vaskušaj to ešte z nasadou aký bude výsledok tam to bude ukazovať aj pri vysunutých piestoch aj pri zasunutých aj to robí lenzdvyh ramena smerom dolu tak to môže byť aj vadna manžeta, alebo zlý odlahčovaci ventil...petrvytek píše:Když dám píst nadoraz směrem k sobě, tak ukazuje 100at, ale když se zapřu o zem tak se nedostane přes 50atpetrvytek píše:cont33 píše:musiš pri nastavovaní tlak zvyšovať a nie povolovať....
no já ho dal na 100at tak jak má být
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
no právě mám tušení, že to bude ten ventil, protože jak se dostane tlak při zvedání nad 50at tak je nahlas slyšet jak něco přepustí.Zní to jako když ujde vzduch s kompresoru.(podobný zvuk). Problém je, že nevím, kde ten ventil mám hledat...cont33 píše:vaskušaj to ešte z nasadou aký bude výsledok tam to bude ukazovať aj pri vysunutých piestoch aj pri zasunutých aj to robí lenzdvyh ramena smerom dolu tak to môže byť aj vadna manžeta, alebo zlý odlahčovaci ventil...petrvytek píše:Když dám píst nadoraz směrem k sobě, tak ukazuje 100at, ale když se zapřu o zem tak se nedostane přes 50atpetrvytek píše:cont33 píše:musiš pri nastavovaní tlak zvyšovať a nie povolovať....
no já ho dal na 100at tak jak má být
Ja mám 2621b a sice sa zdvihne na ramene ak sa to dá tak povedat ale ponad vykopanu ryhu sa neprenesiem. a to si myslim že mám otoč ok aj ked som za 3roky co mám rusa ešte nič nešteloval. A to som včera 6hod zrovnával v kopci pod platnu s meter širokou lyžicou (cont vie o čom hovorím) taku hnusnu zem čo nechcelo ani len vypadnut, čistá plastelina ale otoč sa držala statočne a pekne si piskala pri plnej lyžici prekacovalo aj do protisvahu. ...drsnaček vdaka za info o cene nadrže, budem to musiet vymenit lebo provizorna zatka (gumový doraz z Avie) už dlho nevydrží.
no neberte zase že sa to prenesie ako nič.... Musiš si pri tom najsť dobre ťažisko aby to nepadalo na bok a neprenašam sa otočom tým len trocha korigujem ked nemam dobre ťažisko... prenašam sa nasadou... ten nadlahčovací ventil ma byť na 130 ak si dobre pamätam...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tak to sedí, lebo videl som JCB ako sa ,prenašalo, a zasa také jednoznačné to ani tam nebolo. Momentalne ma štvu tie kropate hrube hadice na ramene. Chcem ich povymienat za menšie lebo tieto sa krutia a všetko to trpí a kvapká a ešte som si včera všimol že mi velmi hučí velká jednotka. Ostatné v pohode aj mala jedna len pri velkej to v prevodovke akosi velmi šramoce. Ostatne ináč šlape ako má.
meter a pol do vzduchu kolesa dostanem, to som skušal ale len raz... nechcem si rozbiť lebku v tej malej kabine keby drbla hadica a zhučalo to dolu... zdviham len kusok nad zem..nevyhnutne tolko kolko treba. To jcb ma jednu nevýhodu,,,, ked použivaš hydrauliku nejde pojazd... u rusa je to super ked sa zapichne do blata tak sa da na rýchlosti pomahať podkopom..
Potvrzuji, ze se take nadzvednu, dokud teda nemam horky olej (je tam hydraulickej...), pak to je blbe.
Jinac vadi teda ten olej z vyfuku nebo nevadi? Porad si rikam, ze lepsi kdyz maze nez to zadrit...
Jinac vadi teda ten olej z vyfuku nebo nevadi? Porad si rikam, ze lepsi kdyz maze nez to zadrit...
drsnacek píše:Potvrzuji, ze se take nadzvednu, dokud teda nemam horky olej (je tam hydraulickej...), pak to je blbe.
nemusi to vôbec byť olej.... ale tie zkurvené biozložky v nafte ktore nezhoria a vyhadzuje ich cez vyfukove potrubie von... pokial ti olej neuteka a motor beží ako ma kludne sa na to vykašli... ruský stroj ked musí tak zožere aj rozdrvené orechové lístie...
