UKT,LKT a parta z lesa VIII

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Franta.cz

Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII

#3106 Nový příspěvek od Franta.cz »

Tak už zase skáčem přes kořeny

Obrázek

Obrázek

Obrázek

husqvarna450

#3107 Nový příspěvek od husqvarna450 »

Franto kolko hodín práceto bolo a kolko to stálo to prehodenie tej kabiny a vyrovnanie blatnikov? To keby sa stane na Valtre a JD tak toho malitela asi odvezu na kremáciu z tej ceny.

Franta.cz

#3108 Nový příspěvek od Franta.cz »

V materiálu cca 16 000.
Já jsem na tom dělal 4 dny, kolik kluci nevím.

mirous

#3109 Nový příspěvek od mirous »

někdo štěpkuje vedle kolejí a někdo na kolejích :smich:
Obrázekfree photo hosting
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M

pavel z tabora

#3110 Nový příspěvek od pavel z tabora »

Ahoj kluci kdo máte vyvážečku za traktor s vlastním hydrahulickým okruhem a....... chladičem oleje.......,potřebuji nějaký chladič a nevím jaký koupit, a do jakých míst ho namontit jestli máte nějaké foto jinak mám MORE MASKINER 9T.

KAZI

#3111 Nový příspěvek od KAZI »

Zdravim, nemate nekdo 1 volne misto v aute na Elmii do Svedska..? Diky za nabidky

pepikorliklocal

#3112 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

Pavle neco takovedleho https://www.hydrolider.cz/cs_CZ/p/Chlad ... -12V/12625 zakrytovat a dat pod pist otoce,nicneméně poučen z vlastnich omylů do veder ale i mrazu pokud priplatis za lepsi volej kterej stoji min 80za lit,dá to jak ten chladic v letě ,pak je tu jeste zapeklitost s hadicema ono totiz at uz novyho nebo staryho sou odbornici na hyd. dle skladovych moznosti sbastlit ledacos takze staci aby si mel macklej misto 10mm jeden holendr 8mm a uz je z toho topení
nez se pustis do chladice skus vymenit olej pokud delas treba klest na pasekach kde je vod rana hic rozhodně se na leto vyplatí dát hustší,pak maximalně skratit hadice i dyz onehda mi odbornik radil dlouha hadice chladí :D vod rozvadece na cerp. a vodpad tak delal ich treba i to ze sem nechal macknout naky 14mm vnitřni hadice a prevrtal holendry protoze do rozvadece delali nejvetsí tusim 10 jestli to cte studovanej odbornik musi bejt vzteky bez sebe
ale dyz muzou ject 24 nepretrzite v 40c timbrdžeky proc by nemohly cesky bastly tak a du spat chlast je svinstvo :pohlavek:

Sniper

#3113 Nový příspěvek od Sniper »

mirous: Tak to je paráda ;-) :smich: 8) Neměl jsi strach, že tě sejme pendolíno? :smich:

Franta.cz: Já vždy po opravě říkám: " a směle vzhůru vstříc dalším poruchám... " :smich:

Máš to pěkné, musím se brzy zastavit na pokec, i pro ten kanistr, jestli ještě je. :friends:
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Franta.cz

#3114 Nový příspěvek od Franta.cz »

Kanistr je.Stav se. :friends:

Franta.cz

#3115 Nový příspěvek od Franta.cz »

pavel z tabora píše:Ahoj kluci kdo máte vyvážečku za traktor s vlastním hydrahulickým okruhem a....... chladičem oleje.......,potřebuji nějaký chladič a nevím jaký koupit, a do jakých míst ho namontit jestli máte nějaké foto jinak mám MORE MASKINER 9T.
Sice to není otázka pro mě já vyvážečku napájím s traktoru, ale chladič mě počítali ve firmě.Potřebovali, tuším, viskozitu oleje, množství oleje za minutu a o kolik ho potřebuju chladit.Na zimu budu mít bypass.

Sniper

#3116 Nový příspěvek od Sniper »

Tak co kluci, sušíte? Já mám už hotovo a večer to jdu spláchnout ;-) 8) :pivo:

Obrázek
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Franta.cz

#3117 Nový příspěvek od Franta.cz »

Nedá mě se nepodělit.V týdnu jsem repasoval rychlospojku.Tlak do vyvážečky.Dneska jsem s ní jel poprvé do práce.Takhle vypadali o-kroužky po 5,5 hodinách.
Obrázek

Obrázek

Sice jsem rovnal klest na pasece do nohavic, takže 5,5 hodiny plného výkonu no ale i tak :-/

michalkri

#3118 Nový příspěvek od michalkri »

No pekny krouzky asi z polska? K tem teplotam ani timberjack nevydrzi v tehlech teplotach makat cely den. Mam ted tyden po vystrikani chladicu vapkou a stejne se to hreje, velkej rozdil udela kdyz stojim ve stinu ale na pasece(coz tady na bruntalsku je vsude ) to nevdrzi makat v kuse.

egon

#3119 Nový příspěvek od egon »

Zdravim panove chtel bych se vas zeptat jak se u vas plati minusky tady stora dava 270kč za kubik tak jestli nekdo muzete tak pisnite diky

Sniper

#3120 Nový příspěvek od Sniper »

Franta nemáš používat těsnění že sprchy :D

K těm teplotám...já jedu v plných 8 h denně a mašina funguje. Jedině,když mi travina zacpe sání k chladiči,začne se přehřívat...

TATRA NEZNÁ BRATRA

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“