Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
pedro643

Re: Bielorus EO 2621

#3046 Nový příspěvek od pedro643 »

jirkasbk píše:
pedro643 píše:Nemal by byť problem dať to male čerpadlo. Na tých najstarších typoch ako mám ja a Arnošt tam boli original tri male čerpadala ale boli otočene bokom.Obrázek

jo diky to je dobra zprava nevim z hlavy jak to tam vypada z druhe strany jako ze ze prededu jestli tam mam misto ale mam taky starsi typ s kulatou pr maskou.
plati to ze cim vic cerpadel tak muzu mit mensi otacky motoru a vlastne stejnou dodavku oleje do hydraul.systemu? pokud ne tak nema smysl se pokouset tam vic cerpadel davat.
za druhe mensi otacky mensi spotreba a to je pri dnesnich cenach hlavni duvod.
No šak ho daj zo zadnej strany k tomu malemu ale ho asi budeš musieť pootopňčiť aby boli obidva na stojato. Teoreticky by to tak malo byť že čim viac črpadiel tým viac oleja a menej otačok, či je to tak aj v praxi to netuším. Keď sa bude ole stihať vracať nspäť do nadrže tak by nemal byť prablem. A keby si kladivo napojil na to male čerpadlo ktore tam chceš dať aby malo svoj vlastny okruch?

jirkasbk

#3047 Nový příspěvek od jirkasbk »

pedro643 píše:
jirkasbk píše:
pedro643 píše:Nemal by byť problem dať to male čerpadlo. Na tých najstarších typoch ako mám ja a Arnošt tam boli original tri male čerpadala ale boli otočene bokom.Obrázek

jo diky to je dobra zprava nevim z hlavy jak to tam vypada z druhe strany jako ze ze prededu jestli tam mam misto ale mam taky starsi typ s kulatou pr maskou.
plati to ze cim vic cerpadel tak muzu mit mensi otacky motoru a vlastne stejnou dodavku oleje do hydraul.systemu? pokud ne tak nema smysl se pokouset tam vic cerpadel davat.
No šak ho daj zo zadnej strany k tomu malemu ale ho asi budeš musieť pootopňčiť aby boli obidva na stojato. Teoreticky by to tak malo byť že čim viac črpadiel tým viac oleja a menej otačok, či je to tak aj v praxi to netuším. Keď sa bude ole stihať vracať nspäť do nadrže tak by nemal byť prablem. A keby si kladivo napojil na to male čerpadlo ktore tam chceš dať aby malo svoj vlastny okruch?
kladivo urcite uz predelavat nebudu natrapil jsem se pri zprovozneni az dost ale to cerpadlo tam zcela jiste pridam a uvydim co to udela

vcera jsem delal skryvku lopatou a mam takovy pocit ze mi to zacina nejak zlobit jako kdyby to pri zahratem oleji ztracelo silu,je mozne ze by se mi povolil reducak a pracuji tak z malym tlakem?nebo co to muze byt??dokonce se ani nezvednu do vzduchu na patkach v zadu za tepla.kdyz je studeny tak bez problemu

loftlv
Kontaktovat uživatele:

#3048 Nový příspěvek od loftlv »

Trošku sme si zakopkali ... :)
Přílohy
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG

pedro643

#3049 Nový příspěvek od pedro643 »

jirkasbk píše:
pedro643 píše:
jirkasbk píše:

kladivo urcite uz predelavat nebudu natrapil jsem se pri zprovozneni az dost ale to cerpadlo tam zcela jiste pridam a uvydim co to udela

vcera jsem delal skryvku lopatou a mam takovy pocit ze mi to zacina nejak zlobit jako kdyby to pri zahratem oleji ztracelo silu,je mozne ze by se mi povolil reducak a pracuji tak z malym tlakem?nebo co to muze byt??dokonce se ani nezvednu do vzduchu na patkach v zadu za tepla.kdyz je studeny tak bez problemu
Tak s tým ti neporadím, ale niekto to tu edieť už bude.

pedro643

#3050 Nový příspěvek od pedro643 »

Môžete mi niekto zmerať aka je dlhá rura na vyfuku od hornej časti tlmiča po koniec? Mam doma vyfuk s rusa s hranatov kabinov a ten je dlhší a trčí mi nad kabínou a nepači sa mi ako to vyzerá.

ipo

#3051 Nový příspěvek od ipo »

...ja mám 60cm ale výfuk mi pripadá byt s cryštála.

CBS

#3052 Nový příspěvek od CBS »

Aj sused má na oboch strojoch rúru nad tlmičom max 60 cm, na konci je zahnutá na ľavú stranu a kolmo zrezaná.

