DH 0115
Moderátor: Franta.cz
Re: DH 0115
mnojo, ale protože už to mám z druhé (možná snad už páté..) ruky, tak jsou oficiální papíry, pokud nějaké kdy byly, dávno v trapu. co teď? jak vy to řešíte při převozu? to máte od těhle strojů všichni papíry?
Originální TP viz. obrázky. Bagr za autem moc netahám, protože mě nebaví stále sbalovat a rozbalovat. Na krátkou vzdálenost v obci to řeším tak, že se opřu lopatou o ložnou plochu přívěsu za auto, zvednu přední nohy a už to jede. V dnešní době je asi nejjednodušší přeprava na přívěsu za autem. Jinak bych zaplatil alespoň povinné ručení a zbytek bych risknul. Dnes každý náklaďák chodí na STK jednou za rok, osobní auto jednou za dva roky a přívěs jednou za čtyři roky. Takže teoreticky by ten bagřík měl mít také nějaké STK, ale zase když nemá klasické TP a SPZ, tak těžko říct. Tenkrát se to neřešilo, jak je to dnes nevím. Záleží asi na přístupu policie při případné kontrole.
Bývají problémy u silniční kontroly a proto sháním foto toho výrobního štítku DH 0115 pro výrobu nového, viz prosba výše.
-
Zdravím,potřeboval bych poslat ten katalog ND na DHčko od Dvordyho jesly by bylo možno.
Manuál mám.
Prosím na meil:martin.alb@seznam.cz.
Předem dík.
Manuál mám.
Prosím na meil:martin.alb@seznam.cz.
Předem dík.
Prosba o pomoc.Opravdu nikdo nemůže poskytnout detailní foto štítku na DH 0115? Mám jen toto,ale podle něho se replika vyrobit nedá - je nečitelné. Potřebuji nutně nechat vyrobit. Čísla mám v dokladech,ale vzor a rozměry štítku nemám. Je umístěn vlevo dole. Prosím na mail:bobes.k@email.cz
Tak tady to máš. Originál fotku i s rozměrama posílám na email, snad ti vezme velké přílohy.bobcar píše:Prosba o pomoc.Opravdu nikdo nemůže poskytnout detailní foto štítku na DH 0115? Mám jen toto,ale podle něho se replika vyrobit nedá - je nečitelné. Potřebuji nutně nechat vyrobit. Čísla mám v dokladech,ale vzor a rozměry štítku nemám. Je umístěn vlevo dole. Prosím na mail:bobes.k@email.cz
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Nemáte, prosím vás, někdo OTP od DH 0126? Já to koupil bez papírů, tak bych rád věděl, jak takový papír vlastně vypadá...třeba je podobný, jako k 0115. díky
-
Tak jsem se dal do lehkého shánění DH 0115 (jeden mám tak nějak už delší dobu rozjednaný) a v jiné nabídce mám stroj s docela velkým čerpadlem a chladičem oleje.
Pro zasvěcené mám otázku - nezdá se to čerpadlo nějaký veliký? A má někdo tenhle stroj s motorem Honda GX 270?
U těchhle motorů je psaný mazání rozstřikem, což je výraz, který se nechá vykládat dvojznačně. Buď ten rozstřik může být přirozený (nemucený) a nebo nucený. Docela zásadní informace s ohledem na dlouhodobější práci s nakloněným strojem. Někde tady bylo uvedeno, že se stroj po přílišném naklonění právě z důvodu mazání sám zastaví (motory Brigs Stratton) a u toho motoru Honda bych nevěděl, jestli při naklonění maže nebo né a drbu ho.
Foto v příštím příspěvku.
Dík za odpovědi.
Mirek
Pro zasvěcené mám otázku - nezdá se to čerpadlo nějaký veliký? A má někdo tenhle stroj s motorem Honda GX 270?
U těchhle motorů je psaný mazání rozstřikem, což je výraz, který se nechá vykládat dvojznačně. Buď ten rozstřik může být přirozený (nemucený) a nebo nucený. Docela zásadní informace s ohledem na dlouhodobější práci s nakloněným strojem. Někde tady bylo uvedeno, že se stroj po přílišném naklonění právě z důvodu mazání sám zastaví (motory Brigs Stratton) a u toho motoru Honda bych nevěděl, jestli při naklonění maže nebo né a drbu ho.
Foto v příštím příspěvku.
Dík za odpovědi.
Mirek
-
Tady foto.
Pánové,nevíte jestli někdo nevyrábí, popřípadě neprodává úzkou lopatu s nuceným vyprazdňováním na DH 0115?
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
muže mi někdo napsat jak je zapojeny rozvadeč ktera paka ovlada pohyb ramene
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
Může to být třeba takto? Nebo to potřebuješ vyfotit zespodu?Tata píše:muže mi někdo napsat jak je zapojeny rozvadeč ktera paka ovlada pohyb ramene
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
kdo máte k tomu stroji povinné ručení? kde jste to nechali pojistit a kolik platíte?
no tak chlapi... kupříkladu já jsem to nechal u české pojišťovny a tam mi to napočítali za rok na 760 Kč. tak jsem chtěl vědět, jestli to není třeba nějak moc.