Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
pedro643

Re: Bielorus EO 2621

#2446 Nový příspěvek od pedro643 »

Neviete niekto nahodov s čoho je toto čerpadlo? Arnošt ty máš jake čerpadlo na rusovy a koľko litrové? Trošku som sa nudil tak som troška omladil ristrojovku, škoda že nemám foto ako vizerala predtým. A takto vyzera žhavič čo mám v rusovi.
Přílohy
budiky.jpg
žhavič.jpg
čerpadlo.jpg
čerpadlo1.jpg
čerpadlo2.jpg
štitok čerpadla.jpg

Arnošt z Popovic

#2447 Nový příspěvek od Arnošt z Popovic »

Tipuji, že přístrojovka vypadala nějak takto :smich: (to je moje).
A čerpadla mám čtyři stejná jako to přední na motoru (jedno na motoru a tři na převodovce na takové páskované kostce). Kolik mají litrů, nevím, ale kope na volnoběh. Lepši fotku bohužel nemám.
Žhavičky mám stejné, pokud ji máš někde přepálenou, stačí zaletovat autogenem mosazí a zase bude žhavit.
A ta kostka,co je nad pravým budíkem je pomocný odpor, ten když se ohřeje, tak startuju.
Přílohy
19.jpg
PA280043 [640x480].JPG
arnošt

petr-tom

#2448 Nový příspěvek od petr-tom »

JÁ MÁM hlavní čerpadlo tuším 90 litrů bělorus je z roku 1977.

pedro643

#2449 Nový příspěvek od pedro643 »

Moja prístrojovka vyzerá rovnako až na tie vymoženosti čo ti na nej nechal poredchadzajúci majiteľ :D Ja mám žhaviaci odpor vo vnuti pristrojovky a kontrolny žhanič ja nad budikami. Možeš prosím ta hodiť nejaké foto tích čepadiel, že ako su poprepájané, dosť ma to zaujima ako to vyzera originál. Mne bolo hneď divne prečo tam mám toľko deklov, a ono to niekto :prace: na jedno čerpadlo.
Přílohy
IMG_0762.JPG
IMG_0768.JPG
IMG_0748.JPG

vladi

#2450 Nový příspěvek od vladi »

pedro643 píše:Moja prístrojovka vyzerá rovnako až na tie vymoženosti čo ti na nej nechal poredchadzajúci majiteľ :D Ja mám žhaviaci odpor vo vnuti pristrojovky a kontrolny žhanič ja nad budikami. Možeš prosím ta hodiť nejaké foto tích čepadiel, že ako su poprepájané, dosť ma to zaujima ako to vyzera originál. Mne bolo hneď divne prečo tam mám toľko deklov, a ono to niekto :prace: na jedno čerpadlo.
Zdravim lidi, já tedy nevim, ale já mám velké čerpadlo originál a ty dekle tam mám také. Kolega vedle z vesnice má starší model se čtyřmi čerpadly, tak jsem mohli porovnat. Jediný rozdíl je, že já mám dekliky, jeden mezikus a velké čerpadlo. Asi jako u Škodovky. 50 let stený obal převodovky a jen drobné úpravy
Takhle to mám já
Takhle to mám já
P4230039.JPG
P4180012.JPG
P4180005.JPG

petr-tom

#2451 Nový příspěvek od petr-tom »

já tam mám čerpadla 3 v předu na otoč ,packy a radlici potom hlavní na hrabání a za ním ještě jedno malé které pomáhá hlavní pístnici k rychlejšímu nakládání , má svůj vlastní okruh a je ovládané tím spodním rozvaděčem.
Přílohy
Fotografie0216.jpg
Fotografie0214.jpg
Fotografie0213.jpg

Bielorus 560MTH

Bielorus EO 2621

#2452 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

Zdravím kúpil som kopáč Bielorus ma natočených 56OMTH pracoval u cestárov bol to viac menej záložný kopáč...Od roku 2004 ale stoji na jednom mieste vonku potrebujem ho spojazdniť a doviesť domov cca 40km,štartér netočil zobral som ho domov a spojazdnil a teraz som zvedavý čo zas nepojde čo by ste my radili?? ako postupovat aby som niečo nepohukal ked to tolko staalo...

pedro643

#2453 Nový příspěvek od pedro643 »

50 let stený obal převodovky a jen drobné úpravy.
šak keď niíečo dobre funguje načo by to menily a vymyšľaly niečo nové

Johny1490

#2454 Nový příspěvek od Johny1490 »