Johny1490

#3053 Nový příspěvek od Johny1490 »

Na jednom bielorusi sme to tiež riešili, podkop mal perfektnu silu aj ostatok ale jak sa zohrial olej tak prestaval fungovat otoč, a radlica. Vymenili sme čerpadlo na motori za ine a zlepšilo sa to. A tiež zaleži na oleji, treba tam ADčko ja mam hydravliku a tiež ked sa zohreje tak je slabší....

jirkasbk

#3054 Nový příspěvek od jirkasbk »

Johny1490 píše:

Na jednom bielorusi sme to tiež riešili, podkop mal perfektnu silu aj ostatok ale jak sa zohrial olej tak prestaval fungovat otoč, a radlica. Vymenili sme čerpadlo na motori za ine a zlepšilo sa to. A tiež zaleži na oleji, treba tam ADčko ja mam hydravliku a tiež ked sa zohreje tak je slabší....
olej pouzivam hydraulicky mogul HM46 a neni ani stary jenom loni jsem dolil asi 40litru.dnes u nas prsi tak to nemuzu ani vyzkouset v podstate jsem celou zimu stal.
myslim ze kazda rada bude dobra :-/

cont33

#3055 Nový příspěvek od cont33 »

ked to bude zohriate zmeraj tlaky a ak bude málo tlaku tak mu skus pridať na pretlakovom ventile. Ked to nepojde pridať tak čerpadlo bude mierne po smrti.... Ale najskôr za studena rozober ten pretlakový ventil čo sa nastavuje tlak a vymen na nom gumičky... byvaju strhnuté a ked je olej teplý tak tadial zvykne utekať tlak. kým je olej studený tak to tak necitiť ale ked sa zohreje je to slábé ako lipový čaj....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

mmagi

#3056 Nový příspěvek od mmagi »

Johny1490 píše:
zdravím, mám možnosť kupit olej 15w-40 za dobru cenu. myslite že by som ho mohol naliat do motora a do hydrauliky?
M6AD je tiež 15w40 , ide oto aki je to olej aku ma špecifikaciu. Nejaki autový Castrol asi nebude to pravé. Ale taka Rimula 15/40 od Shellu by mohla byt si myslim. :pc:
je to olej cat deo. http://parts.cat.com/cda/files/3056169/ ... 059-02.pdf pišu o nom že je dobry do nakladakov aj tych co su pre tu Rimulu. je neako naročne vymenit olej v hydre aj v motore?

jirkasbk

#3057 Nový příspěvek od jirkasbk »

cont33 píše:ked to bude zohriate zmeraj tlaky a ak bude málo tlaku tak mu skus pridať na pretlakovom ventile. Ked to nepojde pridať tak čerpadlo bude mierne po smrti.... Ale najskôr za studena rozober ten pretlakový ventil čo sa nastavuje tlak a vymen na nom gumičky... byvaju strhnuté a ked je olej teplý tak tadial zvykne utekať tlak. kým je olej studený tak to tak necitiť ale ked sa zohreje je to slábé ako lipový čaj....
dekuji velice myslim ze to je presne muj pripad za tepla nic moc sila a je slyset jak pretlak ventil propousti olej zitra jdu do prace tak za tyden na to mrknu co s tim dekuji.

Kapo
Kontaktovat uživatele:

#3058 Nový příspěvek od Kapo »

Johny1490 píše:,,,,,,,,, Vymenili sme čerpadlo na motori za ine a zlepšilo sa to. A tiež zaleži na oleji, treba tam ADčko ja mam hydravliku a tiež ked sa zohreje tak je slabší....
Ten motorový olej ide do hydrauliky predovšetkým preto, že keď prdne tesnenie na predom hydraulickom čerpadle /vraj bežná záležitosť/ , tak sa blok naplní olejom z hydrauliky a ak tam nie je motorový, ale hydraulický, tak motor sa zadrie.

Pre nič iné. S tým zohriatim a druhom oleja to nebude mať nič spoločné. :valentyn:
V3S S3 HR3001, Bielorus EO 2621, Gaz 69, PK26, Patrol GR, MT365, HDJ80...
http://www.4x4nazory.sk

Honza50

#3059 Nový příspěvek od Honza50 »

Nemáte někdo foto svahovky na starší typ? Dík :friends:
zetor 5748, Belarus EO 2621

cont33

#3060 Nový příspěvek od cont33 »

Honza50 píše:Nemáte někdo foto svahovky na starší typ? Dík :friends:
foto nie ale video tu mám ako som ju mal ja ked som mal ešte starší typ ramena... mimochodom tá svahovka mi leží v zeline a hadam by som ju aj pustil do sveta... nevypadá teda excelentne ale funguje výborne....

http://www.youtube.com/watch?v=5X6e3zqg ... ature=plcp
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“