UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
-
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
v dnešní době 300 za kubík není efektivní
-
no tady se to unilesu pěkně rozsejpá a přeju jim to
- jaffa
Ahojte všem.já nikomu nic nevnucuji..je to cena za pila a traktor na odvození místo.základní cena je tezba 95 přibližování 135.+ 40 manipulace a 30kc skladkování..vyrábí 2m vyzdraveni 3m KPZ pak v dlouhém 11.5m a 14m a zbytek do sortimentu..
ukt - zetor 7745, crystal 8045, LKT 81t klešták , apos, SHK12, šípák
No a když to pilař rozmanipuluje v porostu tak traktor nevydělá.Dej i cenik ve slabším dřevu. Tam toho dluhého dřeva moc nebude a to potom moc nejkomlexnější není.Protože bez vyvažečky at traktorové nebo jiné to do hrání asi těžko někdo naskládá. Furt my vychází pila,lano,a ruka. pila 95 lano 135 ruka 75?
-
ja jezdim kolem 300 at taham nebo vyvazim a kacim si sam
Ahoj,mám na John Deeru quicka a kde bydlím asi víš. Ale manipulovat s čelnákem je očistec,potřebuješ na to hodně místa a do lesa je to úplně na hovno,cestu si tím nezrýpeš a o ostrých sjezdech ani nemluvím,neexistuje brzdit čelnákem. Já osobně bych si koupil nízký rampovač od firmy Agama Staré město. https://www.youtube.com/watch?v=IFRWwE4qoWMmajkl.fiat píše:Ahoj, máte tu někdo v okolí Nového Jičína, Valašského Meziříčí, Vsetína, nebo někde poblíž na UKTčku vysoký rampovač? Kamarád potřebuje něco na manipulaci na Forterru 114 UKT, zvažuje jestli Trac-Lift nebo vysoký rampovač, chtěl by to vidět v praxi, poptat se na zkušenosti. Dík
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
Cesty čelákem běžně dělám.šami1 píše:,cestu si tím nezrýpeš
Není cesta jako cesta, u nás cestu čelnákem neuděláš. To ho dříve rozláměš. Čelnák je tak na hnůj, balíky a takovou tu lehčí práci. Ne do lesa.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
Nejlepší na linky je rampovač z LKT 75/80
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
mě se líbí ČN a na tom ještě čelní hydraulika s radlicí a prstem,něco jako tady na videu..cca 35 sekunda..
když máš místa používáš na skládce ČN jinak čelní hydrauliku..
https://www.youtube.com/watch?v=eh6gOjowSqo
když máš místa používáš na skládce ČN jinak čelní hydrauliku..
https://www.youtube.com/watch?v=eh6gOjowSqo
-
tak tomuhle řikam velký hráči https://www.youtube.com/watch?v=2czh_imGwaY takle leckomu nejde ani v lese
-
- Kontaktovat uživatele:
No u něj jde o manipulování na skládce, potřebuje dělat vysoké hraně, proto chce čelák nebo vysoký rampovač. Ještě je možnost vyvážečky ale to je o jiných penězích a musel by přepřahat, má tříboďák naviják...
Šami: Kdyžtak mi hoď kontakt do SZ, koncem týdne pojedu k Maršlovi tak bych se mohl zastavit omrknout.
Šami: Kdyžtak mi hoď kontakt do SZ, koncem týdne pojedu k Maršlovi tak bych se mohl zastavit omrknout.
Zetor 6718 - motor 7701, portály Proxima 40 kmh :-)
JCB 2CX - takové malé kopátko
Case JXU 95 a Mercedes Unimog U2100 Agrar
JCB 2CX - takové malé kopátko
Case JXU 95 a Mercedes Unimog U2100 Agrar
-
nez jakymkoliv celakem na skládkach naskladkuje vytahanejch 50kubicku tak s vyvázeckou je vyvozís a naskladkujes rovnou z porostu nemluve vo tom ze na levym chodidle bude mozol a jestli to k vam jeste nedorazilo tak ze sm bezne skladkuju 10 a víc sortimenu
Unás si s traktorovou vyvážečkou ani neškrtneš.Vše ze zmlazení nebo na dlouhé lano.