Řetězy na stahování dřeva
Moderátor: Franta.cz
Řetězy na stahování dřeva
Zdarec chlapi,
omlouvám se, pokud se to tu už někde řešilo, ale měl bych dotaz. Pořídil jsem si naviják za traktor Norsevind 4T a potřeboval bych poradit kde sehnat řetězy na stahování dřeva+ příslušenství k nim v rozumné kvalitě za rozumné peníze, případně kdyby někdo věděl i o starších .
dík Cambus
omlouvám se, pokud se to tu už někde řešilo, ale měl bych dotaz. Pořídil jsem si naviják za traktor Norsevind 4T a potřeboval bych poradit kde sehnat řetězy na stahování dřeva+ příslušenství k nim v rozumné kvalitě za rozumné peníze, případně kdyby někdo věděl i o starších .
dík Cambus
Re: Řetězy na stahování dřeva
i starší by se našli otázka je odkud jsi
Ak budes kupovat nove tak ber vysokopevnostne.a hlavne nie hranate!ber oble priemer 9mm.neroztrhnes ju.to ti garantujem.mam ich.hranate stoja za picu.mal som asi tri a nevydrzi to nic.strasne slabe su
LKT 81T
LARIX 3T
LARIX 3T
no u mna urcite hranata,niektore su uz oble a nepamatam sa ze by som ich roztrhol
Prosimte co to tady placas??? Taham na hranatych retezech, modre 7mm a kdyz je neprervu vlastni blbosti, tak neexistuje ho beznym tahanim pretrhnout,taha na nich Peetan s Valtrou a 8t navijakem, taha na nich vetsina z nas... Nechapu, kdo normalni by se chtel tahat s 9mm uvazkamamirec520 píše:Ak budes kupovat nove tak ber vysokopevnostne.a hlavne nie hranate!ber oble priemer 9mm.neroztrhnes ju.to ti garantujem.mam ich.hranate stoja za picu.mal som asi tri a nevydrzi to nic.strasne slabe su
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně ne hranaté to je dobrý kec
Zalezi, co s tim delas a jak. Pokud se nekdo snazi trhat rovnou stromy ze zeme, pak je to jina story...jurex píše:Hlavně ne hranaté to je dobrý kec
Cim vetsi kladivo, tim vetsi odbornik...
Ale hoši, co si myslíte že už nějaký pofiderní výrobce nevyužil zájem a hlavně cenu za hranaté řetězy? Třeba mirec520 narazil zatím jen na tyto.
Loňsků zimu jsem moc dělal buka ze svahu a naskytla sa možnost v metráži levnější hranaté nenatřené. Kůpil jsem 10m a udělal 3 úvazky s okama ať možu kladu 2x omotat a nevypne se. První zarytí do země a hranáč praskl, prostě šmejd. Normálně se rozjíždí očka ve sváru, někdy si všimnu jak je 2-3milimetry rozjeté a to teď používám na lehčí věci.
Loňsků zimu jsem moc dělal buka ze svahu a naskytla sa možnost v metráži levnější hranaté nenatřené. Kůpil jsem 10m a udělal 3 úvazky s okama ať možu kladu 2x omotat a nevypne se. První zarytí do země a hranáč praskl, prostě šmejd. Normálně se rozjíždí očka ve sváru, někdy si všimnu jak je 2-3milimetry rozjeté a to teď používám na lehčí věci.
Já mám třeba extra špatný zkušenosti s úvazkama z vazacitechnika.cz . Beru se spokojeností už dlouho od Interforstu a nemám problém...Codza píše:Ale hoši, co si myslíte že už nějaký pofiderní výrobce nevyužil zájem a hlavně cenu za hranaté řetězy? Třeba mirec520 narazil zatím jen na tyto.
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
-
jediný který nepraskaj a mám je osm let jsou z Jubo Jeseník kulatý hranatý červený i modrý na buku praskaj jak papír
Hrnecek píše:Prosimte co to tady placas??? Taham na hranatych retezech, modre 7mm a kdyz je neprervu vlastni blbosti, tak neexistuje ho beznym tahanim pretrhnout,taha na nich Peetan s Valtrou a 8t navijakem, taha na nich vetsina z nas... Nechapu, kdo normalni by se chtel tahat s 9mm uvazkamamirec520 píše:Ak budes kupovat nove tak ber vysokopevnostne.a hlavne nie hranate!ber oble priemer 9mm.neroztrhnes ju.to ti garantujem.mam ich.hranate stoja za picu.mal som asi tri a nevydrzi to nic.strasne slabe su
ked budes tahat 5 kubikove smreky tak pochopis ktory uvazok vydrzi.mal som aj modre aj cervene PEWAG.a trhali sa ako handry.tuto som este neroztrhol ani jednu a to teraz taham buky od 3 do 8 kubikov kus.
LKT 81T
LARIX 3T
LARIX 3T
S čím taháš ?mirec520 píše:Hrnecek píše:Prosimte co to tady placas??? Taham na hranatych retezech, modre 7mm a kdyz je neprervu vlastni blbosti, tak neexistuje ho beznym tahanim pretrhnout,taha na nich Peetan s Valtrou a 8t navijakem, taha na nich vetsina z nas... Nechapu, kdo normalni by se chtel tahat s 9mm uvazkamamirec520 píše:Ak budes kupovat nove tak ber vysokopevnostne.a hlavne nie hranate!ber oble priemer 9mm.neroztrhnes ju.to ti garantujem.mam ich.hranate stoja za picu.mal som asi tri a nevydrzi to nic.strasne slabe su
ked budes tahat 5 kubikove smreky tak pochopis ktory uvazok vydrzi.mal som aj modre aj cervene PEWAG.a trhali sa ako handry.tuto som este neroztrhol ani jednu a to teraz taham buky od 3 do 8 kubikov kus.
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Ja taky taham peti i vic kubikovy stromy...ne kazdej den, ale taham...taham ctyrkubikovy stromy proti strani a vsechno na 7mm modrej hranatej...ondra píše:S čím taháš ?mirec520 píše:Hrnecek píše:Prosimte co to tady placas??? Taham na hranatych retezech, modre 7mm a kdyz je neprervu vlastni blbosti, tak neexistuje ho beznym tahanim pretrhnout,taha na nich Peetan s Valtrou a 8t navijakem, taha na nich vetsina z nas... Nechapu, kdo normalni by se chtel tahat s 9mm uvazkamamirec520 píše:Ak budes kupovat nove tak ber vysokopevnostne.a hlavne nie hranate!ber oble priemer 9mm.neroztrhnes ju.to ti garantujem.mam ich.hranate stoja za picu.mal som asi tri a nevydrzi to nic.strasne slabe su
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem