Ak nezoženieš čerpadlo, skús http://www.azet.sk/firma/27411/jozef-za ... -cerovcan/ chlapík by mohol vedieť zohnať nové elementy a veci do čerpadlapedro643 píše:Podavacie čerpadlo som kupil nove, pretlakovi ventil je vymenený a stale nedáva naftu na 2 a 4 valec. Čerpadlo čo som mál v zálohe otec odniesol na stolicu a zistenie bolo take že čerpadlo to má už za sebou. Takže teráz musím zohnáť nejaké čerpadlo. Nevie niekto o nejakom ???cont33 píše:podavacie čerpadlo máš dobré??? v čerpadle musi byť tlak pretlakový ventil tam môžeš naklonovať aj z avie alebo majora, ale pokial je zle podavacie čerpadlo tak sa ti to riadne neodvzdušní....
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Zavolaj pánkovi do Topolčian. Najaké tam mal. 0903-432260pedro643 píše:.... Takže teráz musím zohnáť nejaké čerpadlo. Nevie niekto o nejakom ???
V3S S3 HR3001, Bielorus EO 2621, Gaz 69, PK26, Patrol GR, MT365, HDJ80...
http://www.4x4nazory.sk
http://www.4x4nazory.sk
si zo stropkova do polska máš na skok a tam určite zoženieš....pedro643 píše:Podavacie čerpadlo som kupil nove, pretlakovi ventil je vymenený a stale nedáva naftu na 2 a 4 valec. Čerpadlo čo som mál v zálohe otec odniesol na stolicu a zistenie bolo take že čerpadlo to má už za sebou. Takže teráz musím zohnáť nejaké čerpadlo. Nevie niekto o nejakom ???cont33 píše:podavacie čerpadlo máš dobré??? v čerpadle musi byť tlak pretlakový ventil tam môžeš naklonovať aj z avie alebo majora, ale pokial je zle podavacie čerpadlo tak sa ti to riadne neodvzdušní....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Vďaka za typi, čerpadlo som už zohnal z bazoša a tak to vyzera že aj to stare dostalo rozum a začalo fungovať. Asi len nejaky nečistý duch alebo čo Dufam že mu to vydrží čo najdlhšie a už bude aj do rezervy jedno.
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
cerpadlo neni ani tak drahy ja kupoval v cr funglofku a neco do 5000kc jsem za ne dal.hlavne bacha musi se tam menit olej ve vnitr je tam motorovycont33 píše:si zo stropkova do polska máš na skok a tam určite zoženieš....pedro643 píše:Podavacie čerpadlo som kupil nove, pretlakovi ventil je vymenený a stale nedáva naftu na 2 a 4 valec. Čerpadlo čo som mál v zálohe otec odniesol na stolicu a zistenie bolo take že čerpadlo to má už za sebou. Takže teráz musím zohnáť nejaké čerpadlo. Nevie niekto o nejakom ???cont33 píše:podavacie čerpadlo máš dobré??? v čerpadle musi byť tlak pretlakový ventil tam môžeš naklonovať aj z avie alebo majora, ale pokial je zle podavacie čerpadlo tak sa ti to riadne neodvzdušní....
To som netušil že sa dá kupiš ešte nove čerpadlo a 5000 není az taka strašna cena. Olej bol nenený ale problem bol v tom že traktor stál skoro 3 roky a mám taky pocit že tam ostala nejakým nedopatrením repkova nafta a problém je na svete. A odkiaľ si kupoval čerpadlo?jirkasbk píše:cerpadlo neni ani tak drahy ja kupoval v cr funglofku a neco do 5000kc jsem za ne dal.hlavne bacha musi se tam menit olej ve vnitr je tam motorovycont33 píše:si zo stropkova do polska máš na skok a tam určite zoženieš....pedro643 píše:Podavacie čerpadlo som kupil nove, pretlakovi ventil je vymenený a stale nedáva naftu na 2 a 4 valec. Čerpadlo čo som mál v zálohe otec odniesol na stolicu a zistenie bolo take že čerpadlo to má už za sebou. Takže teráz musím zohnáť nejaké čerpadlo. Nevie niekto o nejakom ???cont33 píše:podavacie čerpadlo máš dobré??? v čerpadle musi byť tlak pretlakový ventil tam môžeš naklonovať aj z avie alebo majora, ale pokial je zle podavacie čerpadlo tak sa ti to riadne neodvzdušní....
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
pedro643 píše:To som netušil že sa dá kupiš ešte nove čerpadlo a 5000 není az taka strašna cena. Olej bol nenený ale problem bol v tom že traktor stál skoro 3 roky a mám taky pocit že tam ostala nejakým nedopatrením repkova nafta a problém je na svete. A odkiaľ si kupoval čerpadlo?jirkasbk píše:cerpadlo neni ani tak drahy ja kupoval v cr funglofku a neco do 5000kc jsem za ne dal.hlavne bacha musi se tam menit olej ve vnitr je tam motorovycont33 píše:si zo stropkova do polska máš na skok a tam určite zoženieš....pedro643 píše:Podavacie čerpadlo som kupil nove, pretlakovi ventil je vymenený a stale nedáva naftu na 2 a 4 valec. Čerpadlo čo som mál v zálohe otec odniesol na stolicu a zistenie bolo take že čerpadlo to má už za sebou. Takže teráz musím zohnáť nejaké čerpadlo. Nevie niekto o nejakom ???cont33 píše:podavacie čerpadlo máš dobré??? v čerpadle musi byť tlak pretlakový ventil tam môžeš naklonovať aj z avie alebo majora, ale pokial je zle podavacie čerpadlo tak sa ti to riadne neodvzdušní....
