Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Prajem všetkým Veselé Vianoce plne rodinnej pohodý
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Príjemne sviatky kamarádi.....
Taktiež prajem Šťastné a veselé sviatky
PF2012, pánové a dámy
Bělorus 2621A, ZETOR 6748.Opel Campo-dělník největší a nejvěrnější :)
Ahoj, dnes som poistoval rusa. Vyšlo to na 44e na rok, ale poistovák pýtal obsah valcov a to som nevedel nikde nájst. Pomohol p. Bohuš. Keby niekto potreboval tak motor D65 má obsah 4 750 cm3. Zajta potrebujem íst 20km po ceste snád sa mi to podarí a traktor vydrží. Ináč mesiac stál a chytil na šupu, len ked som dofukoval kolesá tak na prednom mi ostal ventil v ruke tak som si dal rozcvičku a vymenil novú dušu.
ipo:
a v akej poisťovni si to poistil? Bolo to cez internet? Vďaka za odpoveď
a v akej poisťovni si to poistil? Bolo to cez internet? Vďaka za odpoveď
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Zatial mám všetko allianz tak som nemenil ani teraz.
...zabudol som... bolo to osobne u poistováka nie cez internet
Ahoj páni, no dnes som sa pustil do búračky toho domu. Ráno som bol z toho dost mimo ale teraz je to celkom fajn. Akurát že som vyrátal 20kubíkou a dneska sme odviezli 11avií a som ledva v polovici! Rus zatial šlape a avia sa tiež celkom drží akurát budem musiet do budúcna poriešit uzávierku lebo ked na skládke vysypem tak sa jej velmi nechce preč Nemá niekto nazvyš? Zaskočila ma spotreba na rusovi, zobral som plnú a 9hod vkuse vrčal + 20km prejazd a rúčka sa ledva pohla, zlatý stroj!! Ale utahaný som ako kôn.
taky mě ta uzávěrka zlobí, zabírá jak chce většinou ale vyjedu. už se mi taky ozívaj ložiska na nápravě tak pak se to udělá najednou.
zetor 5748, Belarus EO 2621
...nemáte náhodou niekto zbytočný predný disk na rusa? dobrý. chcem dat nové predné gumy, nebude vadit ked dám miesto 9,5x20 len 7,5x20? vdaka
ipo píše:...........zlatý stroj!! Ale utahaný som ako kôn.
moje slova. Někdy to je jako bych celý den házel lopatou, jen té práce je hotové víc )))
Bělorus 2621A, ZETOR 6748.Opel Campo-dělník největší a nejvěrnější :)
Tak dnes som dokončil ten ,dom, presvedčili sme aj najväčších neprajníkov že ajked nemáme nato techniku zvládli sme to. Bolo tam viac než 60kubíkov toho bordelu.Najviac ma dostala cesta domov, asi 30 km pri cca 18-20km/h rýchlosti (mám len štvorku - zatial!!) no zbytý som ako pes íst na nejakom JCBčku musí byt sen. Ku koncu mi už tak začala tiec jedna ,papuča, že som si podkladal umelú flašu a lieval to spät!! Ale ostatné bolo fajn, ešte ak pani zaplatí ako slúbila tak budem vyškerení ako lečo
ipo
tak gratulka, nech ťa ten rus poslúcha a robí ti radosť
tak gratulka, nech ťa ten rus poslúcha a robí ti radosť
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Aj mne teče jedna papuča a dost vela, uz som ju pretesnoval aj dva razi a nepomohlo to, rozmyšlam ze skusim ju dat komplet zrepasovat (vymena bronzov atd....)Tak dnes som dokončil ten ,dom, presvedčili sme aj najväčších neprajníkov že ajked nemáme nato techniku zvládli sme to. Bolo tam viac než 60kubíkov toho bordelu.Najviac ma dostala cesta domov, asi 30 km pri cca 18-20km/h rýchlosti (mám len štvorku - zatial!!) no zbytý som ako pes íst na nejakom JCBčku musí byt sen. Ku koncu mi už tak začala tiec jedna ,papuča, že som si podkladal umelú flašu a lieval to spät!! Ale ostatné bolo fajn, ešte ak pani zaplatí ako slúbila tak budem vyškerení ako lečo