ja som mal tiež taký problém a ked rozoberieš cievku,tak vyčisti kontakty vo vnutri čo spája plus baterky na roztočenie štartra.možu byt zaoxidované,alebo opálené.možeš to skusit aj priamo natočit a priložit plus na druhý kontakt,ale az po vysunuti pastorka.pedro643 píše:tak som to skušal a robi to to iste, ja si myslím že je cievka po smrti, aspoň v to dufam dofam lebo nahradny štarter neviem kde by som zohnal.petr-tom píše:dej minus z baterky přímo k startéru a uvidíš.
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Cievku som už mal rozobratu, tam bol i odpalene kable z jednoho kontaktu tak som to opravil a zbytok vyčistil a nič. Ja som to štartoval tak na priamo lebo nemam žiadnu elektriku, takže to išlo na priamo baterka cievka a šrobovakom som spojil kontakty, a fungovalo to v jeseni minulý rok. Už som volal aj Bohušovy či má novu cievku, tak hovoril že má ale nevedel cenu tak som mu poslal meil lebo potrebujem aj čap riadenia na ľave koleso a ten čo mi poslal mi pasuje na prave. a ešte mi neodpovedal, asi mu budem musieť zavolaťMTZ 82 píše:ja som mal tiež taký problém a ked rozoberieš cievku,tak vyčisti kontakty vo vnutri čo spája plus baterky na roztočenie štartra.možu byt zaoxidované,alebo opálené.možeš to skusit aj priamo natočit a priložit plus na druhý kontakt,ale az po vysunuti pastorka.pedro643 píše:tak som to skušal a robi to to iste, ja si myslím že je cievka po smrti, aspoň v to dufam dofam lebo nahradny štarter neviem kde by som zohnal.petr-tom píše:dej minus z baterky přímo k startéru a uvidíš.
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
to ty, conte?
Bělorus 2621A, ZETOR 6748.Opel Campo-dělník největší a nejvěrnější :)
ja mám lyžíc že neviem kam s nimi...farmářJH píše:
to ty, conte?
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
jedna mne a hned je kusek placu len treba pošetrit vydrž prdka vydržja mám lyžíc že neviem kam s nimi...
v stredu pribudne dalšia do zbierky.....
to - to ty - znamenalo jestli to je tvůj inzerát já už na inzeráty bez ceny moc nereaguju. Asi chyba, ale pokud prodávající neví, co za to chce, tak většinou je to škoda času. A když ví, co za to chce, tak to napíše rovnou
Malej předek, pěkná věc. Mám tu starej Humpolec, včera jsem byl pro pístnice na něj, ale na Běláka ho dávat nebudu...dám ho na Zetora, i když mě štve ho sundavat nebo naopak se courat s ním.... Někdy, a bude čas. ale už jsem si to prostě v podstatě všechno nasyslil
Malej předek, pěkná věc. Mám tu starej Humpolec, včera jsem byl pro pístnice na něj, ale na Běláka ho dávat nebudu...dám ho na Zetora, i když mě štve ho sundavat nebo naopak se courat s ním.... Někdy, a bude čas. ale už jsem si to prostě v podstatě všechno nasyslil
Bělorus 2621A, ZETOR 6748.Opel Campo-dělník největší a nejvěrnější :)
kedysi som nad tám humpolcom rozmýšlal aj ja na rusa, ale to je blbosť. Tie staré humpolecké su ozaj len na traktor. je to dosť slabé... nie ten inzerát nebol môj len som nan narazil a niekto tu zhánal uzku lyžicu tak som to sem hodil...farmářJH píše:to - to ty - znamenalo jestli to je tvůj inzerát já už na inzeráty bez ceny moc nereaguju. Asi chyba, ale pokud prodávající neví, co za to chce, tak většinou je to škoda času. A když ví, co za to chce, tak to napíše rovnou
Nevie mi niekto poradiť kde kupim zadne gumy na rusa? Už je asi najvyší čas ich vymeniť, čo poviete?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Trošku sme cez týždeň s otcom majstrovali a trošku sme rozšírili blatníky na kabíne. Nevyzerá to najhoršie.
K tým gumám asi tolko u nás v servise bola ponuka Mitas za 333e a Kama za 468e. Zohnat asi nie až taký problém ako zaplatit Ja som kupil cez inzerat skús aj ty pokukat
Blatníky jste rozšířily pěkně, ale předělejte je ještě zevnitř kabyny, at jdou podběhy zaroven s bokem kvůli místu a sedačce jinak se s ní nedá manipulovat a otočit jí dozadu je horor a doprava dejte okno jinak není vubec vidět na radlici tim okinkem vlevo vidíš jenom nádrž na olej.
-
zdravím všechny bielorusáky brzy bych se chtěl stát majitelem tohoto stroje (v letních měsících). A tak bych sa chtěl optat jaký typ si kupit popřípadě jestli o nejaké volném na rozumnou cenu nevíte zatím díky moc Miloš
zetor 12045, zetor 12011, štěpkovač biber7, zetor 25 A, zetor 25K, slavia TV824, autovlek bss ps 1010H
sleduj izeraty občas sa niečo slušné objaví... Ide o to na čo to vlastne potrebuješ a podla toho si vyberieš...toma vinkovič píše:zdravím všechny bielorusáky brzy bych se chtěl stát majitelem tohoto stroje (v letních měsících). A tak bych sa chtěl optat jaký typ si kupit popřípadě jestli o nejaké volném na rozumnou cenu nevíte zatím díky moc Miloš