To máš pravdu ale myslím si že tajnun je na tom dobře stou silou a igland,fransgard ještě líp někde jsem to četl u výrobců tam měli přesně rozepsané parametry při plném a prázdném bubnu.Při plném bubnu je síla uplně v pr....ondra píše:Nejsou tuny jako tuny u navijáku ..nějakej má sílu 5,5 tuny a nepořidí tolika co jinej se sílou 5 ,5 tuny navííc ta síla je někde udávaná na prázdnem bubnu , nebo na plném či s určitou metráží lanacvancik píše:Pavel26 píše:ahoj tak novej navijáček je v porovnání o dost lepší než krpan 4E?cvancik píše:tak novej navijaček
Tak to každopadně v tažne sile se to neda srovnat!!!!!jsem si nenmyslel že to bude takovej rozdil 1,5tuny ale jde to fakt znat akorad se mi nějak slepujou lameli nebo to nějak špatně vypina takže to prijedou opravit,ale prvni dva dny prace uplna parada
John Deere 6220 pracant
Moderátor: Franta.cz
Re: John Deere 6220 pracant
Právě udaj třeba že má tažnou sílu 5,5 tuny áále když se člověk po tom začne třeba pídit tak zjistí že to je při prázdnem bubnu a při 50 metrech lana je třeba na 3 tunách ..Pavel26 píše:To máš pravdu ale myslím si že tajnun je na tom dobře stou silou a igland,fransgard ještě líp někde jsem to četl u výrobců tam měli přesně rozepsané parametry při plném a prázdném bubnu.Při plném bubnu je síla uplně v pr....ondra píše:Nejsou tuny jako tuny u navijáku ..nějakej má sílu 5,5 tuny a nepořidí tolika co jinej se sílou 5 ,5 tuny navííc ta síla je někde udávaná na prázdnem bubnu , nebo na plném či s určitou metráží lanacvancik píše:Pavel26 píše:ahoj tak novej navijáček je v porovnání o dost lepší než krpan 4E?cvancik píše:tak novej navijaček
Tak to každopadně v tažne sile se to neda srovnat!!!!!jsem si nenmyslel že to bude takovej rozdil 1,5tuny ale jde to fakt znat akorad se mi nějak slepujou lameli nebo to nějak špatně vypina takže to prijedou opravit,ale prvni dva dny prace uplna parada
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
je to tak jak píšešondra píše:Právě udaj třeba že má tažnou sílu 5,5 tuny áále když se člověk po tom začne třeba pídit tak zjistí že to je při prázdnem bubnu a při 50 metrech lana je třeba na 3 tunách ..Pavel26 píše:To máš pravdu ale myslím si že tajnun je na tom dobře stou silou a igland,fransgard ještě líp někde jsem to četl u výrobců tam měli přesně rozepsané parametry při plném a prázdném bubnu.Při plném bubnu je síla uplně v pr....ondra píše:Nejsou tuny jako tuny u navijáku ..nějakej má sílu 5,5 tuny a nepořidí tolika co jinej se sílou 5 ,5 tuny navííc ta síla je někde udávaná na prázdnem bubnu , nebo na plném či s určitou metráží lanacvancik píše:Pavel26 píše:ahoj tak novej navijáček je v porovnání o dost lepší než krpan 4E?cvancik píše:tak novej navijaček
kluci nevim no ja mam ted 80 m lana na budnu a taha v pohode i přez muldy a to ted valim pěkny buky 12/50 a podobně
John Deere 6220 premium
To je pěkný Jaký tam máš lano? a co uděláš s tím krpanem?cvancik píše:kluci nevim no ja mam ted 80 m lana na budnu a taha v pohode i přez muldy a to ted valim pěkny buky 12/50 a podobně
Pavel26 píše:To je pěkný Jaký tam máš lano? a co uděláš s tím krpanem?cvancik píše:kluci nevim no ja mam ted 80 m lana na budnu a taha v pohode i přez muldy a to ted valim pěkny buky 12/50 a podobně
11obyčejny zatim uvidim co vydrži ,krpan už je prodanej
John Deere 6220 premium
Budeš tajfuna předělávat na vzduch+dálku(radio)?cvancik píše:Pavel26 píše:To je pěkný Jaký tam máš lano? a co uděláš s tím krpanem?cvancik píše:kluci nevim no ja mam ted 80 m lana na budnu a taha v pohode i přez muldy a to ted valim pěkny buky 12/50 a podobně
11obyčejny zatim uvidim co vydrži ,krpan už je prodanej
Konečně jsi se dočkal, blahopřeju.
To pak člověka práce hned jinak baví když ví, že co uváže, to přitáhne.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
jjj na vzduch určitě a vysilačka by taky nebyla k zahozeni ale k tomu bych potřeboval trochu navod at nemusim hledat:-DPeetan píše:Konečně jsi se dočkal, blahopřeju.
na ovladani už nakupuju
John Deere 6220 premium
Pekny navijak A ako tahal KRPAN ked sa mozem opytat tiez uvazujem o trobodovom navijaku
krpan byl bezproblemovy!!!!!STEFANS píše:Pekny navijak A ako tahal KRPAN ked sa mozem opytat tiez uvazujem o trobodovom navijaku
John Deere 6220 premium
- tronda
máš ten traktor nějak staženej a nějaký ochraný plechy na spodku?
traktor ma od vyrobi svuj nosny ram ke kterymu je vše přidělane ,jinak ramy zespod zatim nemam ještě jsem se k tomu nedostal ,ale musim musim to udělat ted jsem tahal v bukach a ty haluze to je kurevstvo
John Deere 6220 premium
- Lesák88
- Kontaktovat uživatele:
proč stahovat john deera???tronda píše:máš ten traktor nějak staženej a nějaký ochraný plechy na spodku?