UKT,LKT a parta z lesa VIII

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
pavel sk

Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII

#1801 Nový příspěvek od pavel sk »

U nas na STK fotia a kameruju dva roky a nie a nie sa im to posrat (mam na mysli ten system). U nas na traktore uz chcu aby aj zadne ramena ako zaves boli zapisane v TP. Kazdy polrok vymyslia nieco nove a este vacsiu chujovinu. Ochvilu budu chciet aby aj stierace a spatne zrkadla a dalsie veci boli zapisane v TP :vztek:

Jakub Svoboda

#1802 Nový příspěvek od Jakub Svoboda »

Sniper píše:Někde ti je dopíšou, někde musíš doložit potvrzení importéra ( 2.000,- Kč ) někde stačí zažádat prostřednictvím STK Dekru, pokud je STK partnerem, je milion způsobů na 1. zákon, prostě jsme v ČR :smich:
Já měl podobný problém s osobákem jen s ráfkem, v TP jen jeden rozměr ráfku. No a když jsem kupoval hliníkáče, tak v homologačním listu byly schváleny pro moje auto, tak jsem to neřešil. No a na STK si totho všiml a doporučil mi si to tam nechat dopsat. Případně kvůli pojišťovně. Když jsem volal na DI tak mi do telefonu navykládaly pohádek proč to nejde atd. Tak jsem zašel do nejbližšího pneuservisu a poprosil je zda by to nějak nešlo vyřešit. Kupodivu mi ochotně vystavili fiktivní potvrzení o montáži na mé auto a s tím a homologačním listem jsem zašel na DI a bez problémů to zapsali.
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22

majkl.fiat
Kontaktovat uživatele:

#1803 Nový příspěvek od majkl.fiat »

Jakub Svoboda píše:
Sniper píše:Někde ti je dopíšou, někde musíš doložit potvrzení importéra ( 2.000,- Kč ) někde stačí zažádat prostřednictvím STK Dekru, pokud je STK partnerem, je milion způsobů na 1. zákon, prostě jsme v ČR :smich:
Já měl podobný problém s osobákem jen s ráfkem, v TP jen jeden rozměr ráfku. No a když jsem kupoval hliníkáče, tak v homologačním listu byly schváleny pro moje auto, tak jsem to neřešil. No a na STK si totho všiml a doporučil mi si to tam nechat dopsat. Případně kvůli pojišťovně. Když jsem volal na DI tak mi do telefonu navykládaly pohádek proč to nejde atd. Tak jsem zašel do nejbližšího pneuservisu a poprosil je zda by to nějak nešlo vyřešit. Kupodivu mi ochotně vystavili fiktivní potvrzení o montáži na mé auto a s tím a homologačním listem jsem zašel na DI a bez problémů to zapsali.
Měl jsem podobný problém u dovezeného auta z IT. Při dovozové STK tam zapsali kola které by ani nevlezly do blatníků :-) (215/70 R15), na evodenčce mě za to podusil a nechtěl mi ji dát, potom jsem našel v kaslíku návod k obsluze v IT, a tam byly rozměry 185/60 14 a 195/50 15 a bez problémů to dopsal do protokolu a na DI pak zapsali do TP a zadarmo :)
Zetor 6718 - motor 7701, portály Proxima 40 kmh :-)
JCB 2CX - takové malé kopátko
Case JXU 95 a Mercedes Unimog U2100 Agrar

Sadra17

#1804 Nový příspěvek od Sadra17 »

taky sem řešil vyjádření dovozce za 0kč stačilo :jazyk:
malej traktorista v malým traktoru

jimV

#1805 Nový příspěvek od jimV »

proto sem udelal tk pred vanoci a mam na 4 roky klid snad

Sniper

#1806 Nový příspěvek od Sniper »

Já mám bohužel opačné zkušenosti. Chybu udělá úředník snadno a pykat za ni musí samozřejmě zákazník. :vztek:
Špatná ( neexistující ) eko norma, nic nepomohlo, že ten samý typ motoru mají v evidenci a ví jaká je ta správná,musel jsme si za 2 litry nechat poslat potvrzení importéra.
Rozměry pneu to je šakárna sama o sobě, jedno auto tam má 3 prdele rozměrů, druhé to samé auto jen jeden a ještě blbě :smich:

No nic, pěkný páteční večer :pivo: a víkend 8)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

