najskôr zhod vrchnú čast okolo presuvača tam budu nejaké gumičky možno že tam je nejaký bordel a pridiera sa to tam..roman79 píše:Prihrdzavena urcite nieje, mal som to cele rozobrate. Asi bude nieco v rozvadzaci, len neviem ak je to vo vnutri rozvadzaca urobene.cont33 píše:Nieje len prihrdzavená na tej tyčke čo su uchytené všetky páky??? No alebo nejaká pružina v rozvadzači ale ten som ešte vykuchaný nemal tak neviem či tam vôbec nejaká pružina je...roman79 píše:Ahojte, mám otázku:
páka ovládania lopaty sa mi sama nevracia do základnej polohy pri otváraní alebo zatváraní. Musím ju vrátit ručne. Čo treba vymeniť alebo nastaviť? Ostatné páky sa vracajú v poriadku.
Dík, Roman.
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Dik.
A ester mam otazku:
Nastavil som brzdu otoce na predpisany tlak. No nevrzla si
tak som ju povolil tak aby si vrzla ked ma. Predpokladam ze tlak bude mensi. Bude mat mensiu silu na otacanie alebo kde sa to prejavi?
A ester mam otazku:
Nastavil som brzdu otoce na predpisany tlak. No nevrzla si
tak som ju povolil tak aby si vrzla ked ma. Predpokladam ze tlak bude mensi. Bude mat mensiu silu na otacanie alebo kde sa to prejavi?
Zdravím
Nevie mi niekto povedať načo sudruhovia navrtali tolko dier v kabine? Načo je to dobré, akurát sa tam zvlieka háveď. Dnes som sa vybral že manomtujem svetlo do kabíny nech tam zbytočne nevisia kábly a čo čert nechcel vyletela na mňa osa a bodla má rovno pod oko
Nestihol som sa ani ohnať, bodla bez výstrahý sviáa jedna. To teplo im asi nerobý dobre
Nevie mi niekto povedať načo sudruhovia navrtali tolko dier v kabine? Načo je to dobré, akurát sa tam zvlieka háveď. Dnes som sa vybral že manomtujem svetlo do kabíny nech tam zbytočne nevisia kábly a čo čert nechcel vyletela na mňa osa a bodla má rovno pod oko
Nestihol som sa ani ohnať, bodla bez výstrahý sviáa jedna. To teplo im asi nerobý dobre
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
to je pravda , kazde leto musis ist do kabiny najprv zo sprejom , ale unas akosi tento rok nebolo treba ,,,
Stroj je len taký dobrý, aký dobrý je strojník.
no sudruhovia robili jednu kabínu 40 rokov a ked ju davali na všetky možné modifikácie tak boli predpripravené diery na všetko.... Možno že tam mal byť namontovaný držiak na AKačko a určite aj na nejaký gulomet aby pokojne orajuci ruský traktor dokazal opätovať palbu neprietelských tankov a po zneškodnení nepriatela mohol v klude odletieť na svoj domovský cholchoz.....pedro643 píše:Zdravím
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
v podstatě je to jedno kapaliny jsou všeobecně nestlačitelné, jde jen o to aby byli mastné a nezadřeli čerpadloAtlan píše:V rusku na stepi ked ti praskne hadica a vytecie olej budes rad ak vobec nejaky zozenies, a najskor to bude motorovy olej, potom to gufero, a mozno v casoch vyroby stroja v rusku nebol hydraulicky olej taky dostupny...
malej traktorista v malým traktoru
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ak nikto nevrtal do rozvadzaca a nepoprehadzoval jednotlive ovladacie tycky res brusene casti k tore tvoria ventil, tak v spodnej casti rozvadzaca je kryt a podnom su spruziny, doporucujem demontovat rozvadac a tak demontovat kryt a spruziny je tam asi 8-10skrutiek, POZOR neprehodit tycky medzi sebou dokonca by sa nemali ani otocit okolo svojej osi o 180stupnou. ak pomiesas tycky pripadne otocis, mozu sa zasekavat, to sa casom poda ale nebudu ti tesnit... A bude ti klesat nasada pripadne pomalicky otvarat lopata a podobne, Nakoniec treba tesnenie nove.... Tmel by som nedaval nevies kde vsade vojde a bude problem.... PS. Pri zmee oleja treba prekontrolovat a nastavit tlaky.roman79 píše:Ahojte, mám otázku:
páka ovládania lopaty sa mi sama nevracia do základnej polohy pri otváraní alebo zatváraní. Musím ju vrátit ručne. Čo treba vymeniť alebo nastaviť? Ostatné páky sa vracajú v poriadku.
Dík, Roman.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ahoj, včera som bol kopat a mám dva ,postrehy, v prvom rade už sa stalo niekomu že ste stáli šikmo na drážku čo sa kopala a pri konci to bolo ,neskutočne, tvrdé!!! a potom som zbadal že si vlastne pri vyhrabovaní z drážky kopem do papuči!!! alebo len ja som taký? A druhá vec, potreboval som vyjst cez taký schod, šmýkalo to aj cez uzávierku tak som zaboril lyžicu a tahal sa násadou... nevládalo ma to vytiahnut, tak sa pýtam je to normálne alebo je to už tak vymlátené a musí ma to vytiahnut v pohode? Vopred vdaka.
Ten podkop sa mi pači.... konečne by sa dalo kopat aj pri stene
-
vypadá to dobře jenom to bude asi kratke z čeho to je podkop asi na tatru nenaloži
Podkop, soude dle otoce je z JD, strasnej vynalez, se to soudruhum v USA moc nepovedlo.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
V inzerate píše že to je podkom s MF.
To je jedno, ta otoc je strasna
Tady je jedna rozbita....
Tady je jedna rozbita....
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.