UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
tak dneska v holoseku s konikem a traktorem ale je to vymrzle jako prase
Pěkné fotky chlapy,to já dneska dělal dřevo po brigádníkách co tady byly v létě a kterých prý má akciovka kolik potřebuje. Takhle nám tady vyhrožují furt, tak at je s tím vymýšlením pořád neserem.
Ted hajný neví co s tím dřevem má dělat,jednou už to zaplatily a mě to tedka zaplatí po druhé a to nadstandartně a to samé i kočímu který to spouštěl. To se nám tady takové partyje vystřídaly tři.A TO SE POTOM VYPLATÍ. Jakoby nám ty peníze které chceme nemohli dát hned.
Ted hajný neví co s tím dřevem má dělat,jednou už to zaplatily a mě to tedka zaplatí po druhé a to nadstandartně a to samé i kočímu který to spouštěl. To se nám tady takové partyje vystřídaly tři.A TO SE POTOM VYPLATÍ. Jakoby nám ty peníze které chceme nemohli dát hned.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taky mladý klučík ale typoval bych mezi 2 a 3Franta.cz píše:No jo mladej kluk.Zjisti si od starejch mazáků v jaký poloze je na 69 šestka
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
-
Pěkný množáky Šami aspon se ti to lip taha
Naprosto přesněDanek píše:Já jsem si vždycky vybavil film Pod jezevčí skálou, jak tam vyprošťují Broka.
Franta.cz: No jo dědku... mohu se jen domýšlet, vyšláplá spojka, násobič, neutrál?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Šami ahoj!!! zdravím aj ostatných dlho som tu nebol a pozerám pekne to ide, naposledy bola tuším parta z lesa IV?
kedy si sa tu písalo o vyvážačkách za traktor do štítu len to neviem nejak nájsť???
neviete poradiť kde hľadať?
neviete poradiť kde hľadať?
A je správněSniper píše:
Franta.cz: No jo dědku... mohu se jen domýšlet, vyšláplá spojka, násobič, neutrál?
Na ostatní kvalty se stejně blokují kola a jede to na sáňkách.
Ahoj chlapi, potřebuju poradit jaký typ je ta vysoká nástavba na té 6945 od Danka ,kde má mít výrobní štítek, kde je vyraženo výrobní číslo a jestli se k ní dávalo technické osvědčení. Bez tech. osvědčení nebo bez zápisu v TP mě vyrazí z STK. Moc Vás prosím o odpověď.
-
chlapi kolik kubíků se vejde na lesáckou tatru - 5 metrový výřezy, slabá hmota do 20 cm. děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj v techničáku mám napsáno nástavba MA6-018 ale díval jsem se a nástavba s nízkým rampovačem je označována taky jako MA6-018 tak nevím, protože nástavba tam není od výroby, ale byla tam montována v roce 2004, tak jestli někdo nesehnal štítek z te nizké a dal to tam . Jinak štítek mám viz obrázekKarel T píše:Ahoj chlapi, potřebuju poradit jaký typ je ta vysoká nástavba na té 6945 od Danka ,kde má mít výrobní štítek, kde je vyraženo výrobní číslo a jestli se k ní dávalo technické osvědčení. Bez tech. osvědčení nebo bez zápisu v TP mě vyrazí z STK. Moc Vás prosím o odpověď.
http://www.vlkproject.cz/produkty/ma6018.htm
Záleží, jak se kdo cítídoca píše:chlapi kolik kubíků se vejde na lesáckou tatru - 5 metrový výřezy
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Na T-815 som vozil normalne tych 16 - 18kubikov buka. Ihlicnan aj 22 kubikov. Teraz sa vozi kvoli vazeniu po menej. Zalezi na soferovy kolko da
Ve čtyřkách SM jsem nakládal, když byla nálada 16m3.Na solo auto.doca píše:chlapi kolik kubíků se vejde na lesáckou tatru - 5 metrový výřezy, slabá hmota do 20 cm. děkuji
Pokud myslíš na návěs pokud bude někdo blázen a napere tam 3 hráně za sebou ........
Ono záleží na nástavbě.