šami1

#1807 Nový příspěvek od šami1 »

Momentky z dneška. Obrázek

Obrázek

Obrázek
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!

jimird

#1808 Nový příspěvek od jimird »

Jaky navijak mam koupit na traktorovou vyvazecku.
Mam ho dat na ruku nebo na predek traktoru. A chci s dalkou. Prosim piste navrhy. Predstava je hydralicky navijak, ale nevym jaky,aby to nebyly vyhozeny prachy

pepikorliklocal

#1809 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

u hydro navijaku k pouziti k vývozce by by bylo super dyby mel manualni prevodovku za hydromotorem na 2rychlosti řekněm 1ku4 je sic třeba aby to melo sílu aspon na 1,5m ale pak je mrzuty dyz z roští taháte 0,2m leze to stejne jak snek a motor abyste roztrhli aby to aspon trochu rychle lezlo

Hrnecek

#1810 Nový příspěvek od Hrnecek »

jimird píše:Jaky navijak mam koupit na traktorovou vyvazecku.
Mam ho dat na ruku nebo na predek traktoru. A chci s dalkou. Prosim piste navrhy. Predstava je hydralicky navijak, ale nevym jaky,aby to nebyly vyhozeny prachy
Tohle ja resim uz dva roky a na nic kloudnyho jsem doted stejne neprisel. Farmi co ma Franta delaj uz jen 3tunu a jeste (myslim, nechci kecat) neumi dalkovy. Elektrickej off navijak je tak pomalej ze bys umrel starim a nic jinyho me nenapadlo... Kdybys na neco prisel, podel se :)
Lesoplundra všeobecná

Ňuňánek s Kvidem

Franta.cz

#1811 Nový příspěvek od Franta.cz »

Dělají jen tří tunu to je pravda, ale dálkový umí ;-) .Jen kdo to má platit když se to dá okolo desítky udělat doma.

Hrnecek

#1812 Nový příspěvek od Hrnecek »

Franta.cz píše:Dělají jen tří tunu to je pravda, ale dálkový umí ;-) .Jen kdo to má platit když se to dá okolo desítky udělat doma.
Ty uz to mas predelany na dalku Franto? Kolik od nich vyjde dalka? S tim jejich obchodakem, jak jsi mi tenkrat volal, se mi stejne neikdy nepodarilo spojit a pak uz jsem to nejak odsunul ale mel bych zajem furt to doladit... :)
Lesoplundra všeobecná

Ňuňánek s Kvidem

zetor 50a72

#1813 Nový příspěvek od zetor 50a72 »

chlapy,nemáte někdo hnanou vyvážečku.potřebuji to tahat 7245.třeba dělanou ne origo.

Franta.cz

#1814 Nový příspěvek od Franta.cz »

Hrnecek píše: Ty uz to mas predelany na dalku Franto? Kolik od nich vyjde dalka? S tim jejich obchodakem, jak jsi mi tenkrat volal, se mi stejne neikdy nepodarilo spojit a pak uz jsem to nejak odsunul ale mel bych zajem furt to doladit... :)
Na cenu dálkovýho jsem se radši ani neptal :smich: .
Samotná montáž dálkovýho není problém to je otázka hodiny, ale před tím se musí ovládání navijáku předělat z mechanickýho na elektropneumatický.To taky není problém půl dne.No s natažením vzduchu a elektriky den pohodový práce.Největší pakárna je spočítat vzduchový válce - sílu a zdvih.To trvalo nejdýl

Minulej týden pršelo tak jsem se do toho pustil.
Brzda už byla hotová pokračuje se spojkou.
Nejdřív proměřit

Obrázek

Pak řezat a pořád měřit

Obrázek

A už se může vařit

Obrázek

Zkouška

Obrázek

Pak základovka

Obrázek

Výroba speciálního šroubu

Obrázek

V laku

Obrázek

Finální kompletace

Obrázek

Montáž zpátky na traktor

Obrázek

Ovládání

Obrázek

Cívky

Obrázek

Včera jsem to vyzkoušel 8) odpoledne zadal vrchnímu vysílačkologovi :smich: co potřebuju.Dálka bude koncem měsíce

Vinea 30Hp Comfort

#1815 Nový příspěvek od Vinea 30Hp Comfort »

Pěkná práce Franto 8)
ZETOR 5211

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“