WARINSKY K 162 OSTROWEK

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
marekspurny

Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK

#301 Nový příspěvek od marekspurny »

Vojta68 píše:
marekspurny píše:
Vojta68 píše:Já jsem ze Sebranic.
A jestli je kolega z Lubný okr Svitavy, tak nás hezky břibejvá :friends:

Lubná u Rakovníka

A ták, to je jiná Lubná. Škoda, potřeboval jsem omrknout ten rozdělovač na brzdy. Já ho tam nemám, jedno kolo začíná brzdit drošku dřív a to při sjezdu z prudkýho kopce nastanou někdy horký chvilky :shock:
Jinak tvoje mašina vypadá dost dobře. Já taky ze začátku scháněl Ostrowka v původní barvě, ale zrovna v okolí nebyl žádnej na prodej.
Mám syna 3roky, taky se mnou občas bagruje(samozřejmě na rovině) ale sám umí zatím jenom vyklopit lžici, ale užíváme si to oba dva :friends:

Mám to zrovna rozebrané, protože měním gumičky, tak to nafotím a hodím to sem. Není to nic složitého a pasuje to bez jakýchkoliv úprav.
Jinak ten svah vůbec nezávidím, ale pozemek je asi slušný co ? Já měl naštěstí převýšení jen jeden metr a teď už jsem v rovině, ale pozemek nic moc 1300m2. Taky jsem ho překopal kompletně, že už není kam kopnout :smich:
Pokud to synka bude bavit jako toho mého, tak je se na co těšit :).Ostatní ovládání přijde hrozně rychle. To se pak bagřík stane součástí rodiny, jako pes a nemusí se ani venčit. Akorát ty loužičky co občas udělá nejsou moc ekologický:smich:

honzauta

#302 Nový příspěvek od honzauta »

Dík za odpověď. mohu ještě poprosit o fotku toho přípravku?[/quote]

Tady je[/quote]

Dík

ogie

#303 Nový příspěvek od ogie »

Brzdové válce mám ze zetora 2ks hlavní brzdový válec http://www.agrozetshop.cz/valec-brzdovy ... 73-c-1462/ a na nich je vyrovnávač tlaku http://www.agrozetshop.cz/vyrovnavac-tl ... 20-c-1462/ . Je to pakec na odvzdušnění ,ale ve výsledku to dokonce i brzdí :)

marekspurny

#304 Nový příspěvek od marekspurny »

ogie píše:Brzdové válce mám ze zetora 2ks hlavní brzdový válec http://www.agrozetshop.cz/valec-brzdovy ... 73-c-1462/ a na nich je vyrovnávač tlaku http://www.agrozetshop.cz/vyrovnavac-tl ... 20-c-1462/ . Je to pakec na odvzdušnění ,ale ve výsledku to dokonce i brzdí :)
Tak to máme úplně stejně. Zrovna dnes jsem ty brzdy dával dohromady a odvzdušnění byl opravdu porod (hodinu jsem šlapal zelí). A to jsem ještě upravil pedál, aby měl delší krok.
Přílohy
P5143008.JPG
P5143002.JPG
P5142985.JPG

cont33

#305 Nový příspěvek od cont33 »

na také odvzdušnovanie mám mašinu ale dá sa pomôcť aj ked upravíš víčko na nadržke kvapaliny tak že tam dáš ventilek a mierne to tlačiš vzduchom max 1,5 atm len musíš sledovať hladinu kvapaliny povolíš odvzdušnovák a nemusíš šlapať...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

ogie

#306 Nový příspěvek od ogie »

To nafukování by bylo dobré ... Já jsem vyměnil gumičky ve válcích pak jsem se trápil s odvzdušněním tak jsem pro jistotu koupil nové válce protože už mi to bylo divné .. Nové válce a to samé :pistol: tak ,že pěkně půl hodinky šlapání a už to brzdí. Řekl bych že za to může ten vyrovnávač tlaku a ideálně by se museli odvzdušňovat obě strany na jednou aby to šlo jak na drátkách ..

pawka

#307 Nový příspěvek od pawka »

a odvzdusnoval jsi to pri rozeplych pedalech?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

marekspurny

#308 Nový příspěvek od marekspurny »

pawka píše:a odvzdusnoval jsi to pri rozeplych pedalech?
Já to zkoušel z rozpojenými pedály a nic. Pak jsem je spojil a to šlo lépe. Je to asi dáno tím, že vyrovnávací píst při odvzdušňování jednoho kola se přesouvá do netlakové části a tím se nevyvine takový tlak, což je asi logické, když teď nad tím tak přemýšlím. Takže, jak píše "ogie" by opravdu bylo ideální a rychlé odvzdušnění odvzdušňovat obě kola najednou.
S tím stlačeným vzduchem jsme to taky dělávali, ale musí být kvalitně utaženy hadičky od nádržky k válcům :) .

