Zdar Vladi ak chceš tak mám vrtulu,bez remenice / ja som dal ventilátor z nisana /...vladi píše:Zdravim lidi mám menší problém. Neměl by někdo řemenici vodní pumpy? Já vim, že je skoro neznčitelná, ale já ji zničil. Ulouply se mi dvě lopatky větráku a než jsem se k tomu dostal, tak se mi vyběhala.
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Nič zložité,jednoduché mechanické tiahlo / hl.nemusím v zime niekoho volat aby to mi pri štarte zapol /...výroba cca 1hodpedro643 píše:Rusáka maš celkom vymakaného, zaujimalo by ma ako si spravil to ovladanie dekompresora z kabiny, daj foto.miloss píše:Tak som niečo nafotil pre nás kutilov :
nemusí to nikto zapínať v zime ja mám ešte jedno tlačitko na štarter pri baterke a jedna ruka dekompresor a druhá tlačitko.....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tak to je fakt jednoduché a super riešenie Prečo si vyhodil vrtuľu a dal si tam ventilator z nissana?miloss píše:Nič zložité,jednoduché mechanické tiahlo / hl.nemusím v zime niekoho volat aby to mi pri štarte zapol /...výroba cca 1hodpedro643 píše:Rusáka maš celkom vymakaného, zaujimalo by ma ako si spravil to ovladanie dekompresora z kabiny, daj foto.miloss píše:Tak som niečo nafotil pre nás kutilov :
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Ja som dal novu baterku a nemusim davat dekompresNič zložité,jednoduché mechanické tiahlo / hl.nemusím v zime niekoho volat aby to mi pri štarte zapol /...výroba cca 1hod
Tak to máš dobré,ja som mal 2 ročnú-180A/h , len som ju nabil cez zimu len 1krát a skapala mi mrcha jedna...Johny1490 píše:Ja som dal novu baterku a nemusim davat dekompresNič zložité,jednoduché mechanické tiahlo / hl.nemusím v zime niekoho volat aby to mi pri štarte zapol /...výroba cca 1hod
Takže teraz tam mám staršiu 55-ku z auta / dekompres nutný .../
1 : Hl.diesel potrebuje svoju pracovnú teplotu motora tj.motor studený ti nedokonale spaluje palivo / vrtula ho chladí úplne zbytočne aj ked to nepotrebuje.../pedro643 píše:Tak to je fakt jednoduché a super riešenie Prečo si vyhodil vrtuľu a dal si tam ventilator z nissana?miloss píše:Nič zložité,jednoduché mechanické tiahlo / hl.nemusím v zime niekoho volat aby to mi pri štarte zapol /...výroba cca 1hodpedro643 píše:Rusáka maš celkom vymakaného, zaujimalo by ma ako si spravil to ovladanie dekompresora z kabiny, daj foto.miloss píše:Tak som niečo nafotil pre nás kutilov :
2 : Zbytočný odpor vrtule - cca min.1kw z výkonu motora - vačšia spotreba paliva
3 : Vent. zapojený cez termostat začne bežat až ked to motor potrebuje / zapne sa tak cca po 40 min. chodu motora pri volnobehu,bágrovaní.-pri jazde ho chladí nápor vzduchu /
Naposledy upravil(a) miloss dne úte srp 28, 2012 2:08 am, celkem upraveno 1 x.
A potreboval som trocha miesta pre další remen s klukovky pre zvlášt čerpadlo na servo Orstu... ( už len mám zapojit hadice a nastavit pretlakový ventil a nebudem muset posilovat za volantom ...)
Miloss, nezabudni spraviť foto ako si umistnil orstu a valec
V lete mi chytaval aj na 55ku bez dekompres. pokial su dobre trisky a čerpadlo. Inak mam 90ku a neni problem ani v zime, hlavne je dvoležity štartovaci prud baterky....Tak to máš dobré,ja som mal 2 ročnú-180A/h , len som ju nabil cez zimu len 1krát a skapala mi mrcha jedna...
Takže teraz tam mám staršiu 55-ku z auta / dekompres nutný .../
Miloss, sprav foto aj šerpadla, ako si upevnil a na ktoru stranu.
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Trisky som dal nastavit ako prvé.štartuje dobre , len ked tam dáš 5 ročnú baterku z embéčky,ktorá ani nepretočí tak to nie je ono / škoda tej 180-ky,čo som tam mal ... musím kúpit novú
Neskor hodím aj foto serva,čerpadla a piestnice
Neskor hodím aj foto serva,čerpadla a piestnice
zdravím, mám pár otázok na mašinku ЭО2621А:
- ako sa dá našpanovať otoč na bieloruse, alebo sa s tým neoplatí zoberať a iba sa zmieriť?
- aký presne je typ hlavného hydraulického čerpadla na ЭО2621А?
originál v katalógu je НШ67K, teraz tam mám založené НШ100-3У ...
rád by som tam kúpil a založil nové, ale neviem aký typ mi tam bude pasovať,
resp. či mi tam bude pasovať a fungovať НШ100A3, ktorý viem zohnať
vďaka
- ako sa dá našpanovať otoč na bieloruse, alebo sa s tým neoplatí zoberať a iba sa zmieriť?
vďaka
Laznik píše:zdravím, mám pár otázok na mašinku ЭО2621А:
vďaka
ja mam acka pujdu se podivat a vecer dam info jestli teda najdu stitek na tom cerpadle
Mne jeden starý bagrista spomínal, že treba pritiahnuť všetky páky naraz na chvílu k sebe, a otoč sa tak došponuje. Vyskúšaj...Laznik píše:zdravím, mám pár otázok na mašinku ЭО2621А:
vďaka
V3S S3 HR3001, Bielorus EO 2621, Gaz 69, PK26, Patrol GR, MT365, HDJ80...
http://www.4x4nazory.sk
http://www.4x4nazory.sk