UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
- jimird
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Co stoji ten navijak a kde se da koupit.
Myslim ze ho prodava a dodava Agriimport. Neco kolem 40 tisic...jimird píše:Co stoji ten navijak a kde se da koupit.
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
naviják je Farmi EV 450T - 4,5 tuna.V roce 2010 stál 78334 s DPH.jimird píše:Co stoji ten navijak a kde se da koupit.
v součastné době se vyrábí jen 3 tuna
http://farmiforest.fi/en/index.php?opti ... e&tuote=18
Poptat ho můžeš u Agriimportu p.Kadlec.Můžeš se odvolat klidně na mě
http://www.agriimport.cz/cz/contact/index
- jimird
Jakou ryvhlost navijeni to ma? Ten odkaz mi nejak nejde.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
Až na ten šílený zvuk zřejmě dvoutakního jednoválce D parádní mašinka
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
ahoj mel bych dotaz asi blbej ale zkusim to da se koupit kulatina na palivo klidne cely kladak ale je to asi v dnesni dobe neresitelnej problem za nejakou normalni cenu protoze vsichni prodavaji uz postipane a celou kladu nechce nikdo prodat
pomuze mi nekdo kolem Chrudime a okoli
Dekuji
Dekuji
u nás žádnej problém tady ti prodaj co si zákazník poručí.ale máš to dost z rukyMAO píše:ahoj mel bych dotaz asi blbej ale zkusim to da se koupit kulatina na palivo klidne cely kladak ale je to asi v dnesni dobe neresitelnej problem za nejakou normalni cenu protoze vsichni prodavaji uz postipane a celou kladu nechce nikdo prodat
Dekuji
.zetor fortera 11441+palms 10d 2wd,vimek 610
Neni problem. Ted delame u Kvasina nebo na Skale, nedaleko Chrasti.pitrs píše:u nás žádnej problém tady ti prodaj co si zákazník poručí.ale máš to dost z rukyMAO píše:ahoj mel bych dotaz asi blbej ale zkusim to da se koupit kulatina na palivo klidne cely kladak ale je to asi v dnesni dobe neresitelnej problem za nejakou normalni cenu protoze vsichni prodavaji uz postipane a celou kladu nechce nikdo prodat
Dekuji
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
-
- Barty6945
ahoj chlapi, chci se zeptat jestli někdo z vás dodělával dálkové ovládání k navijákům uniforest 55H apod. Nemyslím koupi originál vysílačky, ale jestli existuje něco levnějšího. Kdyžtak SZ, díky
Stranu zpátky jsem předělnval farmi z mechanickýho ovládání na elektropneumatický.Ten uniforest by měl mít elektrohydraulický jak jsem se díval.Jak je tam elektro... není problém.
Chces to palivo nebo ne? Od pristiho tydne najizdi Phoenix a navozi to na sklad...na doprave zbytecne prodelas...MAO píše:ahoj mel bych dotaz asi blbej ale zkusim to da se koupit kulatina na palivo klidne cely kladak ale je to asi v dnesni dobe neresitelnej problem za nejakou normalni cenu protoze vsichni prodavaji uz postipane a celou kladu nechce nikdo prodat
Dekuji
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
Ahoj,
Za jakou cenu se vykupuje smrková kulatina ,délka 2,5 m měkkou a tvrdou hnilobou ?
Za jakou cenu se vykupuje smrková kulatina ,délka 2,5 m měkkou a tvrdou hnilobou ?