Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Johny1490

Re: Bielorus EO 2621

#2311 Nový příspěvek od Johny1490 »

Na prvom som mal tiež 5 ale na tomto čo mám teraz už bola prevodovka v generálke a tam 5kové kolečko vymontovali a miesto neho je tam len rozperný krúžok... tešil som sa ako to pojde vypiloval som kulisu a nič....
Ja tam naštastie 5ku mám, keby som nemal tak musim jazdit za 3 lebo štvorku mam vylamanu :( . Je pravda že na tej 5ke to ide jak blázen, musel som aj guláky dotiahnut aby sa to trochu dalo udržat na ceste :)

petr-tom

#2312 Nový příspěvek od petr-tom »

Tak to je smula možná by to šlo předělat, ale na to by padlo fura času. Ono na tu 5 a plnej se da jet jenom po rovné silnici jnak se to rozkáče a jsi ve struze. 5 je dobrá na spotřebu jen tak ji lechtám a ono to na ni jede furt v okolí je jenom 1 kopec kde řadím 4.

Johny1490

#2313 Nový příspěvek od Johny1490 »

Tak to je smula možná by to šlo předělat, ale na to by padlo fura času. Ono na tu 5 a plnej se da jet jenom po rovné silnici jnak se to rozkáče a jsi ve struze. 5 je dobrá na spotřebu jen tak ji lechtám a ono to na ni jede furt v okolí je jenom 1 kopec kde řadím 4.
Presne tak, na tej 5ke pekne na malý plyn a ide to všade, na plny som išiel iba chvilu ale bol problem to udržat :driver:

ipo

#2314 Nový příspěvek od ipo »

cont: bohužial osvedčenie nemám a pokuty som sa tiež bál tak preto som radšej volil tú odtahovku aj ked ma pri platení fakt ,zatriaslo, :zly: ale aspon to prebehlo bez problémou. petr: ak tam tá 5 je budem len rád. Už sa tu písalo ako nato tak to omrknem a ak bude treba vyrežem aj šestku! :smich:

pedro643

#2315 Nový příspěvek od pedro643 »

Arnošt z Popovic píše:Já jsem na tahání přivařil na radlici vinkl se zářezy na řetězy a dvě trubky se zarážkou na namotání lana nebo řetězu.
Dobrý deň, chcem sa opýtať čí ti funguje počítadlo motohodín na rusovy, a či si ho nahodou nemal rozobraté. Mne nefunguje a chcel by som ho nejak opravyť ale mám strach že keď ho rozoberiem tak sa my rozsype a už ho neposkladam :-/

petr-tom

#2316 Nový příspěvek od petr-tom »

mě funguje a když ho rozebereš tak bude asi stejné jako u zetora.

Arnošt z Popovic

#2317 Nový příspěvek od Arnošt z Popovic »

Mně nefunguje, aspoň si to myslím. Ani mě nenapadlo na to mrknout. Kolik to tak může mít natočeno za 45 let? Ze všech čtyř budíků funguje jen teploměr, a ani na ten moc nekoukám. A vstřikovací čerpadlo mám české, Motorpal a taky to chodí.
arnošt

petr-tom

#2318 Nový příspěvek od petr-tom »

vstřikovaí čerpadlo je opravitelné jenom cena jen maličko vyšší než na zetora. Jake tam máš to čerpadlo? výkonem by tam pasovalo z kristala.

ipo

#2319 Nový příspěvek od ipo »

Mne tiež to počítadlo funguje i ked je na nom 2855 a to sa mi zdá málo za tie roky. Bodaj by to bola pravda. Ináč s tých ostatných štyroch budíkov mi tiež ide len jeden aj to palivomer :D Ozaj čo je na chybe ked sa nezdvihnem na prednej radlici? Je to chyba čerpadla alebo treba pretesnit hyd.valec? Prípadne niečo iné? Vdaka za každú radu som v tomto začiatočník.

petr-tom

#2320 Nový příspěvek od petr-tom »

1 přetěsni pístnici- 2 skontrolovat pojišták na předním rozvaděči- 3 lžici honí čerpadlo na motru a ovládá taky otoč a packy když vše ostatní funguje tak bych skontrolovav prvně pístnici.

ipo

#2321 Nový příspěvek od ipo »

Vdaka! Asi sa spýtam blbost ale je nejaký postup pri demonte tej piestnice alebo len odpojit hadice, čapy a potom rozobrat ,na stole,? Myslím či nie je tam tlak, prípadne to treba vyvesit hore aby olej nevytiekol abo čo?

petr-tom

#2322 Nový příspěvek od petr-tom »

dej pod to kýbl něco vyteče a jesly je rozvaděč v pořádku tak jenom to co je v hadicích

ipo

#2323 Nový příspěvek od ipo »

Super, ak bude čas pustím sa do toho už cez týžden.

Johny1490

#2324 Nový příspěvek od Johny1490 »

Mne tiež to počítadlo funguje i ked je na nom 2855 a to sa mi zdá málo za tie roky. Bodaj by to bola pravda. Ináč s tých ostatných štyroch budíkov mi tiež ide len jeden aj to palivomer Ozaj čo je na chybe ked sa nezdvihnem na prednej radlici? Je to chyba čerpadla alebo treba pretesnit hyd.valec? Prípadne niečo iné? Vdaka za každú radu som v tomto začiatočník.
Pokial sa dvihneš na zadnych patkách tak je čerpadlo OK. Ale na 90% to bude piest, pokial neteče tak daj všetky manžety nove a bude v poriadku. 8) Akurat musiš zhodit celu radlicu, pretože spodny čap na radlici proste nevyrazíš, tak vybolcnuješ radlicu a horny čap piestu, odpojiš hadice, vypneš male čerpadlo a z traktorom odideš preč a pretesniš to namieste, je to sice zla robota ale pokial sa ti nechce drbat z virezávanim čapu tak to je jedine riešenie :)

petr-tom

#2325 Nový příspěvek od petr-tom »

ja ten spodní čep vyndal docela v pohodě, měnil jsem to ložisko v oku pistnice.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“