John Deere M6150
Moderátor: Franta.cz
John Deere M6150
Zdravím Vás! Chcel By som zisťiť niečo viac z Vašich skúsenosti a postrehov na túto žnačku traktorov poprípade tohoto onkrétneho typu 6150. Chcel by som ho využivať hlavne na prácu v lese s kombináciou taktor naviják v ramenách a vyvážačka a medzi tým aj na všetky práce v polnohospodárstve. Dik za rady!
Re: John Deere M6150
Ahoj Pinno je to nová řada traktorů, konkrétně tento je o výkonu 150koní. zde si můžeš něco málo přečíst http://www.agromachinery.cz/post/trakto ... re-6m-373/
Jezdím se strojema, kterým věřím John Deere
Dik Kapr!
Skôr som mal na mysli niečo také z praxe, poruchovosť na čo si dať pozor pri prevádzkovaní, čo je slabím miestom u týchto traktorov, ako sa to chová v lese .......
Skôr som mal na mysli niečo také z praxe, poruchovosť na čo si dať pozor pri prevádzkovaní, čo je slabím miestom u týchto traktorov, ako sa to chová v lese .......
Ahoj jelikoš s JD mám devítileté zkušenosti tak můžu JD do lesa vřele doporučit
Jezdím se strojema, kterým věřím John Deere
ahoj John deer je nezmar!! hodi se pro všechnu praci a v lese je jak doma jsou to dobry mašiny,co se tyče poruchovosti tak to jsou spiš jen takove zakladni věci co se nechtěně přihodi(prdne nebo prořizneš hadicu na servo o něco,sem tam rozbiješ okno:-D a pokud tomu traktoru davaš co potřebuje tak o žadnych zasadnich poruchach nevim
John Deere 6220 premium
- adam
V práci máme čtyři john deery, nejnovější 7530. Chodí bez problému, ale když tady byl naposledy prodejce tak řikal že se diví že se na tom ještě nic nerozsypalo, že další 2 co prodal jezděj pořát spravovat.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
mám troška obavu z veľkosti 6150 je dosť velky obor na les, ale je to asi o zvyku, hlavne chcem tahať vyvázačku a do buducnosti štiepkovač a mám nejaké luky tak aj kosu budem potrebovať!!!
Ale najviac ma fascinuje 150 koní. Budúci týžden idem na predvádžačku tak dám vedieť čo a ako!!!
Ale najviac ma fascinuje 150 koní. Budúci týžden idem na predvádžačku tak dám vedieť čo a ako!!!