taham za traktorem hlavne vyvazecku a hlavne vyvazim klest takze tolik to zatizeny mit nebudu, a po silnici docela jezdim kdyz rozvazim palivoradovann píše:Pokud jezdíš i s odmašleným traktorem ( naviják do tříbodu a čelní nakladač ), tak se připrav na jízdu, jak na divokým bejkovi !! Když jsou kola zatížený, tak je to vpohodě.pobuk píše:Diky za info, dneska jsem byl zjistovat ceny gum a nejlevnejsi je cultor ale rikal mi obchodak at dam ty sehy ze je berou i do lesa, hlavne jsou 14ti platnovy za dobry penize. Musim dat komplet vsechny 4 tak resim co tam dat
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Jezdim Sehy na dvou traktorech a nezaznamenal jsem nejake abnormalni skoky. prijde mit o uplne v pohode a to jezdim les a cesta...
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
Odhaduji tak kolem 12 kubíků.
pepikorliklocal: A to, co ti trčí z vozu je pauz? 

Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Pauz by byl na vrchu fůry.
Na takovém letišti jsem nejezdil ani nepamatuju.
Na takovém letišti jsem nejezdil ani nepamatuju.
Já vím, ale tady ho má veprostředCodza píše:Pauz by byl na vrchu fůry

Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
6,23 m3 přesně :-) Jestli máš 400 pneu 
Asi budu mít ostudu, ale nevím co je pauz :-)

Asi budu mít ostudu, ale nevím co je pauz :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
LKT je určitě těžší než Z 6245 bez navijáku a čeláku.Mirek LKT píše:obul jsem teď Sehy na lkt , nafoukáno na 2 atm a zas taková tragédie to po silnici není. V terénu to vypadá taky velice dobře, i při bočním tahu navijáku se guma nijak nebortí .
-
no moc typařu teda neni tak necelejch 9 

pepikorliklocal
Ukáž za čím to taháš
Ukáž za čím to taháš

-
ukazu jo jo,ale pořad tu stařenku jeste ladim tak az budu se vsim hotov 

to máš naložené ve 4-kách?! to ja keby som napral takto tú moju tak by to asi šasi nerozdýchali 

Jde o to co máš za rozměr pneu , já chtěl dávat taky sehy a v rozměru co jsem potřeboval nedělaj , ale na zetoru jsem měl a byli myslím dobrépobuk píše:taham za traktorem hlavne vyvazecku a hlavne vyvazim klest takze tolik to zatizeny mit nebudu, a po silnici docela jezdim kdyz rozvazim palivoradovann píše:Pokud jezdíš i s odmašleným traktorem ( naviják do tříbodu a čelní nakladač ), tak se připrav na jízdu, jak na divokým bejkovi !! Když jsou kola zatížený, tak je to vpohodě.pobuk píše:Diky za info, dneska jsem byl zjistovat ceny gum a nejlevnejsi je cultor ale rikal mi obchodak at dam ty sehy ze je berou i do lesa, hlavne jsou 14ti platnovy za dobry penize. Musim dat komplet vsechny 4 tak resim co tam dat
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141