UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Pro Pepíkorlíklocal. Už jsi sehnal traktor do vyvážečky?
-
Pepiku uz mam slíbenou proximu tak snad to klapne.
Bydlím kousek od tebe (Týn nad Vltavou). Do vyvážečky mám Forterru 106ku a paráda.
-
taky sem jí chtěl,i sem s ní jezdil,ale jak sem pak sed do proximy zakvaltoval rychlou 6ku a z fleku tech 65poníků rozjel byla z toho laska na první pohled
Tak snad budeš spokojenej.
Není to málo?pepikorliklocal píše:tech 65poníků rozjel
Podle toho, jakou bude tahat vyvážečku.
-
na to moje pasení kravek 65azaz mě se na tom motoru líbylo jak de pekne z nízkejch
dyz uz to rozebíráme optam se de pootocit tema portálama bych to dostal níž
dyz uz to rozebíráme optam se de pootocit tema portálama bych to dostal níž
Pootočit portálama jde, ale sedneš na každý pařez!
-
tak to je supr no myslel sem tak 5-8čísel chci tam nechat 34ky na tech sem naměřil 50cm svetlou a to mi přide dyz to roztahnu na 2m dost vysouký
Jenze doted nikdo nic nefotil a neposilal na MD, PCR a magistrat-evidence vozidel. Doted to proste proslo kor u traktoru to nikdo nijak moc neresil. Jenze ted kazda STK se foti asi 8fotkama, to konkretni vozidlo technik odesila na MD pod svym kodem, takze pokud se jim neco nezda tak si Te pozvou na kontrolu a kdyz zjistej ze Te nechal projit s necim co nema atest, homologaci apod tak ma technik po pici... A od ledna je v kazdem kraji vytipovano nekolik mist kde Ti mohou prijet udelat STK. Traktor uz fyzicky musis priveztSniper píše:Hoši a jak jste procházeli s těma nástavbama do teď? Pokud není napsaná v TP, byl to problém i před novýma pravidlama STK, nehledě na fakt, že ten, kdo k tomu nemá ani průkaz nástavby, by s tím na cestě a ani v lese neměl co dělat.
Na druhou stranu, stále platí, že traktor fyzicky na STK nemusí, ne? Vždy se dá přeci nějak domluvit A i kdyby došlo na sundávání nástavby, 1x za 4 roky to zas není taková tragédie, ne? Ale lepší je to mít v pořádku, stačí lehká nehoda a je průser jak sviňa!
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
To, že se nic nefotilo neznamená, že to bylo v pořádku. Stačí drobná autonehoda, rozbít si hubu o rampovač a je vyděláno, dotyčný se pěkně prohne, pojišťovna za něj nezaplatí ani korunu a tohle by mě nenechalo klidným...
No a i před tím se traktory svážely a dělala se TK hromadně, i když teď je to už jedno, pokud se dokládá 8 fotografií, tak je fuk, jestli dojedu na STK, nebo oni za mnou
Každopádně co sere mě, že u traktorů s tím dělají takový cirkus. Rozměr kol, rámy,nástavby, to by vůbec neměli řešit, je to univerzální nosič a kola si montuje podle činnosti
První mě čeká v dubnu s osobákem, už se těším, mám tam rozměr pneu, který je výrobcem montován originál ve výrobě, ale v TP není zapsaný
A já se držím údajů výrobce a ne pitomého úředníka, který ani netuší co je dobře a co špatně...
No bude ještě veselo, ale zase nic se nejí tak horké, jak se uvaří... Ono se jim to brzy posere, vždyť to je dat a dat, jestli je tady v ČR cca 7 mil. registrovaných vozidel, tak někde uložit 560 mil. fotek a pracovat s nimi, to se hryzne samo
No a i před tím se traktory svážely a dělala se TK hromadně, i když teď je to už jedno, pokud se dokládá 8 fotografií, tak je fuk, jestli dojedu na STK, nebo oni za mnou
Každopádně co sere mě, že u traktorů s tím dělají takový cirkus. Rozměr kol, rámy,nástavby, to by vůbec neměli řešit, je to univerzální nosič a kola si montuje podle činnosti
První mě čeká v dubnu s osobákem, už se těším, mám tam rozměr pneu, který je výrobcem montován originál ve výrobě, ale v TP není zapsaný
A já se držím údajů výrobce a ne pitomého úředníka, který ani netuší co je dobře a co špatně...
No bude ještě veselo, ale zase nic se nejí tak horké, jak se uvaří... Ono se jim to brzy posere, vždyť to je dat a dat, jestli je tady v ČR cca 7 mil. registrovaných vozidel, tak někde uložit 560 mil. fotek a pracovat s nimi, to se hryzne samo
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
tak skoc na dopravku a kola ti do velkeho dopíšou pokud sou schvalený uz sem to delal
Někde ti je dopíšou, někde musíš doložit potvrzení importéra ( 2.000,- Kč ) někde stačí zažádat prostřednictvím STK Dekru, pokud je STK partnerem, je milion způsobů na 1. zákon, prostě jsme v ČR
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
jo jo na to sem zapomnel to uz se mi taky stalo