LKT 81 TURBO

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Žerik2
Kontaktovat uživatele:

Re: LKT 81 TURBO

#226 Nový příspěvek od Žerik2 »

šami1 píše:Jestli se bude motor trápit to se uvidí ale neměl by. Když si vezmeš že olomoucká nástavba drapáku váží 800kg ta krnovská má 1000kg a k tomu shrnovač klestu který váží 850kg s příslušenstvím a vozíme to úplně normálně, drapák na lkt 80 (ten Bratislavský) váží 1200kg a ten německý má ještě o hodně více. Vozíme to na lkt s turbem i bez turba. Apos má váhu 1450kg a kam jsem v lese potřeboval tam jsem ho v drapáku dovezl. Ta ruka co mám váží 950kg bez kleští a rotátoru tak si nemyslím že by se s tím ten motor měl tak trápit. Horší bude prostor v kabině a stabilita.
Psal jsi že EQUUS má váhu přes 11tun a výkon má mít 125kw. Když si vezmeš poměr výkonu a váhy + ztrátu výkonu přes hydro motor tak se nabízí otázka jestli ten traktor na tom bude líp. :-/
no ja kvuli kleštim a shrnovači hnal vykon motoru nahoru tim turbem o tech 10 koni a vyhodil skřin čerpadel pač to bylo lenive hold každy ma rad jinači grady :) a co se equusu tyče huř na tom nebude už jen z toho duvodu že mame vyvinuty novy hydrostat ktery bude bezstratovy a pujde stejně na tvrdo jako normali převod čili bude využita všechna sila motoru... ja to spiše srovnavam s tou 82 měla něco přez 92 kw měla sice asi o 2 tuny vice jak ty ale v kopcich sotva lezla... :-/

pepikorliklocal

#227 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

no na bez ztratovej hydrostat bych ruku do vohne nedal,zatim co sem mluvil se vsema majiteli i kočíma samochodek s hydro pohonem spotreba jednou takokova na kubik oproti me smudlovi co za traktorem vláčim vozejk,to by byla kurva revolucija 8)

šami1

#228 Nový příspěvek od šami1 »

Ach, ty vysoké pařezy po harvestorech, tam to jde vždycky ale nazpět už kolikrát ne! :)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!

Žerik2
Kontaktovat uživatele:

#229 Nový příspěvek od Žerik2 »

šami1 píše:Ach, ty vysoké pařezy po harvestorech, tam to jde vždycky ale nazpět už kolikrát ne! :)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
a proto shrnuji kleštakem když je nouze zvednu se drapakem a hned to jde :D ale byl jsem i překvapen jakou prujezdnost ma 80 ka kde bych jinde s kleštakem visel tam 80ka projela...

Milan pavlus

#230 Nový příspěvek od Milan pavlus »

zerik 2 a jake cerpadlo si dal miesto nahonovky jak to neni tajne chcel bi som to prerobit aj ja budem menit motor tak bi som to viskusal spravit

offroad12

#231 Nový příspěvek od offroad12 »

sami1: Pekny fotky koukam ze ty gumy uz mas pekne sjety jak dlouho je jezdis a jak si spokojenej?Jsou to REKORDY ne?

Žerik2
Kontaktovat uživatele:

#232 Nový příspěvek od Žerik2 »

Milan pavlus píše:zerik 2 a jake cerpadlo si dal miesto nahonovky jak to neni tajne chcel bi som to prerobit aj ja budem menit motor tak bi som to viskusal spravit
mam tam 70l sauerdannfos ale k tomu tam musiš dat protencionarni ventil ktery ti olej rozvadi podle zatiženi bud do řizeni nebo do okruhu traktoru a taky musiš dat jinnou orstu a snižit chladič

Milan pavlus

#233 Nový příspěvek od Milan pavlus »

zerik dakujem ten chladic to som tusil ze je visoky ale preco orsta co je slaba a to 70l cerpadlo staci ked original je 80 az 100l

Boschrexroth

#234 Nový příspěvek od Boschrexroth »

Zdravím vás,

Neměl by někdo z Vás prosím Hydraulické schéma zapojení komponent v obvodu na LKT 80 /81.

Hoodně by mi to pomohlo.

pepikorliklocal

#235 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

na uloz.to je manual na 80,81 8) ted si nejsem jistej jestli to tam je přip.mužu skusit poradit vo co de

Žerik2
Kontaktovat uživatele:

#236 Nový příspěvek od Žerik2 »

Milan pavlus píše:zerik dakujem ten chladic to som tusil ze je visoky ale preco orsta co je slaba a to 70l cerpadlo staci ked original je 80 az 100l
orsta proto protože tam je ješte 1 přivod oleje navic 5 hadička kterou jde olej když použivaš rozvaděč pod kabinou tak aby si i při tomto ukonu mohl řidit

Milan pavlus

#237 Nový příspěvek od Milan pavlus »

zerik a co je to za orstu ked ma 5vivodov z akeho je to stroja

Žerik2
Kontaktovat uživatele:

#238 Nový příspěvek od Žerik2 »

Milan pavlus píše:zerik a co je to za orstu ked ma 5vivodov z akeho je to stroja
jaky stroj to ma to nevim ja bral funglovku od sauer dannfos

jimV

#239 Nový příspěvek od jimV »

a to cerpadlo mas primo proti klikovce a nebo na boku pres klinaky

pepikorliklocal

#240 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

Jime loupni tam rovnou sestihrnek dyz uz to mas takle venku ted sem to videl na šumave neskutecnej komfort v kopci kde zadejcham a ztroskotam na jednicce ac sem ho roztocil do cervenejch chlapik jezdil dvojkou ctvrt plynu a vklidu vyřizoval telefony,nakladal mu stejně jak ja ,ale jezdil neskutečně na pohodu byl to koncert 8)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“