Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Určite tam daj orstu, z obyčajnim servom asi beztak neutočíš
asi to nikdo nevi,proto ti neodpovidaji,on malo kdo napise,nevim jak tu lopatu dat,taky k tomu nemam ty zeleza,atd. ja to taky nevim, ale je hezky to nabirat spodem a pak otevrit dno nad valnikem. musi to byt fikane jednoduchy,pri maximalnim vyjezdu pisnice musi byt dno otevrene a z toho bych vychazel pozpatku dal
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
jasne diky taky pocitam s tim ze budu muset zaimprovizovat jde mo hlavne o to ze mam kratke rameno a kdyz nakladam na 5ti tunu vlecku tak musim mit otevrenou sajtnu a zaky hlavne je pro me jednodusi nakladat od sebe protoze kopu skalu a opitat se budu o tu stenu ktera zvostavapawka píše:asi to nikdo nevi,proto ti neodpovidaji,on malo kdo napise,nevim jak tu lopatu dat,taky k tomu nemam ty zeleza,atd. ja to taky nevim, ale je hezky to nabirat spodem a pak otevrit dno nad valnikem. musi to byt fikane jednoduchy,pri maximalnim vyjezdu pisnice musi byt dno otevrene a z toho bych vychazel pozpatku dal
DIK,Asi tak spravím,len ešte zohnat tu orstu.Johny1490 píše:Určite tam daj orstu, z obyčajnim servom asi beztak neutočíš
Mám ešte otázku : neviete ktorý šrob na malej trojpáčkovej kocke v predu je na - štelovanie pretlaku?
Ja som ti to už slubil že to odmerám a dám ti rozmery, len som sa k tomu ešte nedostal ale slubujem na 100 percent že zajtra to tu budeš mať. Jedno také železo mám niekde navarené... Ja som to mal len raz prehodené a moc sa mi to nelúbilo tak som to viac nepoužival... Navyše ked kopeš od seba mal by si prehodiť aj piestnice na spodné uchytenie aby pri naberaní mali väčšiu silu a aj kôli tomu aby sa ti nestalo to čo mne že sa mi strhli závity na piestnicach čo zaistujú to bronzové puzdro na ktorom su manžety....jirkasbk píše:jasne diky taky pocitam s tim ze budu muset zaimprovizovat jde mo hlavne o to ze mam kratke rameno a kdyz nakladam na 5ti tunu vlecku tak musim mit otevrenou sajtnu a zaky hlavne je pro me jednodusi nakladat od sebe protoze kopu skalu a opitat se budu o tu stenu ktera zvostavapawka píše:asi to nikdo nevi,proto ti neodpovidaji,on malo kdo napise,nevim jak tu lopatu dat,taky k tomu nemam ty zeleza,atd. ja to taky nevim, ale je hezky to nabirat spodem a pak otevrit dno nad valnikem. musi to byt fikane jednoduchy,pri maximalnim vyjezdu pisnice musi byt dno otevrene a z toho bych vychazel pozpatku dal
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tak tu je tá pásovina na to otvaranie lyžice dufam že bude čitatelná fotka... ten rozmer čo nieje vidieť je 60 mm širka tej pásoviny...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Jéé. môžeš to prosím ťa nafotiť? Tiež nad tým uvažujem, poriešiť to.miloss píše:Ahojte priaznivci , chcem sa spýtat .Mám prerobenú prednú radlicu na nakladanie / ako majú JCB a iné typy / aj s naklápaním a otváraním radlice.Len vznikol mi jeden problém a to že nemám servo ,ale len klasickú skrinku riadenia / Naberiem tak tonu piesku a volantom na mieste nepotočím /.Takže sa chcem spýtat či je rozumné zhánat originál posilovač čo je na novších typoch,alebo to rovno prerobyt na servo typu napr. Orbitrol ORSTA,s piestnicou.
Inak ja mám servo, a nič moc. Keď som ho kúpil, tak bola zlomená hlavná oska. A akurát z toho všade trčie olej....
