Zkus ho a mysli při tom na měLakatos80 píše:vypadá dobře, zkusím u šéfa jestli by jsme ji nemohli nafasovat
Lesácká výstroj, obuv, kalhoty, bundy atd
Moderátor: Franta.cz
Re: Lesácká výstroj, obuv, kalhoty, bundy atd
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Nemám s tím problém...ondra píše:Zkus ho a mysli při tom na měLakatos 80 píše: vypadá dobře, zkusím u šéfa jestli by jsme ji nemohli nafasovat
Ale těžit se bude za 100Kč/kubík a přibližovat za 150....
Ještě je zájem?
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Tot otázka za kolik ubec přibližuju ted ...Peetan píše:Nemám s tím problém...ondra píše:Zkus ho a mysli při tom na měLakatos 80 píše: vypadá dobře, zkusím u šéfa jestli by jsme ji nemohli nafasovat
Ještě je zájem?
Bor za 200, spodek ještě sám nevím...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Už se těším až tam jednou třeba nahoru vyjedu ...Peetan píše:Bor za 200, spodek ještě sám nevím...
...zájem se nějak vytratilondra píše:Tot otázka za kolik ubec přibližuju ted ...Peetan píše:Nemám s tím problém...ondra píše:Zkus ho a mysli při tom na měLakatos 80 píše: vypadá dobře, zkusím u šéfa jestli by jsme ji nemohli nafasovat
Ještě je zájem?
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp
Lesu zdar.
Tak dneska jsem měl na sobě poprvé neprořezy Air Forst One od Interforstu. Jsou fakt dobrý, lehký i když se spotim tak než dojdu k autu doleju pilu ... tak uschnou a jsou vdušný. Koxácký Duro jsou pro mě dost zateplený (na zimu ok) to už se míň pařim v Profesionálech. To´t můj poznatek snad někomu pomůže v rozhodování co na léto. Ale za ty prachy by mohli chodit do lesa sami.
Mifiky
Tak dneska jsem měl na sobě poprvé neprořezy Air Forst One od Interforstu. Jsou fakt dobrý, lehký i když se spotim tak než dojdu k autu doleju pilu ... tak uschnou a jsou vdušný. Koxácký Duro jsou pro mě dost zateplený (na zimu ok) to už se míň pařim v Profesionálech. To´t můj poznatek snad někomu pomůže v rozhodování co na léto. Ale za ty prachy by mohli chodit do lesa sami.
Mifiky
- Mirek LKT
Ty prachy ještě ujdou , takový gatě od HQ technical extreme to už je láce
Jinak gratulace k výběru, já už vyhlížím pošťáka kdy je taky donese
Jinak gratulace k výběru, já už vyhlížím pošťáka kdy je taky donese
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
To je fakt ty HQ stoji asi 7 litrů. To jsou tyhle ješteě levný , ale i přes to se mi doma smějou, že mam dražší modráky než gatě mezi lidi. Ale žena jak je viděla tak by je hned brala na lyže. Jinak jsem si k nim koupil kšandy za 121,- a jsou i v barvě : http://www.dsdplus.cz/products/sle-bez-napisu/ a za tu cenu fungujou dobře.
Zdravim prosím o radu ohledně směrové kladky na přibližování dřeva k navijáku o síle 5 tun lana 10mm. A nějaký textylni pás abych to mohl lehce uvázat ke stromu a neodíral jiný stromy. Ubec nevím jak se to váže ke stromu.
Chlapi jak bojujete z komárem a mouchou a různou havětí v lese?repelent?
Tak nevím co učinkuje
- Mirek LKT
cigára chlape
ne, teď vážně : proti týhle havěti repelent , ale jak se člověk potí aby to na sebe stříkal furt
ne, teď vážně : proti týhle havěti repelent , ale jak se člověk potí aby to na sebe stříkal furt
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem