Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Neviete nahodou ako je prichytená sedačka? Myslím ten otočný čap čo ide dole do podlahy. Sedačku ked zložím (vytiahnem) tak ten čap sa kýva ale šrouby som zvrchu žiadne nevidel. Traktor mám stále na stavbe a nechcem sa tam v tom rýpat pokial je vidno tak kopem a po tme ma to nebaví, ale už tak ,liecem, na sedačke ako na hojdačke tak reku či nevypadnem za chvílu von z bágra?
-
na tom novsim je to privarene k podlaze
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Fotky budu ked bude čas, predsa je to Bielorus, tak jede nskladame, pripojeny chladic oleja a vody nehjake tryubky k cerpadlo nasrubovany motor, remen, zajtra nahodit madrz na olej, nadrz na naftu a bude sa skusat. Na tom druhom co sme kupili treba menit retaz na otoc pretesnit lebo spadava retaz, a sposob zaistenia capu je zvaranim,,,, to nebudem komentovať Tak ze prace na dvoch strojoch je viac ako dost, a s mazlavimi rukami nic nefotim a po skonceni sa mi nic nechce.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Zdravím Vás všechny, chci se zeptat nemáte někdo náhodou zkušenosti jak si vyrobit lžícy, která bude mít 20 nebo 25cm.
ja som prerobil drenážnu z hona... najrýchlejšie a najjednoduhšie riešenietom22 píše:Zdravím Vás všechny, chci se zeptat nemáte někdo náhodou zkušenosti jak si vyrobit lžícy, která bude mít 20 nebo 25cm.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Dík za rady tak se pokusím něco sehnat, ale moc toho na internetu nenícont33 píše:ja som prerobil drenážnu z hona... najrýchlejšie a najjednoduhšie riešenietom22 píše:Zdravím Vás všechny, chci se zeptat nemáte někdo náhodou zkušenosti jak si vyrobit lžícy, která bude mít 20 nebo 25cm.
Tak jsem prolezl celej net a zatim žádná lopata k nalezení tak přemýšlím, že si ju doma udělám sám, ale potřeboval bych poradit, nejlépe jestli někdo nemáte nákres.... a hodila by se mi aji svahovka, ale to už bude asi složitější vyrobit...
ked to chceš urobiť v dobrej kvalite tak sa dostaneš na takú cenu za akú kupiš hotovú novú... teda pokial nerobíš niekde kde máš pristup k výpalkom a plechu.... týmto už som si prešiel...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
cont33 píše:ked to chceš urobiť v dobrej kvalite tak sa dostaneš na takú cenu za akú kupiš hotovú novú... teda pokial nerobíš niekde kde máš pristup k výpalkom a plechu.... týmto už som si prešiel...
mám doma plechy nějaké 6mm a nějaké 10mm, ale raději bych samozřejmě hotovou, protože by to byla spousta práce..
to maš tolko roboty na tu drenažnu lyžicu???tom22 píše:cont33 píše:ked to chceš urobiť v dobrej kvalite tak sa dostaneš na takú cenu za akú kupiš hotovú novú... teda pokial nerobíš niekde kde máš pristup k výpalkom a plechu.... týmto už som si prešiel...
mám doma plechy nějaké 6mm a nějaké 10mm, ale raději bych samozřejmě hotovou, protože by to byla spousta práce..
Asi 400 metrů strouhu pro vodovod a pak bych ji využil na základy pod ploty. Nechtěl jsem to kopat 40cítkou, abych zbytečně nedělal velký výkop...cont33 píše:to maš tolko roboty na tu drenažnu lyžicu???tom22 píše:cont33 píše:ked to chceš urobiť v dobrej kvalite tak sa dostaneš na takú cenu za akú kupiš hotovú novú... teda pokial nerobíš niekde kde máš pristup k výpalkom a plechu.... týmto už som si prešiel...
z tej uzkej to blbo leze von a vytlačaci jazyk do nej robiť na starý typ ramena je skoro nemožné... nemaš to tam kde opreť...
cont33 píše:z tej uzkej to blbo leze von a vytlačaci jazyk do nej robiť na starý typ ramena je skoro nemožné... nemaš to tam kde opreť...
takže aji kdybych sehnal tu s hona tak by mi ten vytlačák nefungoval? no moc si mě nepotěšil, ale tvoje rady mi vždy pomohli, tak se na to asi budu muset vykašlat
ja som tak mal stalo to za hovno... vytlačak som mal upravený... v lete som ho šlahol do šrotu... teraz mam v tej uzkej len retaze a pokial material nieje mokrý tak to celkom ide...tom22 píše:cont33 píše:z tej uzkej to blbo leze von a vytlačaci jazyk do nej robiť na starý typ ramena je skoro nemožné... nemaš to tam kde opreť...
takže aji kdybych sehnal tu s hona tak by mi ten vytlačák nefungoval? no moc si mě nepotěšil, ale tvoje rady mi vždy pomohli, tak se na to asi budu muset vykašlat
řetězy??? to jako nějak na zadní straně, aby se to nelepilo?cont33 píše:ja som tak mal stalo to za hovno... vytlačak som mal upravený... v lete som ho šlahol do šrotu... teraz mam v tej uzkej len retaze a pokial material nieje mokrý tak to celkom ide...tom22 píše:cont33 píše:z tej uzkej to blbo leze von a vytlačaci jazyk do nej robiť na starý typ ramena je skoro nemožné... nemaš to tam kde opreť...