Ako ja som cucák?misacka píše:toreto trochu agresivní na to, jakej to je cucákToreto píše:Ten traktor neni jeho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JOSÍG píše:nechápu to proč toreto má na profilovce tvůj traktor a proč je na prodej jě to nějaký zmatený ! vysvětlil by mi to někdo ? díík !
6340 UKT-pinno
Moderátor: Franta.cz
Re: 6340 UKT-pinno
- misacka
nebo že bych si tě s někým spletl? tak teda promiňToreto píše:Ako ja som cucák?misacka píše:toreto trochu agresivní na to, jakej to je cucákToreto píše:Ten traktor neni jeho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JOSÍG píše:nechápu to proč toreto má na profilovce tvůj traktor a proč je na prodej jě to nějaký zmatený ! vysvětlil by mi to někdo ? díík !
ten na predaj nie je moj ale mojho kamarata, ale to je traktor ako cukrik a tie fotky co tu postupne prikladam su fotky ineho traktora ako ten co je na predaj a tie su moje aj traktor je moj.
nejak moc nehapem o com tu to tu pisete jeho fotka moja fotka jeho traktor
nejak moc nehapem o com tu to tu pisete jeho fotka moja fotka jeho traktor
- misacka
fotky pěkný, ale já vás na slovensku s tou zadní vzpěrou obdivuju, už jsem to tady psal, takže moc originální nebudu , vždyt vás musí bolet krk ne, bejt furt otočenej, navíc nemáš takovej přehled a nenarampuješ to tak, jak s předním štítem, nebo se pletu? co jsem viděl traktory na slovensku (ať už inzeráty, nebo když jsme tam dělali), tak 70 % traktorů má zadní vzpěrupinno píše:nejaké fotky z ťažby
no u nas je to tak, jednoducho iba zadná vzpera,
určite je to pohodlnejšie s predným rampovačom ale slovaci su sikovny staci aj zadny
určite je to pohodlnejšie s predným rampovačom ale slovaci su sikovny staci aj zadny
Já už jsem to na forum psal, a nezlobte se na mě, ale hodně lidí na slovensku a v čechách osadí Zetor zadním navijákem a už to představuje jako UKT. Bez podvázání, ochranných sítí, rampovače atd.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
a urvali sme prednu pneumatiku a neviem ci to bude drzat ked to podlepim,
ake mate skúsenosti s takymito prierazmi???
ake mate skúsenosti s takymito prierazmi???
Když vidím takovýhle průraz, tak já bych dal jinou gumu, tohle už asi moc spravit nepůjde, je to akorát v ohybu
Jezdím se strojema, kterým věřím John Deere
-
Nazdar pinno,pěkný traktor .Jaké máš vzadu kola zdajú sa mě neaké veliké,nahrnuješ dřevo na normální zpátečku /není moc rychlá/ nebo mosíš na redukovanu?Hydraulické čerpadlo máš v rozvodovce nebo už u motoru? Co sa týká diskuze ohledně vzpěry asi tolik.Traktor ze vzpěrú máme už sedmnástý rok ,je na ni vidět lepší jak na rampovač a nikdy mě z rampování nebolelo za krkem,stejně sa celý deň otáčám při navíjání a při tahání jestli sa neco nevyvázalo.Je jasné že ze vzpěrú nikdy nenarampuješ tak jako z předním rampovačem hlavně když navaluješ neaké krátké sortimenty.Ale traktory ze vzperú sú daleko pohyblivější a mrštnější jak traktory zkomplet nástavbou/hlavně při nahodilkách nekde v kopci/.Mezi hlavní nevýhodu vzpěry oproti štítu vidím podjíždění dřeva pod traktor a narážení klád do zadních kol nejvíc když taháš vzimě buka nekde z kopca. Peťa.
to Petr T:
Vzadu mám 34, Už sú dosť zodrané, rozmýšľam nad 30tkami ale ešte nie som rozhodnutý, 34 mám dobrú priechodnosť terenom ale na 30 by mal byť traktor silnejši
Drevo uhrňujem na redukovanej spiatočke lebo tam na normalnej by spojka dostavala dosť zabrať.
Mne tato moja vzpera vyhovuje, len jedenu nevyhodu ma a to je čo hovoríš aj Ty a to je, že drevo ti podbieha pod traktor keď ho máš pritiahnuté na vzpere, ale aj to sa dá vyriešiť. Ja keď idem dolu prudkým kopcom tak drevo nepriťahujem úplne na vzperu ale tak 30 cm od vzpery a vzperu podvyhnem nech drevo podbehne pod ňu.
Vzadu mám 34, Už sú dosť zodrané, rozmýšľam nad 30tkami ale ešte nie som rozhodnutý, 34 mám dobrú priechodnosť terenom ale na 30 by mal byť traktor silnejši
Drevo uhrňujem na redukovanej spiatočke lebo tam na normalnej by spojka dostavala dosť zabrať.
Mne tato moja vzpera vyhovuje, len jedenu nevyhodu ma a to je čo hovoríš aj Ty a to je, že drevo ti podbieha pod traktor keď ho máš pritiahnuté na vzpere, ale aj to sa dá vyriešiť. Ja keď idem dolu prudkým kopcom tak drevo nepriťahujem úplne na vzperu ale tak 30 cm od vzpery a vzperu podvyhnem nech drevo podbehne pod ňu.
-
Nazdar s tú zpátečkú sem si to myslel.My máme 6945 na osmadvacítkách a nahrnuju na normální zpátečku uplně v pohodě.Před tým sme měly 7045 na třicítkách tam už byla o neco rychlejší zpátečka a už byl problémy hodně sa pálila spojka.Máš na traktoře eště parádní zadní blatníky ,na našem za sedumnást rokú co jezdí v hoře už jen hromada pozohýbaného plechu.Jak dlúho ho máš nastrojený do hory?
to Petr:
no to je presne to o čom píšeš ja mám vzadu 34 a ide dosť rýchlo na obyčajnej spiatočke, preto redukujem a uvažujem o 30 kolesách ale zas ta svetla výška podvozku by mi dosť chýbala
no kúpil som ho na jar 2010 a hneď pripravil do lesa, jazdím si na ňom sám a snažím sa dávať pozor len niekedy sa to nedá
no to je presne to o čom píšeš ja mám vzadu 34 a ide dosť rýchlo na obyčajnej spiatočke, preto redukujem a uvažujem o 30 kolesách ale zas ta svetla výška podvozku by mi dosť chýbala
no kúpil som ho na jar 2010 a hneď pripravil do lesa, jazdím si na ňom sám a snažím sa dávať pozor len niekedy sa to nedá