Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Ahoj chlapi měto děla taky že tam mam prodlevu bud na rameni nebo na toporu ale už jsem si nato zvykl. Akorat když někde hrabu na kšeftu tak čumi proč nehrabu jestli přemišlim jak to vyhrabat tak jsem musel z pravdou ven. Jednou ma prodlevu rameno podruhe toporo .Ještě jednou dik cont 33 za navod k obsluze
musíš vtedy zanadávať že je tam strašne tvrdý material a pýtať o korunu viac....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
problem je v rozvaděči je trochu vychozenej a tak při změně vždycky trochu přepustí do vratky než zabere. Duležité je taky , aby byl dokonale čistý filtr hydraulyky protože potom jdou oba dva tlaky proti sobě a chudák čerpadlo s rozvaděčem neví co má dělat.
S Tím můžu jen souhlasit,fitry se mě natrápily,vyměnil jsem je zároveň se mi podařilo sehnat i novej rozvaděč a je to zlatýpetr-tom píše:problem je v rozvaděči je trochu vychozenej a tak při změně vždycky trochu přepustí do vratky než zabere. Duležité je taky , aby byl dokonale čistý filtr hydraulyky protože potom jdou oba dva tlaky proti sobě a chudák čerpadlo s rozvaděčem neví co má dělat.
Nemáte niekto náhodou fotku toho filtra hydrasulyky čo je v tej malej nadrži pod ristrojovkou?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Nazdar chlapi čtu tady o problémech co má bagrák a jsem na tom úplně stejně. Taky mne zlobí hydraulika. Teď jsem nechal přetěsnit všechny písty. Vyměním olej (budu dávat hydrauliku-mám zdroj). Ale nevím kde je ten filtr abych ho vyměnil. Prosím o radu
Filter je v nádrži, tam jak mas vičko kade nalievaš olej tak celu tu prirubu musiš zhodit dole a tam mas dva filtre, u Bohuška stoja nove 25eurNazdar chlapi čtu tady o problémech co má bagrák a jsem na tom úplně stejně. Taky mne zlobí hydraulika. Teď jsem nechal přetěsnit všechny písty. Vyměním olej (budu dávat hydrauliku-mám zdroj). Ale nevím kde je ten filtr abych ho vyměnil. Prosím o radu
tu maš obrazok k filtrom
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
hydrauliku mam z nakladače CAT 980H pracoval jsem na piskovně takže setam dodržovaly intervaly udržby tzn.po 2000 mth se olej vypustil a nalili novy a po 2000 ten olej zas tak špatny neni. Momentalně jezdim na JCB3CX a budu tam davat olej z JCB samozřejmě olej jetej takovej luxus rusak snad nikdy neměl.Tonanku řekni nějakemu znamemu ktery jezdi na nějaky mašině at ti hydrauliku nechava pořad seto vyplati než kupovat novej.Zakolik maš litr hyd. oleje když maš ten zdroj.
Ja som si zohnal olej z lisov čo lisuju plastove vyrobky, tam tiež musia menit podla intervalov ale ten olej vypada uplne v pohoode tak ho dolievam do rusa a myslim ze mu to nevadi, a ten olej by mal byt značky Mobil1
Zdarec chtěl jsem se zeptat jestli někdo nahodou nevite naco je šroub u vyvodu na nahon na tachometr leje setam něco nebo ne podle mě jsou tam rozvodova kola aty jsou mazane od motoru vypada to jako když se tam něco leje zatim diky
Tam asi nic neni ja tam teda nikdy nic nelil a motor běží jako hodinky kola jsou mazané od motorového čerpadla.
chtel bych si na rusaka namontovat zaves ale resim kam ho pridelat abych jeste neco tahem neznicil moje predstava by byla otoc vespodu nad retezem jak je ta maznicka
resil jste to uz nekdo
resil jste to uz nekdo
Ahoj bágristi,tak už aj ja mám doma bielorusa.Som rád,že je takéto fórum,aspoň sa dozviem niečo viac,keďže som v ňom dnes sedel prvý krát.
Tak pofot a daj fotky nech vidíme čo ťa postihlo....ipo píše:Ahoj bágristi,tak už aj ja mám doma bielorusa.Som rád,že je takéto fórum,aspoň sa dozviem niečo viac,keďže som v ňom dnes sedel prvý krát.