Jiří C H A R V Á T
Prim. MUDr. J. Pujmana 1139
393 01 Pelhřimov, CZ
tel., fax, záznam.: 565 327 538
GSM: 605 71 89 89
e-mail: charvatnd@seznam.cz
bral jsem to cerpadlo loni na jare a ted na jare aji vstriky ty byly za 700czk protoze to kourilo jako smolné čagan a ted super aji spotreba padla pekne ale nemam to jeste zmereny ted nejak nemam cas kopat je spoustu jine prace kopani musi pockat
kolik si zhruba reknete na hodinu?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
...ak mám hovorit za seba tak v dedine 17-18 mimo obce 20e.
videl sem to stejne,ale co kdyz budes delat dve hodiny jen,ale pritom urves treba dva zuby na lzici,zub za 300. 600kč skoda,nafta,cas,rezije. rekl sis o 800kš cca to ber vydelal 2OO hrubyho
koli si rekne nova masina?
koli si rekne nova masina?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
ako kto, rozne , ale v pohode 1200kč a viac ,
Stroj je len taký dobrý, aký dobrý je strojník.
Vopred hovorím že je to moj názor aby som niekoho nerozčúlil. Trebars ráno idem dole do dediny na dve hodiny vykopat jednu jamu na čističku. Chlap tam mal už jcb a potom som tam bol ja kopat niečo. A teda vie si zrátat že jcb nie je od nás a cesta k nemu a spät trvá hodinu čiže 30e len doprava, ked to ja za cca 35e vykopem nie je sa o čom bavit. Druhá vec je nejaká porucha, to je riziko podnikania. Nemožeš zákaznikovi zarátat odlomený zub ked za páčky taháš ty! proste vždy som sa snažil rozumne dohodnút aby bol zákazník spokojný. jedna pikoška, raz som robil u jedných a skočil na mna ich pes. Roztrhol mi montérky a teta mi dala ,výplatu, plus na nové monterky. Ale takých je málo. Ináč včera som susedovi nakladal na tatru kamene, asi 8ton ryolitu. Rus si bafkal na volnobeh len položíš lyžicu, on nakotúlal ja vysypal. Pýtal som 15e. Dal mi 20 vraj som mu velmi pomohol!! Teda ak niekto má aspon trošku rozum tak ti 20e dá v pohode, ale ak sa na teba niekto pozerá ako na blbca čo robí na ,starožitnosti, a 10e ti musí stačit tak chod radšej preč! Taký nech si kope ručne.
ve vsem mas pravdu,diky!! ono pistnice to ma stejny,motor taky a cena v obchodech za dily je stejna,jen to nevypada na moderni kabat,nic vic. vykon,treba v podkopu je uplne stejny. né li u rusaka lepsi. casto si lidi myslej,ze tyza dve hodiny ses pomalej ale jcb za dve hodiny by uz pomaly nebylo,tam za to muze puda..
mame CATa vecne utrhly oka na predni lzici,to je hroznej material,je dvaroky starej a nic nevydrzi a stal dost,patri mezi vetsi radu.
mame CATa vecne utrhly oka na predni lzici,to je hroznej material,je dvaroky starej a nic nevydrzi a stal dost,patri mezi vetsi radu.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
čo sa týka výkopu tak v pohode ked je rusák v dobrej kondícii drží krok aj z novšími strojmi ked je obsluha nan zvyknutá...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
To teda je material! Ale poznám ešta jeden lepší kúpil som nedávno ,velkú, lyžicu bola trochu ,roztiahnutá, tak sme ju na troch miestach rozrezali, nahriali a zavreli spät. Zvnútra zafixovali pásovinou a znovu zavarili. Taká bola krásna rovná. Ked som ju ráno znovu zbadal skoro ma dr..o !! Pásoviny na zvaroch otrhlo a vrátila sa spät do ,pôvodného, stavu viem že tomu bude rozumiet len Marian ale už nie je švédska ocel najlepšia, predbehla ju desina železo z trenčína!! Ináč dnes som bol pozerat jednu vodu, 300m od studne k domu cez les. Len oranžovým sprejom linka cez les a hlava smútku. Musím zobrat chlapa s pílou nech mi urobí ,cestu, a ja sa skúsim neprehodit to bude iná divočina. Myslím že práve takéto práce sú ako vyšité pre tie naše nesmrtelné mašiny, chlap s jcb tam nepojde. Neočeše si báger za pár eur ked to má na lízing, tiež by som na takom krásnom traktore nešiel. Včera som trochu pozeral na kamoša na jcb, uff to je radost pozerat ked mašina skvele ide a obsluha to má v ruke.