Kua, to me nenapadlo... ten sajrat v nafte
Da se vubec kupovat nafta bez bioslozky? Nekde jsem kdysi cetl, ze snad nektere pumpy (EuroOil??) ji dostavaji z narodnich rezerv (kde se musi cas od casu obmenovat) a kde bioslozka nejni...
Da se vubec kupovat nafta bez bioslozky? Nekde jsem kdysi cetl, ze snad nektere pumpy (EuroOil??) ji dostavaji z narodnich rezerv (kde se musi cas od casu obmenovat) a kde bioslozka nejni...
Ja som mal na mojom prasknutý výfuk hned ako je ta príruba na potrubí a tiež som mal tak zaserinkaný motor až to pekne nebolo. Pri jazde motor nedymi ale vyzeralo to hrozne. Potom som to zavaril a je to už v pohode. Motor ale trochu olej žerie ale nič výnimočné.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Je to zakazana manipulacia, a nema sa to robit nieje na to stroj urceny, minimalne hrozi ulomenie otoče.petrvytek píše:Papíry??? Pokud si to tady dobře pročteš, tak se podkopem můžeš normálně zvednout.Přečetl jsem to snad celé a příspěvky od conta mi pomohli nejvíc. A ten píše, že se normálně zvedne a třeba překládá přes výkop...Nejde mi o to, že se chci nutně zvedat, ale když to nejde, tak je asi něco špatně..Atlan píše:Podkopom nemas co zdvihat traktor !!! (mas na ten bager vobec papiere ?) Neviem presne aky typ mas ale jeden bezpecnostny ventil je hned za cerpadlom spaja vtstup z cerpadla s spatnym potrubim. Poistny ventil ma kazdy rozvadzac, a este je jeden odlahcovaci ventil na rozvadzaci pre zdvih ramena ak dobre pametam.
Ked tahas nasadu k sebe tak pri prekonani urcitej sily dojde k pridvihnutiu ramena..... to je ten ventil medzi hadicami na pravom rozvadzaci ked kopes.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Já se nechci zdvihat, jen chci, aby vše fungovalo jak má. Myslím, že kvůli domu ventilu to má i menší sílu. Nevíš jak a kde ho mám správně nastavit.Zítra se ho pokusím najít tak doufám, že budu úspěšný.Nemůžeš poslat foto jak ten ventil vypadá??Atlan píše:Je to zakazana manipulacia, a nema sa to robit nieje na to stroj urceny, minimalne hrozi ulomenie otoče.petrvytek píše:Papíry??? Pokud si to tady dobře pročteš, tak se podkopem můžeš normálně zvednout.Přečetl jsem to snad celé a příspěvky od conta mi pomohli nejvíc. A ten píše, že se normálně zvedne a třeba překládá přes výkop...Nejde mi o to, že se chci nutně zvedat, ale když to nejde, tak je asi něco špatně..Atlan píše:Podkopom nemas co zdvihat traktor !!! (mas na ten bager vobec papiere ?) Neviem presne aky typ mas ale jeden bezpecnostny ventil je hned za cerpadlom spaja vtstup z cerpadla s spatnym potrubim. Poistny ventil ma kazdy rozvadzac, a este je jeden odlahcovaci ventil na rozvadzaci pre zdvih ramena ak dobre pametam.
Ked tahas nasadu k sebe tak pri prekonani urcitej sily dojde k pridvihnutiu ramena..... to je ten ventil medzi hadicami na pravom rozvadzaci ked kopes.
tak by to malo byt ale nepoznám nikoho komu ten ventil spolahlivo funguje
Nazdar chlapi tak jsem hledal ten odlechčovací ventil, ale nic jsem nenašel.Vůbec nevím jak má vypadat. Jediné co mi připadalo, že by mohlo být ono: Hadice, která vede od hlavního pístu je napojená do trubky, která spojuje oba rozdělovače.S té trubky, která spojuje rozdělovače, vede další trubka(asi vracečka do nádrže) a ta je spojena takovím stříbrným válečkem.Ale to asi nebude ono že.Pokud jsem napsal úplnou hloupost tak se omlouvám, ale nevím koho jiného bych se zeptal než Vás...
Takže předem díky za každou reakci
Takže předem díky za každou reakci
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nafotim ti to ale chvilu to potrva...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.