Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
jirkasbk

Re: Bielorus EO 2621

#3136 Nový příspěvek od jirkasbk »

EDOVA 30 4x4 píše:o čep ani tak nejde spiš bych chtel to pouzdro co drži lžici na rameně vyřezat a dat nove je to hodne roztažené
jo tak na to to se puziva nejaka oteruvzdorna ocel cislo nevim asi 15330
na ty cepy 15261 velmi namahane soucasti s velkou pevnosti.

jimird

#3137 Nový příspěvek od jimird »

prosím nemáte někdo tyto matice na čepy řízení??? 2kusy
Přílohy
DSC00447poo.jpg

ipo

#3138 Nový příspěvek od ipo »

Máš síce pravdu Johny ale vieš ako sa hovorí ...ak ho miluješ nie je čo riešit! :) nad týmto ,zlepšovákom som taktiež rozmýšlal, vyzerá to dobre ak to tak aj funguje idem na to! :smich: ináč v kabíne fakt nie je vela miesta ale otočím sa v pohode a zasa celé dni v bágri nesedím :smich: takže nastažujem si.

Johny1490

#3139 Nový příspěvek od Johny1490 »

Máš síce pravdu Johny ale vieš ako sa hovorí ...ak ho miluješ nie je čo riešit! nad týmto ,zlepšovákom som taktiež rozmýšlal, vyzerá to dobre ak to tak aj funguje idem na to! ináč v kabíne fakt nie je vela miesta ale otočím sa v pohode a zasa celé dni v bágri nesedím takže nastažujem si.
v praci som teraz stim tyžden vrtal diery pre oplotky. Hlava ma stoho bolí čo ta kabina tak duní a kolena už mam tiež dost otlačene :D inak ked je tvrdsia hlina ze to dlhsie vrta tak nohy vystrčim von na rameno a hotovo :D A dnes bolo tak teplejšie, no nijakim sposobom sa mi nepodarilo tu kabinu udrzat aspon trochu chladnu, v mojom si pekne otvorim strešne plus zašuchovacie okna a da sa tam prežit....

bělorus123

#3140 Nový příspěvek od bělorus123 »

Ahoj chtěl bych se zeptat..nedávno jsem koupil bělorusa udělal pár oprav, ale má při kopání malou sílu..písty netečou.taky moc nechápu jak jsou tam ty 2 pístnice na rameni jak se správně ovládají.když dám páku od sebe rameno jde nahoru, ale pak se zastaví a musím pokračovat, ža dám páku do boku.nemám zkušenosti tak uvítám rady.Dík

cont33

#3141 Nový příspěvek od cont33 »

bělorus123 píše:Ahoj chtěl bych se zeptat..nedávno jsem koupil bělorusa udělal pár oprav, ale má při kopání malou sílu..písty netečou.taky moc nechápu jak jsou tam ty 2 pístnice na rameni jak se správně ovládají.když dám páku od sebe rameno jde nahoru, ale pak se zastaví a musím pokračovat, ža dám páku do boku.nemám zkušenosti tak uvítám rady.Dík
maš malý tlak na hlavnom čerpadle... treba nastaviť tlaky....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

bělorus123

#3142 Nový příspěvek od bělorus123 »

aha no a jak se to nastavuje? asi tam mám i málo oleje, ale nevím přesně jaký tam přijde?

cont33

#3143 Nový příspěvek od cont33 »

bělorus123 píše:aha no a jak se to nastavuje? asi tam mám i málo oleje, ale nevím přesně jaký tam přijde?
zaleží aký tam máš ale má tam byť motorový... Nastavenie je v tomto vlakne popísane niekolko krát prečítaj si a ked nebudeš niečo vedieť tak sa ozvy...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

bělorus123

#3144 Nový příspěvek od bělorus123 »

jo díky jdu to najít

jirkasbk

#3145 Nový příspěvek od jirkasbk »

cont33 píše:
bělorus123 píše:aha no a jak se to nastavuje? asi tam mám i málo oleje, ale nevím přesně jaký tam přijde?
zaleží aký tam máš ale má tam byť motorový... Nastavenie je v tomto vlakne popísane niekolko krát prečítaj si a ked nebudeš niečo vedieť tak sa ozvy...
motorovy olej do hydrauliky??a proc ne hydraulicky treba hm46 jen proto kdyz se provali gufero aby nenatekl hydarulicky do olej do motoru nebo ma motorovy olej v hydraulice lepsi vlastnosti?

cont33

#3146 Nový příspěvek od cont33 »

jirkasbk píše:
cont33 píše:
motorovy olej do hydrauliky??a proc ne hydraulicky treba hm46 jen proto kdyz se provali gufero aby nenatekl hydarulicky do olej do motoru nebo ma motorovy olej v hydraulice lepsi vlastnosti?
Motorový olej je hustejší tak lepšie s ním funguje hydraulika ked je zahriaty a pravdepodobne je to pre to z tým guferom...

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3147 Nový příspěvek od Atlan »

V rusku na stepi ked ti praskne hadica a vytecie olej budes rad ak vobec nejaky zozenies, a najskor to bude motorovy olej, potom to gufero, a mozno v casoch vyroby stroja v rusku nebol hydraulicky olej taky dostupny...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

roman79

#3148 Nový příspěvek od roman79 »

Ahojte, mám otázku:
páka ovládania lopaty sa mi sama nevracia do základnej polohy pri otváraní alebo zatváraní. Musím ju vrátit ručne. Čo treba vymeniť alebo nastaviť? Ostatné páky sa vracajú v poriadku.
Dík, Roman.

cont33

#3149 Nový příspěvek od cont33 »

roman79 píše:Ahojte, mám otázku:
páka ovládania lopaty sa mi sama nevracia do základnej polohy pri otváraní alebo zatváraní. Musím ju vrátit ručne. Čo treba vymeniť alebo nastaviť? Ostatné páky sa vracajú v poriadku.
Dík, Roman.
Nieje len prihrdzavená na tej tyčke čo su uchytené všetky páky??? No alebo nejaká pružina v rozvadzači ale ten som ešte vykuchaný nemal tak neviem či tam vôbec nejaká pružina je...

roman79

#3150 Nový příspěvek od roman79 »

cont33 píše:
roman79 píše:Ahojte, mám otázku:
Dík, Roman.
Nieje len prihrdzavená na tej tyčke čo su uchytené všetky páky??? No alebo nejaká pružina v rozvadzači ale ten som ešte vykuchaný nemal tak neviem či tam vôbec nejaká pružina je...
Prihrdzavena urcite nieje, mal som to cele rozobrate. Asi bude nieco v rozvadzaci, len neviem ak je to vo vnutri rozvadzaca urobene.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“