John Deere 6220 pracant
Moderátor: Franta.cz
Re: John Deere 6220 pracant
prodal bych rampovač s traktoru nejlepe bez konzol kdyby měl někdo zajem :-D celkem to spěcha
http://stroje.bazos.cz/inzerat/29270331 ... chytem.php
http://stroje.bazos.cz/inzerat/29270331 ... chytem.php
John Deere 6220 premium
Ahoj mam problém a s traktorem John Deere 6120se (traktor s lesní nástavbou) - problikává mi kontrolka žhavení a svítí mi kontrolka dobíjení a nefunguje na nakladači na přední rampě prst a nefungují vůbec budíky. Stalo se to z ničeho nic.
Neví někdo kdo může být problém? Díky
Pojistky ?marcel68 píše:Ahoj mam problém a s traktorem John Deere 6120se (traktor s lesní nástavbou) - problikává mi kontrolka žhavení a svítí mi kontrolka dobíjení a nefunguje na nakladači na přední rampě prst a nefungují vůbec budíky. Stalo se to z ničeho nic.
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Já bych šel napřed po altíku a jeho funkci, pokud má traktor odpojovač baterie, ten zkontrolovat a svorky na akumulátoru/ech
Problikává, nebo pravidelně bliká kontrolka žhavení?
Problikává, nebo pravidelně bliká kontrolka žhavení?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
a neni nejrychlejši zajit k autoelektrikaři nez se s tim sam mořit
Ahoj,kdykoli když ti bliká kontrolka žhavémí tak ti to hlásí chybu.Pokud na to nepřijdeš sám tak leda servis ale typoval bych bud altík nebo kostra.marcel68 píše:Ahoj mam problém a s traktorem John Deere 6120se (traktor s lesní nástavbou) - problikává mi kontrolka žhavení a svítí mi kontrolka dobíjení a nefunguje na nakladači na přední rampě prst a nefungují vůbec budíky. Stalo se to z ničeho nic.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
-
kurna ted koukam na toho meho smajlika ten se sem teda nehodil nevedel sem ze zacne takle se řihnat