Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Johny1490

Re: Bielorus EO 2621

#3916 Nový příspěvek od Johny1490 »

neviem mne sa to nezda stim placom take vesele. Ked sedim tak sa jednoducho neotočim musim sa postavit.... A v tom poslednom modely tak tam je to stim placom vzadu na nohy katastrofa robil som snim nejaki cas a teda za trest. Ked som dlhsie kopal na jednom mieste tak som nohy vystrcil von na rameno :pc:

ipo

#3917 Nový příspěvek od ipo »

Uvažoval som o novej sedačke ale potom som tuto rozobral a nebolo to s nou také zlé tak som ju dal opravit. Ale ja sa v tom hranatom otočím uplne v pohode a aj placu tam mám tak akurát. Mám 80kg a 173cm tak to asi zato :smich: Skor mi chýba priestor pre prípadného spolujazdca, ten sa väčšinou ,krčí, na schodíkoch už len čakám kedy ho prejdem. No rusák musí teraz trochu počkat pustil som sa do Avie lebo treba STK :vztek: Ináč volal som Bohušovi kvoli tomu zadnému oknu na rusa ale má len na starší typ za 25e tak chcem kúpit z majorca čelné a dat to odrezat na správnu velkost. Teda ak to pojde.

cont33

#3918 Nový příspěvek od cont33 »

v sklenarstve ti odrežu aké potrebuješ stačí ti vedieť rozmery.... maju lepené skla čo sa davaju do strojov...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

cont33

#3919 Nový příspěvek od cont33 »

žeby niekto chcel kupiť mojho deda?? :D

http://stroje.bazos.cz/inzerat/31259073/Belorus.php
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

ipo

#3920 Nový příspěvek od ipo »

Conte tak bacha na neho, dobre ho zamkni a zober sviečkový kábel :smich:

P e t r

#3921 Nový příspěvek od P e t r »

Ahoj, prosím o radu, neřešil jste někdo jak vymezit vůle v řízení u běloruse, myslím tím ve sloupku řízení- servo. Kuláče a svisláky mám bez vůlí, volant má vůli a to cca 1/4 otáčky, a další dotaz, nemáte někdo kartičku ve které je vyznačeno schválení do provozu na silnicích. Děkuji za rady Petr :-/

P e t r

#3922 Nový příspěvek od P e t r »

Nikdo neví :-/ a co děláte přes zimu na mašinách :driver:

Johny1490

#3923 Nový příspěvek od Johny1490 »

Ja som dnes na mojom novom EOčku nahadzoval retaz (bola padnuta uz ked som kupil). A pritom som si všimol že mam volu na tom stlpiku na ktorom drží cele rameno, da sa to nejako vymedzit alebo dotiahnut? Dole som tu matku na ozubenom kole skušal dotiahnut ale ani sa nehla, netreba ju zhodit a niečo tam vymedzit? diki :-/

pedro643

#3924 Nový příspěvek od pedro643 »

Johny1490 píše:Ja som dnes na mojom novom EOčku nahadzoval retaz (bola padnuta uz ked som kupil). A pritom som si všimol že mam volu na tom stlpiku na ktorom drží cele rameno, da sa to nejako vymedzit alebo dotiahnut? Dole som tu matku na ozubenom kole skušal dotiahnut ale ani sa nehla, netreba ju zhodit a niečo tam vymedzit? diki :-/
Ty máš noveho (ďalšieho) bielorusa? čo sa stalo so starím, išiel do sveta a čo nejaka fotka noveho stroja, nebude?
V technickom popise sa nepíše nič o vimedzeni vôle toho ložiska na stlpiku ramena. Píše sa tam že ta matka drží ozubene kolo aj ložisko na svojom mieste. Možno by pomohlo zhodiť ozubene kolo tak ako si hovotil a nejak to vymedziť. Ja mám doma to spodne ložisko a malo by byť v poriadku ale ja som mal na rusakovy nadstavbu E-1514 (trupkove rameno a nasada) a netuším či su ložiska rovnake ale není problem ho pomerať. Doma take ložisko neviužiem na nič a bolo by škoda aby skončilo v šrote keď môže ešte poslužiť. Keby si chcel určite by chcel ozvi sa, určite sa dohodneme.

Peter768

#3925 Nový příspěvek od Peter768 »

Johny1490 píše:Ja som dnes na mojom novom EOčku nahadzoval retaz (bola padnuta uz ked som kupil). A pritom som si všimol že mam volu na tom stlpiku na ktorom drží cele rameno, da sa to nejako vymedzit alebo dotiahnut? Dole som tu matku na ozubenom kole skušal dotiahnut ale ani sa nehla, netreba ju zhodit a niečo tam vymedzit? diki :-/
Mali by tam byť dve ložiská, ale neviem aké :-/ Teoreticky kužeľové..... :-/
Niečo som našiel ale bez záruky:
vrchné ložisko kuželové ruské 7536 d=180, D=320, B=86, C=71, T=91 (T-celková výška)
spodné ložisko kuželové ruské 7524 d=120, D=215, B=58, C=50, T=61,5 (T-celková výška)
A daj foto nového stroja, ani si sa nepochválil :shock:
EDIT: 7536 ej asi 32236 cena cez 200€ :pistol:

Peter768

#3926 Nový příspěvek od Peter768 »

Len tak som hľadal....
Obrázek

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3927 Nový příspěvek od Atlan »

Nechem ta strasit ale asi budu v prdeli manzety na otocí,

No na dvoch je uz ta spodna matka zavarena a nieje co stelovať :D
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Baky

#3928 Nový příspěvek od Baky »

Zdravím Vás pánové 8) ,potřeboval by jsem poradit-koupil jsem Bělorus ale byla tam špatná elektrika tak jsem to celý vytrhal a teď dávám novou :hm: ale nevím kam vede kabel od altíku jsou tam dva jeden silný a druhý slabí a pak je tam relátko na které je to samé a označení Š a V.Nevíte někdo jak to mám zapojit?Díky
Přílohy
SSA40204.JPG

CBS

#3929 Nový příspěvek od CBS »

Ahoj, alternátor treba prepojiť s regulátorom (oba káble) na ten hrubší M6 išiel aj prívod z akumulátora cez poistku, z tenšieho M5 išiek kábel na kontrolku dobíjania, druhá strana kontrolky je ukostrená. (kontrolka zobrazuje budiace napätie, takže keď svieti mal by alternátor dovbíjať, po čase začne blikať) niektorý rusáci mali ešte jednu krabičku (pomocný usmerňovač) do ktorého išli 3káble z druhej svorkovnice a vychádzal z nej káblik na kontrolku, ktorá už fungovala štandardne (po zapnutí klúčika sa rozsvietila, keď to žačalo dobíjať zhasla).

Baky

#3930 Nový příspěvek od Baky »

CBS-děkuji Ti za radu 8) zítra to zkusím a pak dám vědět jestli se podařilo a nebo jsem vyhořel :shock: no já tam mám ještě jedu krabičku a to nevím taky k čemu to slouží :'( bohužel jsem to nenafotil ale zítra sem dám foto.Ještě jednou Ti moc děkuju :ano:Tak jsem to měl vyfocený-tady to je
Přílohy
SSA40205.JPG

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“