetorček

#3312 Nový příspěvek od zetorček »

čiže hovorite že sa neoplati teraz kupovať bager ? Je za 1500€ ale ešte som ho nebol pozreť lebo som neni na 100% rozhodnuty a piše si za a proti . http://stroje.bazos.sk/inzerat/19274796/belorus.php A ešte by som sa chcel opýtať či sa zmesti na odťahovku do 7 ton . Obavam sa hlavne výšky . No žial bohu s tou robotou je to tak . A ešte horšie je to s tými starými strojmi s ťa zobere iba sukromnik ktory to chce čo najlajcenšie . Aj s pracou na HR je to tak kde sa budeš ponahlať ked máš 50€ na hodinu . Auto (Tatra) ide na volnobeh a pomaly nakladaš s rukou .

cont33

#3313 Nový příspěvek od cont33 »

do toho čo si dal odkaz ešte 1000 vraziš než bude z toho bager...

jirkasbk

#3314 Nový příspěvek od jirkasbk »

zetorček píše:čiže hovorite že sa neoplati teraz kupovať bager ? Je za 1500€ ale ešte som ho nebol pozreť lebo som neni na 100% rozhodnuty a piše si za a proti . http://stroje.bazos.sk/inzerat/19274796/belorus.php A ešte by som sa chcel opýtať či sa zmesti na odťahovku do 7 ton . Obavam sa hlavne výšky . No žial bohu s tou robotou je to tak . A ešte horšie je to s tými starými strojmi s ťa zobere iba sukromnik ktory to chce čo najlajcenšie . Aj s pracou na HR je to tak kde sa budeš ponahlať ked máš 50€ na hodinu . Auto (Tatra) ide na volnobeh a pomaly nakladaš s rukou .
ja jsem svuj stroj vezl asi100km na liazce na nakladce jsme najely z rampy a doma jsem mel predstavu ze couvneme k mezi a sjedu po svych :) jak sme u garaze vyrovnaly vsechny nd vcetne kol a ruznyho dulezityho harampadi tak si nikdo nevsiml ze jsou spadle kurtny a vyskoceny kvalt borec zaradil dvojku liza cukla a rusak byl dole :shock: takle sem cumel nakopl sem to a normalne odjel.myslim ze jcb by neco takovyho neprezilo preci jen ta korbaje110cm vysoko :)

pawka

#3315 Nový příspěvek od pawka »

me ostrovek taky vyklopil,ze se bojí ze kontejner v puli rupne,kokot,slozil to jak uhlí! no predni lžíce se kousla do asfaltu,dira jak prase a traktor si sedl na rám:-) rám je rám ten snese dva bagry na sobe,tam nesetrili,uz se tesim až ram vyvezu na pastvu k myčce,toby v jcb koukali

no a uz sme dál radsi jeli po svych.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“