UNC 060,061
Moderátor: Franta.cz
- Zetor 7745 Tunis
Re: UNC 060,061
Jedna nová slovenská firma Viktor Loaders.Na vývoji se podíleli bývalí zaměstnanci ZTS Detva a Krupina.Jedním z hlavních Vývojářů je Ing Janovský který se podílel na vývoji UNC 060.Zetor 7745 Tunis píše:kdo ty mašiny vyrábí ???
- Zetor 7745 Tunis
Zetor
miesacka z tym vyprazdnovanim spodom ma nejaky rozvadzac ktorym si prepnes miesanie na vypraznovanie ?
mozes dodat nejake foto...
Uncka mas inac zachovaleho
Taky se o něj patřičně starám Moje druhý JÁ Jasně na boku je rozvaděč jen pákový ventily byla tam na hoře ještě mříž tu jsem vyndal ale chci to předělat na el. ventil, který bude ovládaný z josticu přes tlačítko blikny.je to super.jaký foto chceš?martinko píše:miesacka z tym vyprazdnovanim spodom ma nejaky rozvadzac ktorym si prepnes miesanie na vypraznovanie ?
Fotku som myslel ako je ten rozvadzac umiestneny
Po kolko sa budu predavat tie smykace od toho slovenskeho vyrobcu?
alebo sa uz predavaju?
alebo sa uz predavaju?
No zkusím něco pořídit no dnes už je vyrábí kovaco.sk stojí 115tis Skk ale já mám ještě origo detvu ale uplně novou byl jsem pro ni v Malackachmartinko píše:Fotku som myslel ako je ten rozvadzac umiestneny
alebo sa uz predavaju?
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
čus, měl bych dotaz na majitele 060 nebo 061 jak je široký, vysoký, dlouhý, do jaká vejšky došáhne?
-
- Kontaktovat uživatele:
chlapi chci se zeptat jak je podkop na unc děla si i s prodlouženim jako u velikych bagru?
aky je rozdiel medzi unc 060 a unc 061 ??chcem si poriadit tento stroj (jazdeny) a sem tam si snim nieco privyrobit. mozte mi poradit??
ci sa mam radsej poobzerat po bobcat, catterpilar ?
ci sa mam radsej poobzerat po bobcat, catterpilar ?
ides to teda nakoniec montovat na lkt?Žerik2 píše:chlapi chci se zeptat jak je podkop na unc děla si i s prodlouženim jako u velikych bagru?
inak, to vazne tieto male stroje dokazu nakladat napriklad na tatru? vzdy mi to vrtalo hlavou