Lesácká výstroj, obuv, kalhoty, bundy atd
Moderátor: Franta.cz
Re: Lesácká výstroj, obuv, kalhoty, bundy atd
Koukám že tu s velikostí bot 48 nejsem sám. Někdy je to fakt k posrání,když i některou 48 na nohu nedostanu. Na vojně jsem tejden chodil v keckách,než mi sehnali kanady A s hadrama to na mě je taky žůžo , kalhoty většinou krátký.
Tak uz tolik nejezkůrovec píše:Koukám že tu s velikostí bot 48 nejsem sám. Někdy je to fakt k posrání,když i některou 48 na nohu nedostanu. Na vojně jsem tejden chodil v keckách,než mi sehnali kanady A s hadrama to na mě je taky žůžo , kalhoty většinou krátký.
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
Můžu poprosit o radu? Na celý léta jako na brigádu jdu dělat probírky do krnapu, prej nebudeme ani odvětvovat, hodit na zem přeříznout a jít dál. Nutnost je neprořezný kalhoty. Jsem student takže rozpočet není valný.... Máte nějakej typ a na co se mám zaměřit.Diky
Jestli jde jen o splnění předpisu a zároveň co nejmíň utratit, tak vycházejí jedině Profesionály. Pokud chceš v létě dělat aspoň relativně trošku v pohodlí, omrkni Interforst nebo Kox.cz...mari_001 píše:Můžu poprosit o radu? Na celý léta jako na brigádu jdu dělat probírky do krnapu, prej nebudeme ani odvětvovat, hodit na zem přeříznout a jít dál. Nutnost je neprořezný kalhoty. Jsem student takže rozpočet není valný.... Máte nějakej typ a na co se mám zaměřit.Diky
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
Já fakt nevím,jestli radši zrovna dražší a fakt vydržej... tyhle má kamarád je fakt spokojenej
http://www.interforst.cz/cz/eshop/k/obl ... fort/1609/
Ty mam ja a jsou super... mam i Air Forst One od Iforstu a taky cajk...ale Supercomforty jsou lepsi o tom zadna...mari_001 píše:Já fakt nevím,jestli radši zrovna dražší a fakt vydržej... tyhle má kamarád je fakt spokojenej
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
A používáš oboje i v létě a nebo v létě jen Air Forst One? Super-Komfort jsou spíš do zimy? Nebo se s nima dá i v létě?
- Mirek LKT
Levný neprořezy dělá i Kox , označení tuším Vento , cenově někde kolem litru . Co ale vydrží netušim
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
- Rob
- Kontaktovat uživatele:
Já dělám v Supercomfortech celej rok, ale teď chci zkusit na léto Air Forst One.mari_001 píše:A používáš oboje i v létě a nebo v létě jen Air Forst One? Super-Komfort jsou spíš do zimy? Nebo se s nima dá i v létě?
- Rob
- Kontaktovat uživatele:
A ještě Woodix ,ale ty se nějakou dobu neprodávaly a teď jsou o cca osm kil dražší. Za tu cenu dost vydržely.Mirek LKT píše:Levný neprořezy dělá i Kox , označení tuším Vento , cenově někde kolem litru . Co ale vydrží netušim
A dalo se to i v pařáku?Rob píše:Já dělám v Supercomfortech celej rok, ale teď chci zkusit na léto Air Forst One.mari_001 píše:A používáš oboje i v létě a nebo v létě jen Air Forst One? Super-Komfort jsou spíš do zimy? Nebo se s nima dá i v létě?
- Rob
- Kontaktovat uživatele:
Jo a stokrát líp jak v Profesionálech.mari_001 píše:
A dalo se to i v pařáku?
Supercomforty jsou sice tezsi ale volnejsi a pohodlnejsi...takze radsi nosim SC nez AFO...a je v nich pohodlno i ve vedru...
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
A kde by ste je kupovali normálně na http://www.interforst.cz/ ? a nějakou bundu k tomu mi doporučíte? Nic drahýho ale ať to hnedka nepromokne:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Air Forst a super , jsou pohodlné a člověk se v nich moc nepotí. Předtím jsem měl Profesional a nedá se to vůbec srovnávat. Na zimu si chi koupit ty Super Komfort.