Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
mne su Cečkove na prd... tu ani nemám 3jky cesty.... pokušam sa stale to nejak spáchať na zetkové...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Ale bielorus nie je polnohosporársky ani lesný stroj. Na rusáka sme mali mať Z-kové do konca roka 2013 bola možnosť. Ale...(som sa na to vyprdol - nie je čas si spraviť niečo doma nie ešte chodiť na fušky a stálo by to dosť času a €)ipo píše:Ahoj, včera mi hovoril sused že prečo nejdem prihlásit traktor že jeho kamoš bol a vraj k tomu treba pofotit z predu, z boku a zo strany, udaje o rozmeroch a 30e. ...a vraj to nesmie mat vin číslo, viac som nezistoval lebo teraz je kopec iných starostí ale nebolo by to na škodu. U nich na ,dedine, vraj ako majú ,,cčkové,, značky tak na dvadsatpätkách chodia už aj do obchodu
-
ja len take dve otazky.. Aky je rozdiel medzi bielorusom s hranatou maskou a tou oblejsou? Nemyslim uz na ten novsi model co ma aj inu kabinu.
Potrebujeme ku stavbe stroj a toto je celkom realne riesenie a doteraz som sa nezaujimal o tuto techniku.
Co je dolezite odskusat pri kupe? jeden co sa mi pozdava ma problem, ze nevysuva lavu petku. Predpokladam,ze problem je v tom hornom hydraolickom rozvadzaci.
Dakujem za info
Potrebujeme ku stavbe stroj a toto je celkom realne riesenie a doteraz som sa nezaujimal o tuto techniku.
Co je dolezite odskusat pri kupe? jeden co sa mi pozdava ma problem, ze nevysuva lavu petku. Predpokladam,ze problem je v tom hornom hydraolickom rozvadzaci.
Dakujem za info
pokud nejde jedna patka muze byt problem v rozvadeci a to se stalo mne ze se tam zpricil kousek gumy z roztrzene manzety.rozebrat vycistit a ok.killbydeath píše: ja len take dve otazky.. Aky je rozdiel medzi bielorusom s hranatou maskou a tou oblejsou? Nemyslim uz na ten novsi model co ma aj inu kabinu.
Dakujem za info
mne co se libi je ze nd jsou skoro za darmo a da se sehnat opravdu vse jinak ja kdyz kupoval tak jsem dbal na to aby se na pakach zvednul do vzduchu tim poznas ze cerpadla jsou ok.
Aj keby bolo čerpadlo KO tak nove sa da na bazoši kupit skoro zadarmo. Ja ked som kupoval nove, to male čo je na motore, tak mi hovori že no vy už ho nezoderete. A stalo nejakích 100eurpokud nejde jedna patka muze byt problem v rozvadeci a to se stalo mne ze se tam zpricil kousek gumy z roztrzene manzety.rozebrat vycistit a ok.
mne co se libi je ze nd jsou skoro za darmo a da se sehnat opravdu vse jinak ja kdyz kupoval tak jsem dbal na to aby se na pakach zvednul do vzduchu tim poznas ze cerpadla jsou ok.
Peter768 píše:Ale bielorus nie je polnohosporársky ani lesný stroj. Na rusáka sme mali mať Z-kové do konca roka 2013 bola možnosť. Ale...(som sa na to vyprdol - nie je čas si spraviť niečo doma nie ešte chodiť na fušky a stálo by to dosť času a €)ipo píše:Ahoj, včera mi hovoril sused že prečo nejdem prihlásit traktor že jeho kamoš bol a vraj k tomu treba pofotit z predu, z boku a zo strany, udaje o rozmeroch a 30e. ...a vraj to nesmie mat vin číslo, viac som nezistoval lebo teraz je kopec iných starostí ale nebolo by to na škodu. U nich na ,dedine, vraj ako majú ,,cčkové,, značky tak na dvadsatpätkách chodia už aj do obchodu
je to tak bielorusa na cečkove špz nieje možné prihlasiť... argument že z tým chodím nakladať len hnoj a upravovať lesné cesty neobstál.....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
...no tak to sme dopadli
Rozprával som sa z jedným pánom z východu, čo má dvoch Bielorusov, má dobrý nápad. Z jedného spravil traktor, z druhý zostal ako báger. No, a viac už písať nebudem.....veď na to iste prídete...cont33 píše:Peter768 píše:Ale bielorus nie je polnohosporársky ani lesný stroj. Na rusáka sme mali mať Z-kové do konca roka 2013 bola možnosť. Ale...(som sa na to vyprdol - nie je čas si spraviť niečo doma nie ešte chodiť na fušky a stálo by to dosť času a €)ipo píše:Ahoj, včera mi hovoril sused že prečo nejdem prihlásit traktor že jeho kamoš bol a vraj k tomu treba pofotit z predu, z boku a zo strany, udaje o rozmeroch a 30e. ...a vraj to nesmie mat vin číslo, viac som nezistoval lebo teraz je kopec iných starostí ale nebolo by to na škodu. U nich na ,dedine, vraj ako majú ,,cčkové,, značky tak na dvadsatpätkách chodia už aj do obchodu
je to tak bielorusa na cečkove špz nieje možné prihlasiť... argument že z tým chodím nakladať len hnoj a upravovať lesné cesty neobstál.....
fotky na osvedčení ta nepustia....Peter768 píše:Rozprával som sa z jedným pánom z východu, čo má dvoch Bielorusov, má dobrý nápad. Z jedného spravil traktor, z druhý zostal ako báger. No, a viac už písať nebudem.....veď na to iste prídete...cont33 píše:Peter768 píše:Ale bielorus nie je polnohosporársky ani lesný stroj. Na rusáka sme mali mať Z-kové do konca roka 2013 bola možnosť. Ale...(som sa na to vyprdol - nie je čas si spraviť niečo doma nie ešte chodiť na fušky a stálo by to dosť času a €)ipo píše:Ahoj, včera mi hovoril sused že prečo nejdem prihlásit traktor že jeho kamoš bol a vraj k tomu treba pofotit z predu, z boku a zo strany, udaje o rozmeroch a 30e. ...a vraj to nesmie mat vin číslo, viac som nezistoval lebo teraz je kopec iných starostí ale nebolo by to na škodu. U nich na ,dedine, vraj ako majú ,,cčkové,, značky tak na dvadsatpätkách chodia už aj do obchodu
Chlapi, když chci sundat jednu přední postranici/kryt na motoru, abych se dostal k čerpadlu posilovače řízení vpředu vlevo, musím sundat celý kryt motoru? Nebo mi tu postranici předchozí majitel chytil svářečkou v předním horním rohu a zabrousit a natřel to?
Podvihneš západky (40/41/42) a tlačíš celý plech smerom hore. Ja tam zavesený na dvoch "nosoch" - teda aspoň ja to tak mám na rusákovi s hranatou kabínou.
Diky za obrázek. Plechy označené 9, 10 sundám bez problémů. Potřeboval bych však sundat plech označený jako 6.
6tka ide komplet aj z vrchnou častou kapoty...
Bielorus EO 2621 V2, r.v. 1987
http://www.youtube.com/watch?v=-nNP3KPS-_s
http://www.youtube.com/watch?v=-nNP3KPS-_s
Ja to hovorim stale že to je neuveritelny pomocník