Tak asi by se k tomu měl vyjádřit i ten klučina výše. Zetor Super County vycházel konstrukčně ze Zetoru Super pásového,Sniper píše:Jenže ten bez problémů funguje jenom ve verzi 4x4 a na rovných plochách a na nízkoprofilových pneumatikách s vysokopevnostní bočnicí.Franta.cz píše: Smykový nakladač
Tenhle balón na Superu by jsi hned sezul...
Každopádně já tento speciál nikdy neviděl, ale zamyslel jsem se nad tím a nesedělo mi to s popisem toho klučiny výše...
neměl říditelnou ANI JEDNU NÁPRAVU a měl obě nápravy trvale hnané. To, že neměl říditelnou ani jednu nápravu o něm jednak psali a jednak to technicky nebylo ani možné při pohledu na něj, přední kola byli asi 15 cm od karoserie, jákekoliv natáčení tudíž nebylo možné. Traktor neměl volant ale dvě páky, takže docházelo k zatáčení SMYKEM. Jak moc to bylo proveditelné je diskutabilní, možná proto se nedočkal sériové výroby. Třeba opravdu se mu zezouvali pneumatiky, nevím. Je to pěkný stroj, ale pouze muzejní.
To, že se řídil jako pásák jsem myslel tak, že neměl volant ale páky a jedna strana se přibrzdila, zatím co druhá jela. Technicky je to velmi nepřesný popis, za to se omlouvám, ale šlo z toho pochopit, že je to něco jako smykový nakladač. I traktor jde řídit smykem na tvrdé podložce, já to tak dělám a na betonu Z 7011 klidně tak zatočí, je to ale prasárna a zbydou černý čmouhance. 7,50-16 se ale nezezují! Takže jsem si to sám vyzkoušel několikrát, když mám málo místa, i s koly rovně!