UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
U nas na STK fotia a kameruju dva roky a nie a nie sa im to posrat (mam na mysli ten system). U nas na traktore uz chcu aby aj zadne ramena ako zaves boli zapisane v TP. Kazdy polrok vymyslia nieco nove a este vacsiu chujovinu. Ochvilu budu chciet aby aj stierace a spatne zrkadla a dalsie veci boli zapisane v TP
-
Já měl podobný problém s osobákem jen s ráfkem, v TP jen jeden rozměr ráfku. No a když jsem kupoval hliníkáče, tak v homologačním listu byly schváleny pro moje auto, tak jsem to neřešil. No a na STK si totho všiml a doporučil mi si to tam nechat dopsat. Případně kvůli pojišťovně. Když jsem volal na DI tak mi do telefonu navykládaly pohádek proč to nejde atd. Tak jsem zašel do nejbližšího pneuservisu a poprosil je zda by to nějak nešlo vyřešit. Kupodivu mi ochotně vystavili fiktivní potvrzení o montáži na mé auto a s tím a homologačním listem jsem zašel na DI a bez problémů to zapsali.Sniper píše:Někde ti je dopíšou, někde musíš doložit potvrzení importéra ( 2.000,- Kč ) někde stačí zažádat prostřednictvím STK Dekru, pokud je STK partnerem, je milion způsobů na 1. zákon, prostě jsme v ČR
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
-
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem podobný problém u dovezeného auta z IT. Při dovozové STK tam zapsali kola které by ani nevlezly do blatníků :-) (215/70 R15), na evodenčce mě za to podusil a nechtěl mi ji dát, potom jsem našel v kaslíku návod k obsluze v IT, a tam byly rozměry 185/60 14 a 195/50 15 a bez problémů to dopsal do protokolu a na DI pak zapsali do TP a zadarmoJakub Svoboda píše:Já měl podobný problém s osobákem jen s ráfkem, v TP jen jeden rozměr ráfku. No a když jsem kupoval hliníkáče, tak v homologačním listu byly schváleny pro moje auto, tak jsem to neřešil. No a na STK si totho všiml a doporučil mi si to tam nechat dopsat. Případně kvůli pojišťovně. Když jsem volal na DI tak mi do telefonu navykládaly pohádek proč to nejde atd. Tak jsem zašel do nejbližšího pneuservisu a poprosil je zda by to nějak nešlo vyřešit. Kupodivu mi ochotně vystavili fiktivní potvrzení o montáži na mé auto a s tím a homologačním listem jsem zašel na DI a bez problémů to zapsali.Sniper píše:Někde ti je dopíšou, někde musíš doložit potvrzení importéra ( 2.000,- Kč ) někde stačí zažádat prostřednictvím STK Dekru, pokud je STK partnerem, je milion způsobů na 1. zákon, prostě jsme v ČR
Zetor 6718 - motor 7701, portály Proxima 40 kmh :-)
JCB 2CX - takové malé kopátko
Case JXU 95 a Mercedes Unimog U2100 Agrar
JCB 2CX - takové malé kopátko
Case JXU 95 a Mercedes Unimog U2100 Agrar
taky sem řešil vyjádření dovozce za 0kč stačiloSniper píše:Někde ti je dopíšou, někde musíš doložit potvrzení importéra ( 2.000,- Kč ) někde stačí zažádat prostřednictvím STK Dekru, pokud je STK partnerem, je milion způsobů na 1. zákon, prostě jsme v ČR
malej traktorista v malým traktoru
proto sem udelal tk pred vanoci a mam na 4 roky klid snad
Já mám bohužel opačné zkušenosti. Chybu udělá úředník snadno a pykat za ni musí samozřejmě zákazník.
Špatná ( neexistující ) eko norma, nic nepomohlo, že ten samý typ motoru mají v evidenci a ví jaká je ta správná,musel jsme si za 2 litry nechat poslat potvrzení importéra.
