Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
petr-tom

Re: Bielorus EO 2621

#2491 Nový příspěvek od petr-tom »

6,5 TUNY 65 KONÍ Ta dlouhá páka vevnitř je hlavní čerpadlo to se vypíná směrem dozadu, používá se to když přejíždíž nebo v zimě jinak když startuješ s vymáčklou spojkou tak se ntočí ani převodovka ani to hlavní čerpadlo.

Johny1490

#2492 Nový příspěvek od Johny1490 »

Záleži kde to teče, pokial kolo páčiek tak to sa da opravit.....

cont33

#2493 Nový příspěvek od cont33 »

jirkasbk píše:zdravim vsechny :) ,predni rozvadec(kostka) se rosi ze skoro tece co s tim?kdo to mel rozdelane ?jde to opravit-jsou tam jen o krozky a nejake manzetky a nebo je tam presne prousena futra?mozna nejlepsi pokud nekdo dela repasy kus za kus tak to jen vymenit co radite dekuji.
11022011137.jpg
pozri v tomto vlakne je tam aj fotka aj rozmer okružkov čo to tesnia len musiš listovať neviem na ktorej strane to je... tesnia to len okružky. z vrchu je aj zaka smiešna mnžeta ale to je len prachovka tá netesní olej ale bordel aby nepadal na tie tiahla... tam možeš dať kludne aj filc....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

bagrak

#2494 Nový příspěvek od bagrak »

Ahoj Jirko do předniho rozvaděče seda koupit servisni sada ktera obsahuje veškera těsněni,okroužky a silonove lužka a prachovky.Mě to teklo jako dunaj na baterky a na motor koupil jsem sadu povyměnoval aje pokoj.Sada stoji kolem 650Kč bez pošt.objednat seto da u p.CHarvata tel.605718989 ja jsem to měnil letos v unoru a parada tak to zkus

vladi

#2495 Nový příspěvek od vladi »

Zdravim, nevím jak do předního, ale nyní jsem objednával do zadu a komplet sada stála u hydro-b 7,40euro bez pošty

vladi

#2496 Nový příspěvek od vladi »

Johny1490 píše:
Ano je to varta ale nemali ju tak som narychlo kupil Vartu 110AH 920A štartovaci ta vyšla 122eur ale bez toho spreja by ho ani ta nenatočila:)Bielorus chytil a krasny chod nahodil po par minutach lebo najprv haprovalo čerpadlo ale potom pekne držal volnobeh všetko je pozdvihane hydraulika bez problemov išla všetko podkop zdvihnuty podpery aj radlica a všetko odskušane brzdy radenie všetko funkčne akurat rozvadzače bude treba pozret na prednu radlicu a petky ten prepušta olej inak všetko uplne funkčne a MTH su skutočne lebo funguje tachometer a je tam natočenych 591MTH som sa sekol som pisal 560MTH:)A k tej baterke nema silu na natočenie toho motora ma problemy a to je teplo a motor bol zohriaty chce to ovela silnejšiu baterku alebo dve musim to pozistovat ake zvolit...
Baterka nemože byt slaba ked je nová :) 110amperova musi točit jak nič. Samozrejme stlačena spojka alebo aspon vypate čerpadla vzadu ked startujes ale to hadam vies. Tak potom bude na 90% problem v kostre, mna to raz hodne potrapilo. Normalne ked ho budes mat doma treba kostru poriabne spravit, dat nove kable ,očká , svorky na baterku a bude to dobre. Teda pokial si ten štarter poriadne prečistil. :)
Zdravim, já mám 180AH ze šrotu, protože jsem koupil 2x novou 110AH a jak s tím nedělám pořád, tak odešli. Nyní jsem už přes půl roku nedobíjel a pořád startuje bez problémů. Je ale pravda, že se mu studenému taky nechce. Proto jsem si na zimu udělal ohřev vody s kombinací teplého vzduchu do sání. Nad dynamem mám víčko do sání. Mám ho na jednom šroubu, lehce dotažen a když ho dám stranou, tak je tam díra akorát na horkovzdušnou pistoli. V létě, abych ho netrápil, tak dám jen pistoli. A chytá na otočení. Ještě mám také tlačítko startování u baterky, abych mohl startovat s dekompresorem. Z kabiny mi to točí ze startérem o poznání líněji, ale to bude ta kostra a ty přechody. :prace:

jirkasbk

#2497 Nový příspěvek od jirkasbk »

bagrak píše:Ahoj Jirko do předniho rozvaděče seda koupit servisni sada ktera obsahuje veškera těsněni,okroužky a silonove lužka a prachovky.Mě to teklo jako dunaj na baterky a na motor koupil jsem sadu povyměnoval aje pokoj.Sada stoji kolem 650Kč bez pošt.objednat seto da u p.CHarvata tel.605718989 ja jsem to měnil letos v unoru a parada tak to zkus
jo super p.charvata znam uz sem od nej bral tesneni do pistnic je s nim super spoluprace tak si u nej objednam celou sadu a musim se do toho pustit..zatim to sice netece proudem ale uz se docela silne rosi diky za info alelespon prozatim vsem.j.

