http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=150Peetan píše:mirec520 píše:neviem ake retaze si mal ty ale tieto co mam ja neroztrhnes a kolko je u teba silny buk?Zajtra dam fotku ake smreky taham a kade.a aky mas tahac?
Nezapomněl jsi na nás?
Ukaž ake smreky aj tahač...
Řetězy na stahování dřeva
Moderátor: Franta.cz
Re: Řetězy na stahování dřeva
Zdarec chlapi,
dík za typy-už jsem mluvil s pánem z JUBO-posílal jsem mu požadavek, vypadá to že se bude nechat jednat i o slušné ceně v metráži+ komponenty(c-hák atd) a dotvořím to doma.
Hezký den
Cambus
PS.: když už píšu, kdyby měl náhodou někdo zájem než začnu řešit na bazoši za cca 14 dní budu prodávat svůj traktor Z 5011. samozřejmě ho dám nejdřív sem ale zatím píšu pro info. fotky případně zašlu mailem-cena 130-dohoda jistá
dík za typy-už jsem mluvil s pánem z JUBO-posílal jsem mu požadavek, vypadá to že se bude nechat jednat i o slušné ceně v metráži+ komponenty(c-hák atd) a dotvořím to doma.
Hezký den
Cambus
PS.: když už píšu, kdyby měl náhodou někdo zájem než začnu řešit na bazoši za cca 14 dní budu prodávat svůj traktor Z 5011. samozřejmě ho dám nejdřív sem ale zatím píšu pro info. fotky případně zašlu mailem-cena 130-dohoda jistá
Zdravím kupuji lana ve velkým mezeříčí a tam vyrábí výtahy lano jaký chceš i délka s certifikátem a nemužu říct pul slova vím že naposledy jsem kupoval 90m za 30 kčm a mam ho dva roky a jediný co škubu je upnej konec kde jsou žabky a to vzdy tak po 3 měsících 1m nikdy bit jsem tahal kamion ze drevem neuletelo dál takže od těch dob je válcovaný lano doba kamená.Jan Karlik píše:Minulý týden jsem zvedal vyvážečku na kola, zavázal jsem to na okul a moc to nepomohlo, trhalo se a trhalo...TomikKouril píše:Mám iglandy 2-6 tun a nové 11 mm lano válcované nepřetrhnou.Ono ani není potřeba.Přiskočím dám řetěz na otočku a už to jede bez jakéhokoli trhání všeho.
Farmi ALP7,5
Pani potrebujem radu,ake retazove uvezky k takejto masinke Farmi ALP7,5 ,priemer retaze,dlzka retaze,pevnostna trieda,nebude to na kazdodenne pouzivanie,chystanie palivového dreva,kde najlepsie kupit?