Danek píše:Ahoj v techničáku mám napsáno nástavba MA6-018 ale díval jsem se a nástavba s nízkým rampovačem je označována taky jako MA6-018 tak nevím, protože nástavba tam není od výroby, ale byla tam montována v roce 2004, tak jestli někdo nesehnal štítek z te nizké a dal to tam . Jinak štítek mám viz obrázekKarel T píše:Ahoj chlapi, potřebuju poradit jaký typ je ta vysoká nástavba na té 6945 od Danka ,kde má mít výrobní štítek, kde je vyraženo výrobní číslo a jestli se k ní dávalo technické osvědčení. Bez tech. osvědčení nebo bez zápisu v TP mě vyrazí z STK. Moc Vás prosím o odpověď.
http://www.vlkproject.cz/produkty/ma6018.htm
Díky Danku a Lukisku za odpovědi. Dneska jsem místo na kozliku, kde máte štítky obrousil a nenašel jsem ani výr. číslo ani díry po nýtech. Nedávno jsem se byl dívat na ten nízký rampovač jak má Franta a na štítku bylo: TYP 220 ROK 1984 VYR. ČÍSLO 08 . Máte k nástavbám Technické osvědčení nebo jen ten zápis v T.P. a je na nástavbách někde vyraženo výrobní číslo? Myslím, že nástavbu zapíšou do T.P. pouze po předložení Technického osvědčení a kdo ví jestli je tehdy vydávali?