Johny1490

#2498 Nový příspěvek od Johny1490 »

Zdravim, já mám 180AH ze šrotu, protože jsem koupil 2x novou 110AH a jak s tím nedělám pořád, tak odešli. Nyní jsem už přes půl roku nedobíjel a pořád startuje bez problémů. Je ale pravda, že se mu studenému taky nechce. Proto jsem si na zimu udělal ohřev vody s kombinací teplého vzduchu do sání. Nad dynamem mám víčko do sání. Mám ho na jednom šroubu, lehce dotažen a když ho dám stranou, tak je tam díra akorát na horkovzdušnou pistoli. V létě, abych ho netrápil, tak dám jen pistoli. A chytá na otočení. Ještě mám také tlačítko startování u baterky, abych mohl startovat s dekompresorem. Z kabiny mi to točí ze startérem o poznání líněji, ale to bude ta kostra a ty přechody.
Jo opálene kontakty, štarter a spatna kostra zato možu že to tak tažko štartuje. Ja som bager kupil zo 180Ah baterku a ledvaj chytal. Ked som všetko porobil tak chyta aj na 55Ah.

ipo

#2499 Nový příspěvek od ipo »

Ahoj, ja som bager kupil so 160baterkou a chyta na šupu ako tdi-čko :) Zatial teda tak dufam že mu to dlho vydrží. A čo sa tyka poistky tak tiež nič nemam a poistovak mi kázal len odpísat čísla z rámu že na poistku žiadny papier nepotrebuje.

Bielorus 560MTH

#2500 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

Tak bager mam už doma a čislo na rame som za toho boha nevedel najst tak som dal čislo čo bolo na štitku v kabine na pristrojovke..a teraz musim doma všetko poprečistovat aby to krasne štartovalo ked to teda vam chyta aj na 55ky:))

Peter768

#2501 Nový příspěvek od Peter768 »

Bielorus 560MTH píše:Tak bager mam už doma a čislo na rame som za toho boha nevedel najst tak som dal čislo čo bolo na štitku v kabine na pristrojovke..a teraz musim doma všetko poprečistovat aby to krasne štartovalo ked to teda vam chyta aj na 55ky:))
Číslo je na ráme na ľavej strane, ale je zakryté držiakom čo drží prednú radlicu. Je v časti za olejovou nádržou, skúsim nafotiť. Ja mám tie šróby čo držia radlicu volné, tak ten rám radlice odstával a číslo tam naozaj bolo vidieť. Ani je som o ňom nevedel, poradil mi to tu niekto z fóra. Odfotím a uvidíš presne kde to je. :prace:

ipo

#2502 Nový příspěvek od ipo »

Ahoj, kupil som zadné gumy. Ako to prezuvate? Mám to skúsit doma alebo to mám dat do servisu? Nemam s tym zatial skúsenosti. A ešte jedna asi blbá otázka, kde má bielorus olej.filter? Chcem menit olej v motore tak neviem čo s filtrom a hlavne ho nájst :( Vdaka za každu radu.

cont33

#2503 Nový příspěvek od cont33 »

ipo píše:Ahoj, kupil som zadné gumy. Ako to prezuvate? Mám to skúsit doma alebo to mám dat do servisu? Nemam s tym zatial skúsenosti. A ešte jedna asi blbá otázka, kde má bielorus olej.filter? Chcem menit olej v motore tak neviem čo s filtrom a hlavne ho nájst :( Vdaka za každu radu.
no neviem ale tie ruské tvrdé gumy by som nechcel prezúvať doma... ja som prezul v pneuservise. olejový filter je tam odstredivý je na bloku motora za olejovou nádržou
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

ipo

#2504 Nový příspěvek od ipo »

Vdaka! Práve to ma štve že su ruské a 15e za gumu sa mi zasa nezdá až tak vela v servise. Asi pojdem :vysmech: A ten filter myslíš na lavej strane tú väčšiu "hrču"? Pod tym hrdlom s deklíkom na lanku? Ináč cont niekde si spomínal že máš 25tku lyžicu s vyhadzovákom. Ja som kúpil 20tku a prerobil na 30tku ale vyhadzovák som vyhodil a urobil napevno, nevadí to? Alebo pri trochu mokrejšej zemi s tým budem búchat ako blázon aby hlina vypadla? :smich:

cont33

#2505 Nový příspěvek od cont33 »

ipo píše:Vdaka! Práve to ma štve že su ruské a 15e za gumu sa mi zasa nezdá až tak vela v servise. Asi pojdem :vysmech: A ten filter myslíš na lavej strane tú väčšiu "hrču"? Pod tym hrdlom s deklíkom na lanku? Ináč cont niekde si spomínal že máš 25tku lyžicu s vyhadzovákom. Ja som kúpil 20tku a prerobil na 30tku ale vyhadzovák som vyhodil a urobil napevno, nevadí to? Alebo pri trochu mokrejšej zemi s tým budem búchat ako blázon aby hlina vypadla? :smich:
no budeš si pekne precvičovať svaly ked budeš škubať z pákami aby to vypadlo... :smich: ano ta "Hrča" je odstredivka. ked to budeš rozoberať tak si to poznač aby si to nasadil tak ako to bolo kôli vyvaženiu!!

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“