pawka

#309 Nový příspěvek od pawka »

vyrovnavac to dela urcite. na to tlakovani mame v praci masinku,do ni nalijes 1litry brzdovky,das novou napln i do nadobky,takze to zere kapalinu na praci dost,ale zase ti zustane spotrebujes jen co das do nadobky,ale musis mitrozdelano 1litr brzdovky navic... no to na okraj. ale hadicky ti musej drzet jasnacka a taky ti musi perfektne sedet to jejichvic slavny.... pekne to strika pri jedny atmosfere! nekdy to tesni,ze tam pustim i 3atm. ale nejlip to stejne odvzdusnis jen nohou. kdyz das tlak na ty masince a tocej se ti jeste kola,tak to hovno tlaci,dam max 3 a kdyz kolama sotva hnu delam to masinkou,dyz se kola tocej lehce,delam to po staru nohou,abych nezabil zakaznika..ted sem nezadelal na ty masince vicko a pustil ventil ze vypustim z ni ten litr,co neustale dolejva do nadobky,sakra udelalo to bum a litr brzdovky sem mel na sobe,sakra ja tak rad s tou brzdokou delam,brrrr
jeden deda me jednou povida,tady z auta me casto neco kape,chutnal sem to a je to asi brzdovka :D taky chutnate kapaliny? ja to poznam hmatem ci cichem,ale nechutnam. lepsi je veprový špek
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!

cont33

#310 Nový příspěvek od cont33 »

ja mám na odvzdušnovanie tuto mašinku. Ked potrebuju cholchozníci odvzdušniť brzdy na traktore alebo spojku na matese tak si pridu požičať... ked zbadali že sa to dá lepšie a rýchlešie tak sa už nikomu nechce šlapať... ;-)

http://www.driveservis.sk/product/detai ... -kvapaliny
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

pawka

#311 Nový příspěvek od pawka »

jo tu mame,ale ma jinak ty drzaky na vicka na rukojeti. ani me k ni nedali navod ceskej:-)
jak to s ni delas ty?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!

cont33

#312 Nový příspěvek od cont33 »

hore vylejem 5l kvapaliny dolu natlačim vzduch 3 atm a nastavim 1.5 atm aby mi tlačilo do nazdržky a doplnalo kvapalinu do systemu. potom len postupne povolujem odvzdušnováky aby išla uplne čistá kvapalina bez bubliniek a tak obehnem celé auto a hotovo... Zavriem ventil na doplnanie a vypustim cez ventilek na tej točenej hadici tlak aby ma to celého neodrbalo ked povolujem zatku z nadržky a je to na 100 percent odvzdušnené... sada víčiek k tomu bola skoro na všetky bežne používané nadržky z vinimkou iveca eurocarga tam som si upravil uzaver z jedného starého auta...

Vojta68

#313 Nový příspěvek od Vojta68 »

:D taky chutnate kapaliny? ja to poznam hmatem ci cichem,ale nechutnam. lepsi je veprový špek[/quote]

Jednou, to bylo ještě za času kdy lesy byly plný stromu a louky plný trávy (prostě už je to dlouho), jsem vezl brachu ze švagrovou odněkud z big-bítu Škodou 100 a v prudkým kopci nám upadl motor. Zustal viset na spojce a jednom silembloku, ale jak sednul dolu, utrhla se hadička od benzinu. Já ve tmě chodil okolo auta a pozoruju loužičky-střčím prst-čuchnu-benzin, další loužička-čuchnu-benzin. další- čuchnu-nablitý od švagroví :D

Jinak když mě něco teče z auta a nesmrdíto tak to lechce ochutnám, brzdovku tím poznám hned. Jsem prostě gurmán.
OSTROWEK K162
Mulča M22 sklopka

ogie

#314 Nový příspěvek od ogie »

Vojta68 píše::D taky chutnate kapaliny? ja to poznam hmatem ci cichem,ale nechutnam. lepsi je veprový špek

Jednou, to bylo ještě za času kdy lesy byly plný stromu a louky plný trávy (prostě už je to dlouho), jsem vezl brachu ze švagrovou odněkud z big-bítu Škodou 100 a v prudkým kopci nám upadl motor. Zustal viset na spojce a jednom silembloku, ale jak sednul dolu, utrhla se hadička od benzinu. Já ve tmě chodil okolo auta a pozoruju loužičky-střčím prst-čuchnu-benzin, další loužička-čuchnu-benzin. další- čuchnu-nablitý od švagroví :D

Jinak když mě něco teče z auta a nesmrdíto tak to lechce ochutnám, brzdovku tím poznám hned. Jsem prostě gurmán.

:smich: :smich: :smich: :smich:

ondra
Kontaktovat uživatele:

#315 Nový příspěvek od ondra »

Kluci Potřeboval bych radu poohlížím se ted po nějaké lopatě na podkop a jaká šířka má asi tak největčí využití 50 nebo 60 cm ? co se asi tak nejvíce používá ? předem děkuji :)
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“