Zdravím kúpil som kopáč Bielorus ma natočených 56OMTH pracoval u cestárov bol to viac menej záložný kopáč...Od roku 2004 ale stoji na jednom mieste vonku potrebujem ho spojazdniť a doviesť domov cca 40km,štartér netočil zobral som ho domov a spojazdnil a teraz som zvedavý čo zas nepojde čo by ste my radili?? ako postupovat aby som niečo nepohukal ked to tolko staalo...
Jak nejsu kružky prilepene, že pojde motor pretočit a je tam dost oleja tak neni ani velice čo pohukat. Hlavne to treba šecko pomaly rozhibat ne hned dat 5ku a jebat plny domov :D Pripadne ešte možeš odkalovač kuknut aby tam nebola zbytočne voda...

Jak maš daj nejake foto, to chcem vidiet ako vizera bielorus s tolko malo Mth.... :)

Bielorus 560MTH

#2455 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

Taak ja sa moc tomu nerozumiem som elektrikar a opravujem plynove kotle tak štarter som vedel opravit ale to ostatne je pre mna problem:)ani neviem kde čo poriadne je a čo sa sčim ovlada nejaka knižka by my pomohla velmi od toho... ja som k nemu prišiel nahodou a bol velky problem ho aj kupit chceli ho zošrotovat...a stymi MTH ma ich natočene na tachometri a či to je pravda to netušim veru:))a foto mam nafotene v mobile chcem si ho sem dat a zas neni to nič moc ale na to že tolko stal na slnku v daždi v mraze tak nevyzera najhoršie akurat že ma krasne popukane pneumatiky ale nafukali sa a držia...ale ked ho odstavili prišiel po svojich a všetko šlo tak by mohol ist len aj brzda je nejaka tvrda aj spojka išla tažko tak neviem neviem ako to dopadne...

Johny1490

#2456 Nový příspěvek od Johny1490 »

Taak ja sa moc tomu nerozumiem som elektrikar a opravujem plynove kotle tak štarter som vedel opravit ale to ostatne je pre mna problem:)ani neviem kde čo poriadne je a čo sa sčim ovlada nejaka knižka by my pomohla velmi od toho... ja som k nemu prišiel nahodou a bol velky problem ho aj kupit chceli ho zošrotovat...a stymi MTH ma ich natočene na tachometri a či to je pravda to netušim veru:))a foto mam nafotene v mobile chcem si ho sem dat a zas neni to nič moc ale na to že tolko stal na slnku v daždi v mraze tak nevyzera najhoršie akurat že ma krasne popukane pneumatiky ale nafukali sa a držia...ale ked ho odstavili prišiel po svojich a všetko šlo tak by mohol ist len aj brzda je nejaka tvrda aj spojka išla tažko tak neviem neviem ako to dopadne...
Skusit popremazavat tiahla na spojke a na brzdach a snad pomože, bude to určite vsetko stuhnute to je jasne ked to stálo....

Foto sem možeš dat ak sa ti to podari radi sa pozreme....

petr-tom

#2457 Nový příspěvek od petr-tom »

oprava- to zadní čerpadlo je tam k něčemu jinímu , ale nevím k čemu tím spodním rozvaděčem sice ovládám tu funkci rychlejšího poyibu hlavní pístnice jenže je to napojený na čerpadlo na motoru.

Johny1490

#2458 Nový příspěvek od Johny1490 »

To zadne čerpadlo by malo byt pomocné ne? Pretože na starych typoch bolo to velke 100l + to malé 32litrove no a na novych typoch bolo jedno 140litrove teda aspon tak by to malo byt.....

Bielorus 560MTH

#2459 Nový příspěvek od Bielorus 560MTH »

Tak teda budem riadne mazat čo bude treba:)A ešte neviem aku baterku potrebujem na natočenie stroja mam doma v zalohe 100AH s 800A štartovacim prudom ale kupim aku treba...to foto sem nemožem dat mam to vo vysokom rozlišeni a sem ide dat len do 200kb...

Johny1490

#2460 Nový příspěvek od Johny1490 »

Tak teda budem riadne mazat čo bude treba:)A ešte neviem aku baterku potrebujem na natočenie stroja mam doma v zalohe 100AH s 800A štartovacim prudom ale kupim aku treba...to foto sem nemožem dat mam to vo vysokom rozlišeni a sem ide dat len do 200kb...
Baterka ti bude stačit v pohode.... ked je dobry motor tak chyti aj na 55Ah

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“