John Deere 6220 pracant
Moderátor: Franta.cz
- Vinea 30Hp Comfort
Re: John Deere 6220 pracant
Malej, ále čikovnej Opravdu hezký balíček. Já poslední dobou spíš tahám věšáky, dřevař velkej, a NEŠIKOVNEJ !
- TomikKouril
Tak mu ji majzni větví at se probereZetor 62 píše:Malej, ále čikovnej Opravdu hezký balíček. Já poslední dobou spíš tahám věšáky, dřevař velkej, a NEŠIKOVNEJ !
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
Tomíku čeká ho obracák, černý puntík , jinak pá pá
- TomikKouril
Místo obracák pujde na pracákZetor 62 píše:Tomíku čeká ho obracák, černý puntík , jinak pá pá
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
no jo to ja mu uvažu když to jde ale taham proti kopci z lesa na louky ,takže rozpojeny brzdy a hybaj:-D
John Deere 6220 premium
Chápu, že může sem tam něco pověsit, ale tak aby tě vytížil s traktorem? Kor u vás v jehličí?Zetor 62 píše:Malej, ále čikovnej Opravdu hezký balíček. Já poslední dobou spíš tahám věšáky, dřevař velkej, a NEŠIKOVNEJ !
Čau Keve, teď jsme zrovna v jabloních Když on je tak ohleduplný, že radši strom pověsí, než by ho hodil na linku Ale už se začíná rovnat, trošku mu dole ze mne svírá a tak si i nechá říct . Jsou dvě možnosti, a) srovná se b) přejedu ho a couvnu !
tak přibila hydraula na předku:-D a kryty ventilku
John Deere 6220 premium
tos kupoval novou ? co taká sranda stojí ?cvancik píše:tak přibila hydraula na předku:-D a kryty ventilku
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
ondra píše:tos kupoval novou ? co taká sranda stojí ?cvancik píše:tak přibila hydraula na předku:-D a kryty ventilku
jo jo novou počitej něco pres 50000,- měli u mě nějaky restiky takže ji n´mam o něco levněj
John Deere 6220 premium
- Lesák88
- Kontaktovat uživatele:
paráda co budeš používat na předku? snad né rampovač v ramenech?cvancik píše:tak přibila hydraula na předku:-D a kryty ventilku
Lesák88 píše:paráda co budeš používat na předku? snad né rampovač v ramenech?cvancik píše:tak přibila hydraula na předku:-D a kryty ventilku
i to je jedna věc stoho co budu použivat ,ale jinak to mam na zimní udržbu na radlici a rampovač tam taky nějak vyřešim
John Deere 6220 premium
- stavvo
cvancik, měl bych dotaz ohledně toho navijáku mám v plánu koupit taky krpana 4t jak jsi s ním spokojenej? měl bych to jen na lehkou prácu pár kubíku ročně. Máš tam ještě originál jen to 9mm lano nebo jsi tam dal silnější mě se to zdá pořád málo 9mm. http://obchod.polacek-vsetin.cz/traktor ... i/d-72051/
stavvo píše:cvancik, měl bych dotaz ohledně toho navijáku mám v plánu koupit taky krpana 4t jak jsi s ním spokojenej? měl bych to jen na lehkou prácu pár kubíku ročně. Máš tam ještě originál jen to 9mm lano nebo jsi tam dal silnější mě se to zdá pořád málo 9mm. http://obchod.polacek-vsetin.cz/traktor ... i/d-72051/
Řeknu ti to jednoduše ,pokud to maš jen na občasné tahaní a nedou to nějajé bombytak idealni ,ja snim taham každy den a naprosto v pohodě akorat sem tam když někde lanuju nebo dkyž hrne před sebou moc hliny tak začne prokluzovat spojka a piska v tom
Lano mam stale tu devitku uvazuju tak 2,5-3 kubiky a naprosto v pohodě sem tam praskne to je pravda ale to jen když někde zavadim nebo tak ale stači to
ja osobně kdyby to byla tak 6ti tuna nebo nejmin 5ti tuna a předělana na vzduchove ovladani tak neměnim uplně by mo to stačilo
John Deere 6220 premium