Rozměry pneu to je šakárna sama o sobě, jedno auto tam má 3 prdele rozměrů, druhé to samé auto jen jeden a ještě blbě
No nic, pěkný páteční večer a víkend
Špatná ( neexistující ) eko norma, nic nepomohlo, že ten samý typ motoru mají v evidenci a ví jaká je ta správná,musel jsme si za 2 litry nechat poslat potvrzení importéra.
Rozměry pneu to je šakárna sama o sobě, jedno auto tam má 3 prdele rozměrů, druhé to samé auto jen jeden a ještě blbě
No nic, pěkný páteční večer a víkend
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
- jimird
Jaky navijak mam koupit na traktorovou vyvazecku.
Mam ho dat na ruku nebo na predek traktoru. A chci s dalkou. Prosim piste navrhy. Predstava je hydralicky navijak, ale nevym jaky,aby to nebyly vyhozeny prachy
Mam ho dat na ruku nebo na predek traktoru. A chci s dalkou. Prosim piste navrhy. Predstava je hydralicky navijak, ale nevym jaky,aby to nebyly vyhozeny prachy
-
u hydro navijaku k pouziti k vývozce by by bylo super dyby mel manualni prevodovku za hydromotorem na 2rychlosti řekněm 1ku4 je sic třeba aby to melo sílu aspon na 1,5m ale pak je mrzuty dyz z roští taháte 0,2m leze to stejne jak snek a motor abyste roztrhli aby to aspon trochu rychle lezlo
Tohle ja resim uz dva roky a na nic kloudnyho jsem doted stejne neprisel. Farmi co ma Franta delaj uz jen 3tunu a jeste (myslim, nechci kecat) neumi dalkovy. Elektrickej off navijak je tak pomalej ze bys umrel starim a nic jinyho me nenapadlo... Kdybys na neco prisel, podel sejimird píše:Jaky navijak mam koupit na traktorovou vyvazecku.
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
Dělají jen tří tunu to je pravda, ale dálkový umí .Jen kdo to má platit když se to dá okolo desítky udělat doma.
Ty uz to mas predelany na dalku Franto? Kolik od nich vyjde dalka? S tim jejich obchodakem, jak jsi mi tenkrat volal, se mi stejne neikdy nepodarilo spojit a pak uz jsem to nejak odsunul ale mel bych zajem furt to doladit...Franta.cz píše:Dělají jen tří tunu to je pravda, ale dálkový umí .Jen kdo to má platit když se to dá okolo desítky udělat doma.
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
-
chlapy,nemáte někdo hnanou vyvážečku.potřebuji to tahat 7245.třeba dělanou ne origo.
Na cenu dálkovýho jsem se radši ani neptal .Hrnecek píše: Ty uz to mas predelany na dalku Franto? Kolik od nich vyjde dalka? S tim jejich obchodakem, jak jsi mi tenkrat volal, se mi stejne neikdy nepodarilo spojit a pak uz jsem to nejak odsunul ale mel bych zajem furt to doladit...
Samotná montáž dálkovýho není problém to je otázka hodiny, ale před tím se musí ovládání navijáku předělat z mechanickýho na elektropneumatický.To taky není problém půl dne.No s natažením vzduchu a elektriky den pohodový práce.Největší pakárna je spočítat vzduchový válce - sílu a zdvih.To trvalo nejdýl
Minulej týden pršelo tak jsem se do toho pustil.
Brzda už byla hotová pokračuje se spojkou.
Nejdřív proměřit
Pak řezat a pořád měřit
A už se může vařit
Zkouška
Pak základovka
Výroba speciálního šroubu
V laku
Finální kompletace
Montáž zpátky na traktor
Ovládání
Cívky
Včera jsem to vyzkoušel odpoledne zadal vrchnímu vysílačkologovi co potřebuju.Dálka bude koncem měsíce
- Vinea 30Hp Comfort