V3S S3 HR3001, Bielorus EO 2621, Gaz 69, PK26, Patrol GR, MT365, HDJ80...
http://www.4x4nazory.sk
http://www.4x4nazory.sk
Zdar hodím neskor aj foto,len ešte neviem ako sa to tu vkladá.Prerobil som aj otoč - vyhodil som piestnice zo spodu / tie som použil na celkovy zdvih prednej / a dal som tam hydromotor s šnekovou prevodovkou z otoču žeriava TATRY 148.- ovela viac citlivejšie aj vykonnejšie.,hlavne nemusím sa krčit niekde vo výkope a menit rozrthnutú uvolnenú retaz...Kapo píše:Jéé. môžeš to prosím ťa nafotiť? Tiež nad tým uvažujem, poriešiť to.miloss píše:Ahojte priaznivci , chcem sa spýtat .Mám prerobenú prednú radlicu na nakladanie / ako majú JCB a iné typy / aj s naklápaním a otváraním radlice.Len vznikol mi jeden problém a to že nemám servo ,ale len klasickú skrinku riadenia / Naberiem tak tonu piesku a volantom na mieste nepotočím /.Takže sa chcem spýtat či je rozumné zhánat originál posilovač čo je na novších typoch,alebo to rovno prerobyt na servo typu napr. Orbitrol ORSTA,s piestnicou.
Inak ja mám servo, a nič moc. Keď som ho kúpil, tak bola zlomená hlavná oska. A akurát z toho všade trčie olej....
Ak by sa dalo odfot tu otoč a daj sem foto, zaujima ma to a myslim že nielem mna to je jedna z chorob bielorusaZdar hodím neskor aj foto,len ešte neviem ako sa to tu vkladá.Prerobil som aj otoč - vyhodil som piestnice zo spodu / tie som použil na celkovy zdvih prednej / a dal som tam hydromotor s šnekovou prevodovkou z otoču žeriava TATRY 148.- ovela viac citlivejšie aj vykonnejšie.,hlavne nemusím sa krčit niekde vo výkope a menit rozrthnutú uvolnenú retaz...
Hej nafotím a dám sem.dalo to kooopec práce , ale do toho otoča čo som to prerobil teraz ani nepárnem a hl.neteče s toho olej a to už pekne nakopal.Mám tam ešte prerobený dekompresor-ovládam ho tiahlom z kabíny,nádrž na naftu mám tam kde je baterka a baterku mám zvlášt v kaslíku na pánte vedla.,druhý plynový pedál v kabíne v zadu/ ked sa otočím so sedačkou / hadice som prerobil tak aby ich nesekalo rameno pri plnom vytočení,na hl.lopate prevarený úchyt cca 25 cm dalej koli plnému zaklopeniu,vyklopeniu / lepšie ako trojuholník ktorý znižuje silu valca /...atd.
nieje ten otoč potom strašne pomalí??Johny1490 píše:Ak by sa dalo odfot tu otoč a daj sem foto, zaujima ma to a myslim že nielem mna to je jedna z chorob bielorusaZdar hodím neskor aj foto,len ešte neviem ako sa to tu vkladá.Prerobil som aj otoč - vyhodil som piestnice zo spodu / tie som použil na celkovy zdvih prednej / a dal som tam hydromotor s šnekovou prevodovkou z otoču žeriava TATRY 148.- ovela viac citlivejšie aj vykonnejšie.,hlavne nemusím sa krčit niekde vo výkope a menit rozrthnutú uvolnenú retaz...
nie je rýchlost je tá istá,ešte som ju musel znižit cez retaz do pomala - ale tuto som našponoval raz a od vtedy mám s otočom svatý pokojcont33 píše:nieje ten otoč potom strašne pomalí??Johny1490 píše:Ak by sa dalo odfot tu otoč a daj sem foto, zaujima ma to a myslim že nielem mna to je jedna z chorob bielorusaZdar hodím neskor aj foto,len ešte neviem ako sa to tu vkladá.Prerobil som aj otoč - vyhodil som piestnice zo spodu / tie som použil na celkovy zdvih prednej / a dal som tam hydromotor s šnekovou prevodovkou z otoču žeriava TATRY 148.- ovela viac citlivejšie aj vykonnejšie.,hlavne nemusím sa krčit niekde vo výkope a menit rozrthnutú uvolnenú retaz...
- vladi
Zdravim lidi mám menší problém. Neměl by někdo řemenici vodní pumpy? Já vim, že je skoro neznčitelná, ale já ji zničil. Ulouply se mi dvě lopatky větráku a než jsem se k tomu dostal, tak se mi vyběhala.
Rusáka maš celkom vymakaného, zaujimalo by ma ako si spravil to ovladanie dekompresora z kabiny, daj foto.miloss píše:Tak som niečo nafotil pre nás kutilov :
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398